Referenssit

Olemme palvelleet vuosien varrella tuhansia tyytyväisiä yritysasiakkaita hyvin erilaisilta toimi- ja teollisuudenaloilta. Kattavat rengasratkaisumme ja autohuoltopalvelumme sopivat kaikentyyppisille ja -kokoisille yrityksille, ajoneuvoille ja ajokalustoille. Tyytyväiset asiakkaamme saavat luotettavaa ja ystävällistä palvelua ja palaavat luoksemme yhä uudelleen.

 

Kuljetus­yritykset

Turvallisia ja luotettavia kuljetuspalveluita

”Liiketoimintamme pyörii ympäri vuorokauden, ja ajokilometrejä kertyy vuosittain lähes 30 miljoonaa. Siksi luotettava kalustopalveluiden tarjoaja on meille erittäin tärkeä asia”, Simeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg kertoo pohtiessaan syitä, miksi yritys valitsi Vianorin rengaskumppanikseen.

Kone- ja autokauppiaat

Ammattitaitoisia ja luotettavia rengas- ja autopalveluja

Vianor tekee yhteistyötä lukuisten Pohjoismaiden suurimpien ja ammattimaisimpien autojälleenmyyjien kanssa. Toyota Buskerud AS on Norjassa toimiva Toyota-jälleenmyyjä, jolla on noin 100 työntekijää. Yritys myy vuosittain noin 3 000 uutta ja käytettyä autoa. Lisäksi se korjaa ja huoltaa autoja korjaamossaan.

Renkaiden jälleenmyyjät

Tehokas rengaskumppani vuosikymmenestä toiseen

Vianorin menestymistä Norjan rengasmarkkinoilla on edistänyt jo vuosikymmeniä kestänyt kumppanuus Tradebroker-ostokonsortion kanssa. ”Olemme voittoa tavoittelematon säätiö, joka neuvottelee kilpailukykyisiä sopimuksia jäsentemme puolesta”, Tradebrokerin markkinointipäällikkö Lars Bugge kertoo.

Teollisuus­yritykset

Suomen Satamatekniikka Oy - Palvelu tekee partnerin

Suomen Satamatekniikka Oy omistaa ja ylläpitää n. 350 satamatyökonetta useammassa suomalaisessa satamassa; Kotkassa, Haminassa ja Helsingissä. Heidän laitevalikoimansa kattaa kaiken pienistä haarukkatrukeista suuriin mobiilinostureihin. Yrityksen tärkeimmät koneet ovat heidän 44 konttilukkia - 30 Kotkan Mussalossa ja 14 Vuosaaren satamassa, Helsingissä. Vianor toimittaa renkaat koko kaluston tarpeisiin, kaikkiin kohteisiin.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin