Kustannustehokkaita ja vastuullisia pinnoitettuja renkaita kalustollesi

Kustannustehokkaita ja vastuullisia pinnoitettuja renkaita kalustollesi

Renkaan rakenne voi edelleen olla kunnossa, vaikka sen pinta olisi kulunut. Tällöin renkaiden käyttöikää voidaan pidentää uudelleenpinnoittamalla, jolloin niitä ei tarvitse uusia kokonaan. Lue lisää renkaiden pinnoituksesta yrityksille.

Pinnoitetut renkaat maksimoivat tehokkuuden

Raskaiden renkaiden ja kalustohuollon palveluihimme kuuluu kuorma-autojen ja maastoajoneuvojen renkaiden pinnoitus. Meillä on viisi kuorma-auton renkaiden pinnoitustehdasta Pohjoismaissa – kaksi Suomessa ja Norjassa sekä yksi Ruotsissa. Pinnoitamme kuorma-auton renkaita, joiden koko on 17,5”–22,5”. Tarjoamme maastorenkaiden pinnoitusta yhteistyössä maailman johtavan ulkoisen palveluntarjoajan kanssa. Lue lisää renkaiden pinnoituksesta yrityksille

Pinnoitetut renkaat voivat näyttää ja tuntua käytössä uusilta, mutta ne ovat uusia renkaita taloudellisempi ratkaisu. Ja ympäristökin kiittää. Uudelleenpinnoitus pienentää hiilidioksidipäästöjä, ilmansaasteita ja vedenkulutusta. Renkaan pinnoitus säästää noin 90 prosenttia rengasmateriaalista ja on huomattavasti edullisempaa kuin uuden renkaan ostaminen. Pinnoitetut renkaat voivat myös vähentää öljynkulutusta noin 75 prosenttia uusiin renkaisiin verrattuna ja pienentää kaatopaikkajätteen ympäristövaikutusta.

Vianorin pinnoitettujen kuorma-auton renkaiden hiilidioksidipäästöt ovat noin 40 kg. Lukema on huomattavasti alhaisempi kuin uusissa kuorma-auton renkaissa, joiden päästöt ovat noin 160 kg. Pinnoitamme vuosittain tuhansia kuorma-autojen, maansiirtokoneiden ja teollisuuskoneiden renkaita. Autamme näin toimialaamme ja asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin ja vastuullisemmin.

Pinnoitettuja renkaita voi käyttää uusien renkaiden tapaan, ja ne ovat yhtä turvalliset kuin uudet renkaat. Pinnoituksen aikana pois raspattu kumi on kierrätettävää. Pinnoituspalvelumme takaavat kalustollesi ensiluokkaisen suorituskyvyn, maksimoivat kustannustehokkuuden ja edistävät yrityksesi ympäristötavoitteita.

Osta renkaat eVianorista

eVianor on renkaiden ja vanteiden verkkokauppa Vianorin yritysasiakkaille.