Kasvata liiketoimintasi tuottoisuutta ja tehokkuutta

Käyttöperusteinen rengaspalvelumme hyödyttää asiakkaitamme monin tavoin. Käyttöperusteiset palvelusopimukset parantavat liiketoimintasi kannattavuutta: Maksat palvelusta käytön mukaan eikä sinun tarvitse itse hankkia satoja tai tuhansia renkaita. Todelliseen kilometrimäärään perustuvat sopimukset tehostavat liiketoimintaa, sillä ne helpottavat kustannusten ennakointia. Rengasasiantuntemuksemme ja kattavan Vianor-palvelupisteverkoston ansiosta voimme suunnitella renkaiden kausivaihdot tehokkaasti.

Minimoi kustannukset ja riskit

Maksat vain siitä, mitä käytät

Harvalla yrityksellä on erityistä tarvetta omistaa kaikki renkaat, joiden päällä kalusto rullaa. Valitsemalla Vianorin rengaspalvelun yrityksesi ei tarvitse välttämättä ostaa enää yhtäkään rengasparia nimiinsä. Tarpeisiinne perustuvan rengaspalvelusopimuksen pohjalta voimme tarjota yksilöllistä rengashuoltoa ja renkaita, joista maksat vain käytön mukaan. Näin voit minimoida riskit, siirtää vastuun renkaista meille ja nauttia huolettomasta ja luotettavasta rengaspalvelusta. 

Moderni vaihtoehto

Käyttöperusteinen palvelu on moderni tapa hoitaa ajokalustosi rengastarpeet. Yritysmaailmassa toimintamalli on jo tuttu monella osa-alueella ja se yleistyy nopeasti myös renkaissa. Ei ole välttämättä mielekästä omistaa kalustoa tai muuta omaisuutta, jonka arvo alkaa laskea heti ostohetkestä lähtien. Myös renkaat ovat käyttötarvikkeita, ja huoleton rengaspalvelu voisi olla yrityksellesi hyvä vaihtoehto ostamisen sijaan.

Ympärivuotinen ennakoitavuus

Käyttöperusteinen rengaspalvelusopimus kattaa kaikki rengastyöt ja uudet asennetut renkaat, jotka tulevat ajokalustosi käyttöön. Tämä parantaa liiketoimintasi kannattavuutta, ennakoitavuutta ja tehokkuutta. Renkaat ovat yrityksellesi yksi huolenaihe vähemmän. Rengaspalvelusopimus pitää sisällään rengastyöt sekä kesä- ja talvirenkaat kaikkiin sopimuksen alaisiin ajoneuvoihin.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin