Renkaat ja autohuoltopalvelut yrityksille – autamme saavuttamaan tavoitteet

Kaikilla yrityksillä on omat erikoisalamme. Me tarjoamme kattavia ja räätälöityjä rengas- ja autohuoltopalveluja yrityksille, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Asiantuntemuksemme varmistaa, että pyöräsi pysyvät liikkeessä riippumatta siitä, oletko itsenäinen yrittäjä vai valtakunnallinen yhtiö

Pidämme yrityksesi oikealla tiellä

Kattava valikoima kaikille yrityksille

Tiedämme, miten tärkeitä paikalliset yritykset ovat. Palvelumme varmistavat, että ne voivat palvella asiakkaitaan turvallisesti ja tehokkaasti myös tulevaisuudessa. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti yrityksen koosta riippumatta. Meiltä saat laadukkaat renkaat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.  Kattava huoltopakettimme sisältää täyden valikoiman rengas- ja huoltopalveluja. Sinulle jää enemmän aikaa liiketoimintaan.

Huoletonta huoltoa

Liiketoimintasi saattaa olla monimutkaista, mutta me teemme yrityksesi autoilun helpoksi kattavalla valikoimalla renkaita ja ajoneuvojen huoltopalveluja. Sinulle vapautuu aikaa keskittyä muihin asioihin. Huolehdimme tarpeistasi paikan päällä laadukkailla, kestävillä ja turvallisilla ratkaisuilla.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Referenssit

20.02.2024

Giti kuorma- ja linja-auton renkaiden vauriotakuu

Lue lisää
Artikkelit
16.01.2024

Minimoi talven onnettomuusriskit ammattiajossa

Liian suuri tilannenopeus ja kuljettajan vääränlainen ajotyyli ovat talviajon suurimpia riskitekijöitä. Myös kuluneet talvirenkaat lisäävät onnettomuusriskiä, sillä niillä auton jarrutusmatka pitenee ja käsittely vaikeutuu erityisesti liukkaalla tiellä. Jarrutusmatkaan ja kuljettajan reaktionopeuteen vaikuttavat monet seikat, jotka voivat olla ratkaisevia yllättävissä ajotilanteissa. Huomioimalla talviajon riskitekijät vältät parhaimmillaan auto-onnettomuuksia ja pidät tiimisi turvassa tien päällä.
Lue lisää
Artikkelit
10.11.2023

Merkittäviä kustannussäästöjä yrityksellesi sähköautoilun valinnoilla

Sähköautot kuuluvat yhä useamman yrityksen ajoneuvokalustoon. Kiinnittämällä huomiota sähköisen kaluston toimintamatkaan on mahdollista saada merkittäviä kustannussäästöjä. Tehokkain keino toimintasäteen kasvattamiseen on taloudellinen ajotapa. Voimakkaat kiihdytykset kuluttavat nopeammin sekä sähköauton toimintamatkaa että renkaita verrattuna ennakoivaan ajotapaan. Myös ajonopeus on merkittävässä roolissa. Panostamalla sähköauton renkaiden valintaan ja oikeanlaiseen ylläpitoon ajamisesta tulee turvallisempaa, mukavampaa ja edullisempaa sähköauton toimintamatkan pidentyessä.
Lue lisää