Referenssit

Olemme palvelleet vuosien varrella tuhansia tyytyväisiä yritysasiakkaita hyvin erilaisilta toimi- ja teollisuudenaloilta. Kattavat rengasratkaisumme ja autohuoltopalvelumme sopivat kaikentyyppisille ja -kokoisille yrityksille, ajoneuvoille ja ajokalustoille. Tyytyväiset asiakkaamme saavat luotettavaa ja ystävällistä palvelua ja palaavat luoksemme yhä uudelleen.

 

Maatalous­yritykset

Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Jalasjärveläinen maaseutuyrittäjä Markku Rita-Kasari tietää, että kiinteistönhuollon tehtävissä traktorin on muuntauduttava nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Työpäivän aikana vastaan voi tulla mitä tahansa liukkaista maanteistä mutaisiin peltotöihin, ja siksi renkailta vaaditaan erityistä suorituskykyä.

Kuljetus­yritykset

Vaativat erikoiskuljetukset rasittavat renkaita – sopiva rengas kestää kulutusta ja pitää hyvin

Raskaisiin ja vaativiin kuljetuksiin erikoistunut iisalmelainen HY Transport vaatii renkailta kulutuskestävyyttä, hyvää hinta-laatusuhdetta ja luotettavaa saatavuutta. Yrityksen toimitusjohtaja Marko Leskinen kertoo, että sopiviksi renkaiksi kokeilun kautta valikoitui GITI:n tasalaatuiset, kulutusta kestävät ja pidoltaan erinomaiset kuorma-auton renkaat.

Kuljetus­yritykset

Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Timo Kallion perustama raumalainen Team FinnKane Oy on erikoistunut meri- ja säiliökonttien kuljettamiseen. Kovassa kuormituksessa olevat renkaat kuluvat paljon käytössä, mikä asettaa renkaille kovia vaatimuksia. FinnKane odottaa rengaspalveluilta tehokkuutta, luotettavuutta ja hyvää saatavuutta – ympäri Suomen.

Teollisuus­yritykset

Jatkuvaa vuoropuhelua kustannus- ja työtehokkuuden parantamiseksi

Joutjärvi & Joutjärvi Ky on vuodesta 1973 toiminut kouvolalainen perheyritys, joka on erikoistunut puunjalostusteollisuuden purku- ja lastaustöihin, tehtaiden sisäisiin kuljetuksiin sekä konevuokraukseen. Yrityksen laajaan kalustoon kuuluu niin raskaita työkoneita, puukurottajia, nostureita kuin puutavara-autoja.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin