Suunnitellut onsite-palvelut

Suunnitellut onsite-palvelut yrityksille


Palvelumme avulla voit suunnitella kalustosi renkaiden vaihdon ennalta vaivattomasti. Missä ikinä olitkaan, ammattilaisemme pitävät huolen kaikista sovituista rengastöistä juuri sinun tarpeittesi mukaan. Olemme apunasi ympäri maan.

Saamasi hyödyt

Vaivattomat ennalta suunnitellut rengaspalvelut

Anna meidän huolehtia puolestasi kausittaisesta renkaanvaihdosta ja muista sovituista töistä sinulle sopivaan aikaan. Saat täyden hyödyn kalustosi huoltotoimenpiteistä ilman, että työnteko keskeytyy.

Kaikki tarvitsemasi rengaspalvelut paikan päällä

Pidämme huolen ajoneuvoistasi: henkilö- ja pakettiautoista ja raskaasta kalustostasi sijainnista riippumatta. Sinun ei tarvitse siirtää kalustoasi renkaiden vaihtoa tai muita huoltotoimenpiteitä varten. Työ voidaan suorittaa sovitusti paikan päällä mihin vuorokaudenaikaan tahansa silloin, kun se sinulle sopii.

Tehokas rengaskumppani vuosikymmenestä toiseen

Vianorin menestymistä Norjan rengasmarkkinoilla on edistänyt jo vuosikymmeniä kestänyt kumppanuus Tradebroker-ostokonsortion kanssa. ”Olemme voittoa tavoittelematon säätiö, joka neuvottelee kilpailukykyisiä sopimuksia jäsentemme puolesta”, Tradebrokerin markkinointipäällikkö Lars Bugge kertoo.

Lue koko juttu

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin