Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto yrityksille

Auton valmistaja on määritellyt ajoneuvon huoltotarpeen ajettujen kilometrien ja/tai ajan mukaan. Säännöllisen määräaikaishuollon tarkoitus on varmistaa, että auto toimii huoltovälin ongelmitta. Vianorilla huoltotyöt valmistuvat sovitussa ajassa ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä vastaavia varaosia. Määräaikaishuollossa autovalmistajan takuu säilyy. Määräaikaishuollot merkitään aina auton sähköiseen huoltokirjaan.

Saamasi hyödyt

Valmistajan myöntämä takuu säilyy

Määräaikaishuolto pitää autosi kunnossa ja varmistaa, että valmistajan ajoneuvolle myöntämä takuu säilyy. Noudatamme valmistajan huolto-ohjelmia ja käytämme huollossa laadukkaita alkuperäisiä vastaavia varaosia.

Vianorin huoltopalvelut auttavat Viher-Pirkan ammattilaisia keskittymään huoletta työhönsä

Viher-Pirkka Oy on yksi Suomen suurimmista viherrakentajista. Viher-Pirkan noin 50-henkinen tiimi rakentaa pihoja, viherkattoja ja muita ympäristörakenteita uudiskohteissa ja saneerausten yhteydessä. Viher-Pirkalle toimivilla pakettiautoilla on olennainen rooli siinä, että työt saadaan tehtyä fiksusti. Viher-Pirkka on valinnut Vianorin 25 pakettiautonsa huoltokumppaniksi.

Lue koko juttu

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin