Renkaat ja autohuoltopalvelut yrityksille – autamme saavuttamaan tavoitteet

Kaikilla yrityksillä on omat erikoisalamme. Me tarjoamme kattavia ja räätälöityjä rengas- ja autohuoltopalveluja yrityksille, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Asiantuntemuksemme varmistaa, että pyöräsi pysyvät liikkeessä riippumatta siitä, oletko itsenäinen yrittäjä vai valtakunnallinen yhtiö

Pidämme yrityksesi oikealla tiellä

Kattava valikoima kaikille yrityksille

Tiedämme, miten tärkeitä paikalliset yritykset ovat. Palvelumme varmistavat, että ne voivat palvella asiakkaitaan turvallisesti ja tehokkaasti myös tulevaisuudessa. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti yrityksen koosta riippumatta. Meiltä saat laadukkaat renkaat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.  Kattava huoltopakettimme sisältää täyden valikoiman rengas- ja huoltopalveluja. Sinulle jää enemmän aikaa liiketoimintaan.

Huoletonta huoltoa

Liiketoimintasi saattaa olla monimutkaista, mutta me teemme yrityksesi autoilun helpoksi kattavalla valikoimalla renkaita ja ajoneuvojen huoltopalveluja. Sinulle vapautuu aikaa keskittyä muihin asioihin. Huolehdimme tarpeistasi paikan päällä laadukkailla, kestävillä ja turvallisilla ratkaisuilla.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Referenssit

Näin minimoit kuljetuskaluston seisonta-ajan
Artikkelit
21.04.2023

Näin minimoit kuljetuskaluston seisonta-ajan

Kuljetuskaluston seisonta-aika ja ylimääräiset pysähdykset tien päällä tulevat yrityksille kalliiksi. Ennakoinnin ja renkaiden digitaalisen seurannan avulla seisonta-aika saadaan tiputettua minimiin. Vaikka rengaskulut muodostavat keskimäärin 2,5 % yritysten kustannuksista, voivat ne aiheuttaa noin 15 % kustannuksista, jos renkaista ei pidetä huolta.
Lue lisää
Artikkelit
17.01.2023

Säästä polttoainetta kevyesti rullaavilla renkailla

Kuljetusyrityksille rengasvalinnoilla merkittäviä säästöjä niin polttoainekuluissa kuin päästöissä  Polttoainekulut ovat tyypillisesti kuljetusyritysten toiseksi suurin kustannus palkkojen jälkeen, ja niillä on myös suora yhteys liikenteen päästöihin. Koska renkaiden vierintävastuksella on selkeä vaikutus polttoaineenkulutukseen, voi huomion kiinnittäminen ajoneuvon alle olla helppo tapa säästää sekä ympäristöä että rahaa. 
Lue lisää
01.11.2022

Giti kuorma- ja linja-auton renkaat

Lue lisää