Renkaiden jälleenmyyjät – meidän liiketoimintamme on sinun liiketoimintaasi

Asiakastyytyväisyys on sinulle ja liiketoiminnallesi tärkeää. Kumppaninasi teemme yhteistyötä asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi sekä toimintasi tehokkuuden ja kannattavuuden parantamiseksi. Autamme sinua tarjoamaan asiakkaillesi tehokkaampia palveluja. Tarjoamme laajan valikoiman renkaita ja vakiintuneen toimitusketjun. Palvelumme kautta jokainen rengassesonki sujuu mahdollisimman saumattomasti ja menestyksekkäästi, ja tuotteita on aina saatavilla.

Vianor kaikkiin rengastarpeisiisi

Asiakastyytyväisyys on tärkeintä

Loppuasiakkaasi on arvoketjun tärkein henkilö. Partner-ohjelmamme varmistaa, että pystyt täyttämään asiakkaidesi kaikki tarpeet. Vakiintunut, maanlaajuinen logistiikkaverkostomme takaa tuotteiden säännöllisen saatavuuden ja lyhyet toimitusajat ympäri vuoden.

Kattava tuotteiden ja palvelujen valikoima

Vianorista saat kaiken tarvitsemasi samasta paikasta: työkalut, palvelut, tuotteet ja prosessit kaikissa hintaluokissa ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tuemme myös kausiluonteista liiketoimintaasi: voit suunnitella, toteuttaa ja tarjota asiakkaillesi kustannustehokasta, myynninjälkeistä palvelua.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin