Renkaat ja autohuoltopalvelut yrityksille – autamme saavuttamaan tavoitteet

Kaikilla yrityksillä on omat erikoisalamme. Me tarjoamme kattavia ja räätälöityjä rengas- ja autohuoltopalveluja yrityksille, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Asiantuntemuksemme varmistaa, että pyöräsi pysyvät liikkeessä riippumatta siitä, oletko itsenäinen yrittäjä vai valtakunnallinen yhtiö

Pidämme yrityksesi oikealla tiellä

Kattava valikoima kaikille yrityksille

Tiedämme, miten tärkeitä paikalliset yritykset ovat. Palvelumme varmistavat, että ne voivat palvella asiakkaitaan turvallisesti ja tehokkaasti myös tulevaisuudessa. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti yrityksen koosta riippumatta. Meiltä saat laadukkaat renkaat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.  Kattava huoltopakettimme sisältää täyden valikoiman rengas- ja huoltopalveluja. Sinulle jää enemmän aikaa liiketoimintaan.

Huoletonta huoltoa

Liiketoimintasi saattaa olla monimutkaista, mutta me teemme yrityksesi autoilun helpoksi kattavalla valikoimalla renkaita ja ajoneuvojen huoltopalveluja. Sinulle vapautuu aikaa keskittyä muihin asioihin. Huolehdimme tarpeistasi paikan päällä laadukkailla, kestävillä ja turvallisilla ratkaisuilla.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Referenssit

Artikkelit
10.11.2023

Merkittäviä kustannussäästöjä yrityksellesi sähköautoilun valinnoilla

Sähköautot kuuluvat yhä useamman yrityksen ajoneuvokalustoon. Kiinnittämällä huomiota sähköisen kaluston toimintamatkaan on mahdollista saada merkittäviä kustannussäästöjä. Tehokkain keino toimintasäteen kasvattamiseen on taloudellinen ajotapa. Voimakkaat kiihdytykset kuluttavat nopeammin sekä sähköauton toimintamatkaa että renkaita verrattuna ennakoivaan ajotapaan. Myös ajonopeus on merkittävässä roolissa. Panostamalla sähköauton renkaiden valintaan ja oikeanlaiseen ylläpitoon ajamisesta tulee turvallisempaa, mukavampaa ja edullisempaa sähköauton toimintamatkan pidentyessä.
Lue lisää
Artikkelit
25.10.2023

Pinnoitetut renkaat ovat kustannustehokas ja kestävä valinta

Pinnoitetut kuorma-auton renkaat ja linja-auton renkaat säästävät rahaa ja ympäristöä, ja tarjoavat samat ominaisuudet kuin uudet renkaat. Kotimaiseen tuotantotyöhön perustuva toimitusvarmuus sekä tutkitut, turvalliset raaka-aineet kuuluvat pinnoitettujen renkaiden vahvuuksiin ekologisuuden lisäksi. Pinnoittaminen on kestävä valinta, jolla pidennät renkaiden käyttöikää.
Lue lisää
Artikkelit
08.09.2023

Kuljetusyritys: 10 keinoa minimoida polttoainekulut

Polttoainekustannukset ovat yleensä kuljetusyrityksissä toiseksi suurin kuluerä palkkojen jälkeen. Siksi kaikkiin polttoaineenkulutukseen vaikuttaviin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota. Tyypillisessä kuorma-autossa renkaiden vaikutus polttoaineenkulutukseen on 20–30 prosentin luokkaa ajoneuvotyypistä riippuen, joten renkaiden valintaan ja niiden kunnon tarkkailuun on syytä panostaa.
Lue lisää