Renkaat ja huoltopalvelut leasing-yrityksille – säilytä etumatka kilpailijoihin

Vastuu tuhansista ajoneuvoista tarkoittaa, että leasing-yritykset tarvitsevat luotettavia palveluja pitääkseen ajokalustonsa tien päällä. Vianorin ratkaisuja päivitetään jatkuvasti vuodenajan mukaan. Olemme toimialamme luotettuja asiantuntijoita. Kattavat palvelumme antavat sinulle enemmän aikaa keskittyä yrityksesi päivittäiseen toimintaan. Laajan rengas- ja palveluvalikoimamme sekä hinnoittelumme ansiosta olemme käytettävissäsi aina, kun tarvitset meitä.

Täytä asiakkaidesi tarpeet kattavien palvelujemme avulla

Palveluja myös tulevaisuuden tarpeisiin

Otamme tulevaisuuden tarpeesi huomioon pitämällä asianmukaisia tarvikkeita saatavilla lyhyellä varoitusajalla. Kattavat palvelumme sisältävät asiakkuuksien hallinnan ja ajoneuvohuollon laajan verkoston kautta.

Renkaiden asiantuntija

Renkaiden ei tarvitse olla erikoisalaasi – me tunnemme renkaat. Voit luottaa siihen, että pidämme huolen kalustostasi. Autamme sinua tekemään optimaalisia, toimivia ja turvallisia valintoja, jotka palvelevat sekä sinua että leasing-asiakkaitasi. Asiakkaasi voivat ajaa turvallisesti ja mukavasti, ja sinä nautit optimoidun rengas- ja palveluvalikoiman yritykselle tuomista hyödyistä.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Uutiset

Artikkelit
09.08.2019

Räätälöitävä Fleet Care -palvelukokonaisuus vastaa yritysten rengas- ja kalustopalvelutarpeisiin

Vaikka liikkuvaa kalustoa operoivat yritykset ovat erikokoisia ja toimivat eri aloilla, tarpeet ja tavoitteet ovat yleensä samankaltaisia. Vianorilla on pitkä kokemus yhteistyöstä erilaisten yritysten kanssa, ja rengas- ja kalustopalvelut yhteen kokoava Fleet Care -palvelukokonaisuus on suunniteltu tämän kokemuksen pohjalta tukemaan yritysten liiketoimintaa.
Lue lisää