Huoltopaketit

Huoltopaketit yrityksille


Olemme paketoineet yleisimmät autohuollon palvelut sopiviksi ja helposti ostettaviksi kokonaisuuksiksi. Huoltopaketit helpottavat yrityksesi kustannusten ennakointia ja hallintaa. Asiantuntevat autohuoltopalvelumme on suunniteltu takaamaan turvallinen ja mukava ajokokemus.

Ilmastointihuolto

Kun auton ilmastointi toimii moitteettomasti, auton lämpötila ja kosteus ovat kohdillaan ja ajaminen on mukavampaa. Ongelmitta toimiva ilmastointijärjestelmä on taloudellinen ja kuluttaa vähemmän energiaa.

Huolenpitosopimus

Huolenpitopakettimme varmistaa kalustosi toimintavalmiuden, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Huolenpitopakettimme sisältää rengashotellin, katsastuspalvelun ja Vianor-huollon.

Auton kuntotarkastus

Tarkastuta autosi kunto kattavan kuntotarkastuksemme avulla. Saat hyvän yleiskuvan autosi kunnosta sekä mahdollisista huoltokohteista. Ajoneuvosi kunnon tarkastus auttaa löytämään pienet viat ennen kuin ne kasvavat kalliiksi ongelmiksi.

Katsastuspalvelu

Tarjoamme sinulle vaivattoman ja kustannustehokkaan katsastuskokemuksen. Tuot vain autosi meille ja me hoidamme puolestasi kaikki katsastuksen vaiheet.

 

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin