Referenssit

Olemme palvelleet vuosien varrella tuhansia tyytyväisiä yritysasiakkaita hyvin erilaisilta toimi- ja teollisuudenaloilta. Kattavat rengasratkaisumme ja autohuoltopalvelumme sopivat kaikentyyppisille ja -kokoisille yrityksille, ajoneuvoille ja ajokalustoille. Tyytyväiset asiakkaamme saavat luotettavaa ja ystävällistä palvelua ja palaavat luoksemme yhä uudelleen.

 

Kuljetus­yritykset

VianorFlex 24/7 rengaspalvelu tuo mielenrauhaa Kuljetus S. Simpaselle

Saku Simpanen kuljettaa isänsä perustamassa yrityksessä rekalla puutavaraa Pohjois-Savon metsistä tehtaille, juna-asemille ja uittopaikoille. Tavara liikkuu ympäri vuoden, haastavissa olosuhteissa mäkisessä maastossa ja numeroimattomilla pikkuteillä. ”Renkaat joutuvat todella koville, jos ajatellaan vuodenkiertoa. Toimimme monesti ääriolosuhteissa”, Simpanen toteaa.

Teollisuus­yritykset

Louhintahiekalle nopea ja sujuva työkoneiden rengashuolto on elinehto

Louhintahiekka on maarakennukseen erikoistunut perheyritys. Kalustoon kuuluu tela-alustaisten työkoneiden lisäksi pyöräalustainen kaivuri sekä dumppereita, pyöräkuormaajia ja kiviautoja. Yritys toimii etupäässä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa vaativilla rakennustyömailla.

Kuljetus­yritykset

Turvallisia ja luotettavia kuljetuspalveluita

”Liiketoimintamme pyörii ympäri vuorokauden, ja ajokilometrejä kertyy vuosittain lähes 30 miljoonaa. Siksi luotettava kalustopalveluiden tarjoaja on meille erittäin tärkeä asia”, Simeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg kertoo pohtiessaan syitä, miksi yritys valitsi Vianorin rengaskumppanikseen.

Kone- ja autokauppiaat

Ammattitaitoisia ja luotettavia rengas- ja autopalveluja

Vianor tekee yhteistyötä lukuisten Pohjoismaiden suurimpien ja ammattimaisimpien autojälleenmyyjien kanssa. Toyota Buskerud AS on Norjassa toimiva Toyota-jälleenmyyjä, jolla on noin 100 työntekijää. Yritys myy vuosittain noin 3 000 uutta ja käytettyä autoa. Lisäksi se korjaa ja huoltaa autoja korjaamossaan.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin