Turvallisia ja luotettavia kuljetuspalveluita

”Liiketoimintamme pyörii ympäri vuorokauden, ja ajokilometrejä kertyy vuosittain lähes 30 miljoonaa. Siksi luotettava kalustopalveluiden tarjoaja on meille erittäin tärkeä asia”, Simeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg kertoo pohtiessaan syitä, miksi yritys valitsi Vianorin rengaskumppanikseen.

Simeon on kuljetusliike, joka on erikoistunut nestemäisen irtotavaran, kuten polttoaineen, kemikaalien ja kaasujen, kuljetukseen. Tällaisille asiantuntijapalveluille on runsaasti kysyntää. Yrityksen ajokalustossa on 300 säiliökuorma-autoa ja -perävaunua, joilla ajetaan Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa.

Kuljetettavan rahdin luonteen vuoksi turvallisuus ja luotettavuus on Stenbergille ensisijaisen tärkeää. Jotta Simeon voi täyttää velvoitteensa, myös sen rengaspalveluiden tarjoajan on oltava yhtä asiantunteva, joustava ja nopea reagoimaan.

 ”Yritystemme välinen yhteistyö yksinkertaisesti toimii.”

”Olemme käyttäneet jo vuosien ajan Vianorin kuorma-autojen huoltopisteitä ja tiepalvelua sekä kuorma-auton renkaita”, hän kertoo, ”sillä ne ovat saatavilla juuri siellä, missä toimimme. Vianorilla on aina tarvitsemamme renkaat varastossa, ja palvelu pelaa kellon ympäri. Yritystemme välinen yhteistyö yksinkertaisesti toimii.”

Säähän sopeutumista ja renkaiden kehittämistä

Jokainen Pohjois-Euroopassa autoileva tietää, että ajo-olosuhteet voivat muuttua silmänräpäyksessä. Siksi on erittäin tärkeää pystyä sopeutumaan eri vuodenaikoihin ja varmistaa, että ajoneuvokalusto pysyy ajossa ympäri vuoden. ”Rengas- ja autohuollon on oltava aina saatavilla siellä, missä toimimme. Tarvitsemme myös kulloisiinkin olosuhteisiin sopivat kuorma-auton renkaat.” 

Molemmat yritykset jakavat saman ajatusmaailman ja panostavat yhteistyöhön, asiakaspalveluun, turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Stenberg korostaa, että parantamisen varaa on aina. ”Meillä on suunnitelmissa tehdä yhteistä tuotekehitystä kenttätestien avulla, jotta voimme luoda ihanteellisia kuorma-auton rengasyhdistelmiä”, hän kertoo Simeonin ja Vianorin yhteistyön jatkosta.

Lisää referenssejä

Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Jatkuvaa vuoropuhelua kustannus- ja työtehokkuuden parantamiseksi

MAXAM-traktorin renkailla parempaa kantavuutta ja pitoa – pellolta maantielle

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin