Referenssit

Olemme palvelleet vuosien varrella tuhansia tyytyväisiä yritysasiakkaita hyvin erilaisilta toimi- ja teollisuudenaloilta. Kattavat rengasratkaisumme ja autohuoltopalvelumme sopivat kaikentyyppisille ja -kokoisille yrityksille, ajoneuvoille ja ajokalustoille. Tyytyväiset asiakkaamme saavat luotettavaa ja ystävällistä palvelua ja palaavat luoksemme yhä uudelleen.

 

Teollisuus­yritykset

Jatkuvaa vuoropuhelua kustannus- ja työtehokkuuden parantamiseksi

Joutjärvi & Joutjärvi Ky on vuodesta 1973 toiminut kouvolalainen perheyritys, joka on erikoistunut puunjalostusteollisuuden purku- ja lastaustöihin, tehtaiden sisäisiin kuljetuksiin sekä konevuokraukseen. Yrityksen laajaan kalustoon kuuluu niin raskaita työkoneita, puukurottajia, nostureita kuin puutavara-autoja.

Maatalous­yritykset

MAXAM-traktorin renkailla parempaa kantavuutta ja pitoa – pellolta maantielle

Jarkko Tuuri on neljännen polven tilallinen Seinäjoen Ylistarosta. 12 vuoden ajan Tuuri on viljellyt sekatilan noin 100 hehtaarin aluetta. Tilaan kuuluu lisäksi 500 porsaan sikala sekä 40 hehtaaria metsää. Metsätyöt Tuuri ostaa urakointina, mutta tilan peltotyöt hoituvat kahden Valtran traktorin voimin – molemmissa on alla MAXAM-traktorin renkaat.  

Kuljetus­yritykset

VianorFlex 24/7 rengaspalvelu tuo mielenrauhaa Kuljetus S. Simpaselle

Saku Simpanen kuljettaa isänsä perustamassa yrityksessä rekalla puutavaraa Pohjois-Savon metsistä tehtaille, juna-asemille ja uittopaikoille. Tavara liikkuu ympäri vuoden, haastavissa olosuhteissa mäkisessä maastossa ja numeroimattomilla pikkuteillä. ”Renkaat joutuvat todella koville, jos ajatellaan vuodenkiertoa. Toimimme monesti ääriolosuhteissa”, Simpanen toteaa.

Teollisuus­yritykset

Louhintahiekalle nopea ja sujuva työkoneiden rengashuolto on elinehto

Louhintahiekka on maarakennukseen erikoistunut perheyritys. Kalustoon kuuluu tela-alustaisten työkoneiden lisäksi pyöräalustainen kaivuri sekä dumppereita, pyöräkuormaajia ja kiviautoja. Yritys toimii etupäässä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa vaativilla rakennustyömailla.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin