Kattava valikoima rengastuotteita yritysasiakkaille

Tarjoamme kattavan valikoiman rengastuotteita kaikille yritysasiakkaillemme. Tiedämme, että jokainen yritys on erilainen ja rengastarpeet voivat vaihdella huomattavasti eri toimialoilla ja käyttökohteissa.

Rengaspalvelumme on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille aina parin pakettiauton pienyrityksistä suuriin yhtiöihin, joilla on vaihteleva ajokalusto. Ymmärrämme paikallisten yritysten tärkeyden ja tehokkaan liiketoiminnan haasteet. Vianorin rengasasiantuntemuksen ansiosta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Täytämme kaikki rengastarpeesi yrityksesi toimialasta ja sijainnista riippumatta. 

Raskaan teollisuuden yritysasiakkaat haluavat minimoida seisonta-ajat ja suunnitella työkoneiden huollot huolellisesti. Rengasasiantuntijamme auttavat löytämään tarpeisiisi sopivat raskaan teollisuuden renkaat ja pidentämään ajoneuvojesi käyttöikää.

Maataloustöissä ajomaastolla todellakin on väliä. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita maatalousrenkaita, kuten traktorin renkaita maatilojen tarpeisiin sekä metsäkonerenkaita kaikkiin sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin.

Teemme yhteistyötä pohjoismaisten rengasjälleenmyyjien kanssa. Laajan palvelupisteverkoston avulla varmistamme renkaiden hyvän varastosaatavuuden, lyhyet toimitusajat ja asiakastyytyväisyyden.

Auto- ja konemyyjien vastuualueeseen voi kuulua tuhansia ajoneuvoja. Siksi on tärkeää löytää rengaskumppani, joka pystyy vastaamaan kaikenkokoisiin rengas- ja huoltotarpeisiin.  Palvelupisteverkostomme takaa rengas- ja huoltopalveluidemme hyvän saatavuuden ja kilpailukykyiset hinnat missä päin pohjolaa liikutkaan.

Suuri vaihtuvuus ja kookkaat ajoneuvokalustot ovat tyypillisiä leasing-yrityksille. Autamme optimoimaan leasing-kalustosi kunnossapidon huolellisella renkaan vaihdon suunnittelulla. Rengasasiantuntijamme auttavat pitämään ajoneuvosi tien päällä turvallisesti ja mukavasti.

Julkinen sektori, kuten hätäpalvelut, edellyttävät kokenutta, luotettavaa ja sujuvaa palveluiden tarjontaa. Palveluiden on oltava myös kustannustehokkaita. Tarjoamme täyden valikoiman renkaita ja ympärivuorokautisia huoltopalveluita. Palvelemme nopeasti ja ammattitaidolla turvallisuuskriittisissä hätäpalveluissa.

 

Osta renkaat eVianorista

eVianor on renkaiden ja vanteiden verkkokauppa Vianorin yritysasiakkaille.