Muut rengaspalvelut

Muut rengaspalvelut yrityksille


Kattavat rengaspalvelumme tekevät ajamisesta turvallista ja mukavaa sekä auttavat pidentämään renkaiden käyttöikää. Renkaiden paikkaus, nastoitus, pinnoitus, polyuretaani- ja nestetäyttö tai renkaiden sovittaminen – rengasasiantuntijamme ovat valmiita auttamaan.

Saamasi hyödyt

Renkaiden paikkaus

Valitse kätevä ja luotettava renkaiden paikkauspalvelumme. Asiantuntevat rengasteknikkomme paikkaavat puhjenneen renkaan ja hoitavat muut vauriot, jos ne ovat korjattavissa. Saat täyden hyödyn renkaastasi, kun se korjataan oikeaoppisesti. Ammattilaisemme korjaavat renkaan pysyvällä paikalla, joka kestää koko renkaan käyttöiän.

 

Renkaiden nastoitus

Vaativissa olosuhteissa renkailta tarvitaan ylimääräistä pitoa. Paranna renkaiden pitoa nastoittamalla renkaasi talvea varten. Renkaiden nastoittaminen parantaa pitoa erityisesti jäisellä tiellä.

Renkaiden lamellointi

Renkaiden lamellointi parantaa niiden jarrutustehoa, pitoa ja kestävyyttä. Toimenpiteen aikana renkaiden pintaan tehdään tuhansia tarttuvia leikkauksia, jotka lyhentävät jarrutusmatkaa. Tämän lisäksi renkaiden lamellointi vähentää renkaiden lämpiämistä ja pienentää vesiliirron riskiä huomattavasti.

Renkaiden nestetäyttö

Raskaiden renkaiden nestetäyttö parantaa ajoneuvosi vakautta erittäin pienellä lisäpainolla. Nestetäyttö vakauttaa ajoneuvoa ja parantaa ohjausta.

Renkaiden polyuretaanitäyttö

Polyuretaanitäyttö auttaa ehkäisemään raskaiden renkaiden vahinkoja ja on suunniteltu käytettäväksi paikoissa, missä viillot sekä puhkeamat ovat yleisiä.

Kiinteiden renkaiden sovittaminen vanteille

Pidä huoli, että kiinteät renkaasi on tarkistettu, asennettu ja irrotettu ammattimaisesti. Sovitamme ja irrotamme kiinteät renkaat vanteille hydraulisella puristimella. Tämä takaa, että renkaille tai vanteille ei koidu vahinkoa.

Trukkeja käytetään moneen tarkoitukseen ja niiden on toimittava erilaisilla alustoilla. Tästä syystä niiden renkaat voivat vaurioitua tai kulua ennenaikaisesti.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin