Vianorin huoltopalvelut auttavat Viher-Pirkan ammattilaisia keskittymään huoletta työhönsä

Viher-Pirkka Oy on yksi Suomen suurimmista viherrakentajista. Viher-Pirkan noin 50-henkinen tiimi rakentaa pihoja, viherkattoja ja muita ympäristörakenteita uudiskohteissa ja saneerausten yhteydessä. Yrityksen toteuttamia kohteita ovat muun muassa Lasipalatsin aukion ympäristörakennetyöt, K-kampuksen piha-alue ja lukuisat koulujen pihat pääkaupunkiseudulla. Viher-Pirkalle toimivilla pakettiautoilla on olennainen rooli siinä, että työt saadaan tehtyä fiksusti. Viher-Pirkka on valinnut Vianorin 25 pakettiautonsa huoltokumppaniksi.

“Me emme ole hyviä renkaiden vaihtamisessa tai auton huollossa. Haluamme keskittyä omaan työhömme. Autot ovat pakollinen työväline ja kuluerä, josta haluamme huolehtia kivuttomasti ja kustannustehokkaasti. Yhteistyö Vianorin kanssa tuo selkeyttä kaluston huoltoon – jokainen työntekijä tietää, minne soittaa, jos rengas puhkeaa”, kertoo Viher-Pirkan johtaja Tomi Koivisto.

“Tämä säästää myös omaa aikaani. Aikaisemmin vaihdoimme renkaat itse ja käytimme huoltoon eri palveluntarjoajia. Se vei työtunteja useammalta ihmiseltä”, Koivisto jatkaa. 

”Yhteistyö Vianorin kanssa tuo selkeyttä kaluston huoltoon – jokainen työntekijä tietää, minne soittaa, jos rengas puhkeaa.

Taattua turvaa teille 

Vianorilta saa kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut helposti ja vaivattomasti saman katon alta. Viher-Pirkka hyödyntää Vianorin huolto- ja rengaspalveluita, muun muassa määräaikaishuoltoja, katsastuspalvelua, rengashotellia ja kaluston pesua. Viher-Pirkka asioi pääsääntöisesti Helsingin Herttoniemen palvelupisteessä, vaikka yrityksen käytössä ovatkin kaikki Vianorin pisteet ympäri Suomen. 

Yhteistyö on jatkunut jo useamman vuoden ajan, ja laajentunut renkaiden uusimisesta nykyiseen, laajempaan kokonaisuuteen.

“Toimintamme on kasvanut vauhdikkaasti ja sen myötä myös autojen huoltotarve on lisääntynyt. Nyt hyödymme tästä kokonaispalvelusta. Herttoniemen Vianorin kanssa homma toimii hienosti ja joustavasti. Rengashotelli ja renkaiden vaihdot sekä määräaikaishuollot saa sovittua fiksusti, samoin sijaisautot”, Koivisto kertoo.

Kolme vinkkiä kumppanivalintaan

Viher-Pirkka on toiminut alalla jo pitkään, ja sen tavoitteena on olla Suomen ammattimaisin viherrakennusyritys. Rakennusprojekteissa Viher-Pirkan rooli on olla usein viimeisenä kohteessa: piha-alueet toteutetaan, kun muu rakentaminen on tehty ja siksi aikataulut ovat usein tiukkoja. Paineen alla on tärkeää, että työntekijät voivat keskittyä tehtäviinsä.


“Meillä saattaa olla parikymmentä työmaata käynnissä yhtä aikaa. On tärkeää, että työntekijöillämme on työvälineet ja kumppanit kunnossa, jotta työt etenevät aikataulussa ja mutkattomasti. Olen määritellyt kolme pointtia kumppanivalintaan: hinta, toimitusvarmuus ja henkilökemia. Näiden pitää olla kunnossa. Yhteistyö Vianorin kanssa täyttää kaikki kriteerit”, Koivisto sanoo.

Vianorin asiakaslupaus on takuu laadusta 

Vianor tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia ja räätälöityjä rengas- ja autohuoltopalveluita. Pidämme aina huolen siitä, että huoltotyöt valmistuvat sovitussa ajassa ja käytämme laadukkaita varaosia. Määräaikaishuollossa autovalmistajan takuu säilyy ja tiepalvelu takaa, ettei matka katkea huoltovälin aikana. Myös katsastuksen kaikki vaiheet hoituvat helposti aina korjaustarpeista tarvittaviin asiakirjoihin ja päästömittauksiin.

 

Lisää referenssejä

Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Vaativat erikoiskuljetukset rasittavat renkaita – sopiva rengas kestää kulutusta ja pitää hyvin

Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin