Renkaiden pinnoitus

Renkaiden pinnoitus yrityksille


Käyttämällä uudelleen pinnoitettuja renkaita tai pinnoittamalla vanhat kuorma- ja linja-auton rengasrunkosi uudelleen, säästät kustannuksissa ja ajat kestävämmin. Pinnoitettu rengas on huomattavasti uutta rengasta edullisempi ja pinnoittaminen tuottaa 75% vähemmän hiilidioksidia kuin uuden renkaan tuotanto. Käytämme renkaiden pinnoittamiseen vain ensiluokkaisia materiaaleja.

Saamasi höydyt

Pidennä renkaiden käyttöikää ilman kompromisseja


Pinnoittaminen on kuorma- ja linja-auton renkaiden uudelleenvalmistusmenetelmä, jossa renkaan kulunut pinta korvataan uudella. Vanhan renkaan runko tarkistetaan ja korjataan pinnoittamalla se uudelleen. Uudet pinnat on suunniteltu Pohjoismaiden markkinoita varten, joten renkaiden ominaisuudet, kuten pito talvella, ovat yhtä hyvät kuin uusissa renkaissa.

 

Laadukas ja kattava valikoima joka käyttöön


Laadukkaat pinnoitetut renkaat peittoavat edulliset uudet renkaat mennen tullen. Laaturenkaan pinnoitus on suunniteltu moneen käyttöön ja eri vuodenaikoihin, minkä lisäksi pinnoitettujen renkaiden kestävyys ja pito ovat premium-luokkaa. Pinnoitetut renkaat ovat turvallinen valinta, joilla on kolmen vuoden takuu ja jatkuva saatavuus. Pinnoituksessa käytettävät materiaalit valmistetaan Suomessa ja pinnoitustehtaat sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Katso tuotevalikoima

Kestävä tapa pidentää renkaiden käyttöikää


Renkaiden käyttöiän valvonta kuuluu jokaisen toimivan liikennöintiyrityksen tehtäviin. Uusien pinnoitteiden valmistaminen uusien renkaiden sijaan auttaa säästämään materiaaleja ja energiaa. Pinnoitustehtaamme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa sekä Norjassa, ja niissä käytetään turvallisia ja tarkastettuja pinnoitusmateriaaleja.

Renkaiden pinnoitus yrityksille

Käyttämällä uudelleen pinnoitettuja renkaita tai pinnoittamalla vanhat kuorma- ja linja-auton rengasrunkosi uudelleen, säästät kustannuksissa ja ajat kestävämmin.

Jatkuvaa vuoropuhelua kustannus- ja työtehokkuuden parantamiseksi

Joutjärvi & Joutjärvi Ky on vuodesta 1973 toiminut kouvolalainen perheyritys, joka on erikoistunut puunjalostusteollisuuden purku- ja lastaustöihin, tehtaiden sisäisiin kuljetuksiin sekä konevuokraukseen. Yrityksen laajaan kalustoon kuuluu niin raskaita työkoneita, puukurottajia, nostureita kuin puutavara-autoja.

Lue koko juttu

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin