Group alt

Kuorma-auton ja linja-auton renkaat

Tarjoamme laajan valikoiman kuorma-autojen ja linja-autojen renkaita kaikissa hintaluokissa.

GAL817

Vauriotakuu3PMSF
Ohjaavan akselin rengas keskiraskaisiin ajoneuvoihin kaukoliikenteeseen ja alueellisiin kuljetuksiin
Lue lisää

GAM837

Vauriotakuu3PMSF
Kaikille akseleille sopiva rengas, joka on suunniteltu monipuoliseen maantie- ja maastokäyttöön sekä paikallisiin kuljetuksiin
Lue lisää

Renkaat yrityksesi kuorma-autoihin tai linja-autoihin

Kuorma-auton ja linja-auton renkaat turvalliseen ja mukavaan ajoon

Kuorma-auton renkaamme sopivat vaativaan käyttöön, jossa turvallisuusvaatimukset ovat korkeat. Kuljetusliikkeet, jotka kuljettavat esimerkiksi nesteitä, kaasuja tai irtotavaraa, tarvitsevat kuorma-autoihinsa käyttötarkoitukseen sopivat ammattitason renkaat.

Rengasammattilaisemme varmistavat, että saat kuorma-autoosi tarvitsemasi renkaat. Tämä lisää kuljetusten turvallisuutta sekä alentaa polttoaineen kulutusta ja kustannuksia. Näin jokainen kuljetus saadaan turvallisesti perille. Lisäksi laaja Vianor-huoltoverkosto takaa sen, että apu on aina lähellä.

Mikäli tarvitset linja-auton renkaita kaupunki- tai kaukoliikenteen linja-autoihin, rengasammattilaisemme auttavat löytämään turvalliset ja luotettavat renkaat. Maanlaajuinen huoltoverkostomme tarjoaa linja-auton renkaita, jotka sopivat joka säälle ja kuormalle. Autamme suunnittelemaan autojen huollon etukäteen, jotta kalustosi pysyy tien päällä ympäri vuoden.

Meiltä löydät kuorma-autojen ja linja-autojen kesä- ja talvirenkaat, jotka on sovitettu tietyille ajoneuvotyypeille, kuten kaupunkilinja-autoille, perävaunuille tai maastokäyttöön.

Viisi pinnoituskeskustamme Pohjoismaissa tarjoavat kuorma-auton ja linja-auton renkaiden pinnoituspalveluja ja pinnoitustuotteita. Niiden avulla voit parantaa liiketoimintasi vastuullisuutta.

Osta renkaat eVianorista

eVianor on renkaiden ja vanteiden verkkokauppa Vianorin yritysasiakkaille.