Renkaat ja autohuoltopalvelut yrityksille – autamme saavuttamaan tavoitteet

Kaikilla yrityksillä on omat erikoisalamme. Me tarjoamme kattavia ja räätälöityjä rengas- ja autohuoltopalveluja yrityksille, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Asiantuntemuksemme varmistaa, että pyöräsi pysyvät liikkeessä riippumatta siitä, oletko itsenäinen yrittäjä vai valtakunnallinen yhtiö

Pidämme yrityksesi oikealla tiellä

Kattava valikoima kaikille yrityksille

Tiedämme, miten tärkeitä paikalliset yritykset ovat. Palvelumme varmistavat, että ne voivat palvella asiakkaitaan turvallisesti ja tehokkaasti myös tulevaisuudessa. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti yrityksen koosta riippumatta. Meiltä saat laadukkaat renkaat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.  Kattava huoltopakettimme sisältää täyden valikoiman rengas- ja huoltopalveluja. Sinulle jää enemmän aikaa liiketoimintaan.

Huoletonta huoltoa

Liiketoimintasi saattaa olla monimutkaista, mutta me teemme yrityksesi autoilun helpoksi kattavalla valikoimalla renkaita ja ajoneuvojen huoltopalveluja. Sinulle vapautuu aikaa keskittyä muihin asioihin. Huolehdimme tarpeistasi paikan päällä laadukkailla, kestävillä ja turvallisilla ratkaisuilla.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Renkaat kuljetusyrityksille

Referenssit

01.11.2022

Giti kuorma- ja linja-auton renkaat

Lue lisää
Artikkelit
01.09.2021

Tutkimus vahvistaa: uudelleenpinnoitus vähentää merkittävästi kuorma-autonrenkaiden CO2-päästöjä

Vianor on kehittänyt uuden laskurin, jonka avulla asiakkaat voivat laskea, kuinka paljon kaluston hiilijalanjälki pienenee uudelleenpinnoitettuja renkaita käyttämällä.
Lue lisää
Artikkelit
06.08.2020

Kaluston seuranta tarjoaa mahdollisuuksia tehokkuuden parantamiseen

Suurimmalle osalle liikenteenharjoittajia kriittiset tiedot toiminnan tehokkuuden lisäämiseksi liittyvät ajoneuvon käyttötunteihin, ajokilometreihin, rengaspaineeseen ja renkaiden lämpötilaan – riippumatta siitä, onko kalusto on road- vai off road -käyttöön tarkoitettua.
Lue lisää