Tehokas rengaskumppani vuosikymmenestä toiseen

Vianorin menestymistä Norjan rengasmarkkinoilla on edistänyt jo vuosikymmeniä kestänyt kumppanuus Tradebroker-ostokonsortion kanssa. ”Olemme voittoa tavoittelematon säätiö, joka neuvottelee kilpailukykyisiä sopimuksia jäsentemme puolesta”, Tradebrokerin markkinointipäällikkö Lars Bugge kertoo.

Ota yhteys yritysmyyntiin

Yritykset maksavat vuosittaisen jäsenmaksun ja pääsevät näin hyötymään lukuisista Tradebroker-tiimin neuvottelemista sopimuksista. ”Pystymme tarjoamaan parempia sopimuksia kuin mihin yksittäiset yritykset koskaan yltäisivät”, Bugge sanoo, ”eli jäsenemme säästävät rahaa ja aikaa, jonka he joutuisivat muuten käyttämään omiin neuvotteluihinsa.”

"Valitsimme Vianorin rengaskumppaniksi monista syistä"

Tradebrokerin jäseniin kuuluu niin monikansallisia yhtiöitä kuin julkisen sektorin organisaatioita. Siksi toimittajien valinnassa on otettava huomioon hyvin monenlaisia vaatimuksia. Toimittajien täytyy tietenkin olla joustavia, sillä eri sopimuksissa voidaan määritellä hyvin vaihtelevia ehtoja, jotka on täytettävä.

Monimutkaisten rengaspalveluiden hallintaa

Vianorin valitseminen rengaskumppaniksi viestii siitä, että yritys pystyy hallitsemaan erittäin monimutkaisia rengaspalveluita tarkoilla tarjouskilpailumenettelyillä ja keskitetyillä sopimuksilla. Norjalaiseen asiakaskuntaan kuuluu muun muassa lentoasemia, rautatieyhtiöitä ja linja-autoliikennöitsijöitä, jotka tarvitsevat rengaspalveluita.

”Valitsimme Vianorin 20 vuotta sitten rengaspalvelujen tarjoajaksi monista syistä”, Bugge jatkaa. ”Yrityksen hinnat ovat kilpailukykyisiä ja huoltopisteitä on kattavasti. Lisäksi Vianor pystyy tarjoamaan ympärivuorokautisia rengaspalveluita paikan päällä. Nämä kaikki ovat ratkaisevia kriteerejä jäsenillemme.”

Buggen yhteistyö Vianorin edustajien kanssa on sujunut jouhevasti. ”Vianorin Norjan edustaja, jonka kanssa teemme yhteistyötä, on hyvin valoisa ja tarmokas persoona. Kumppaniliiketoimintamme on muuttunut ajan saatossa, ja Vianor on kyennyt mukautumaan uudenlaisiin vaatimuksiin, kuten vastuullisuuteen. Tämä on ollut ratkaisevaa menestykselle.”

Lisää referenssejä

Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Vaativat erikoiskuljetukset rasittavat renkaita – sopiva rengas kestää kulutusta ja pitää hyvin

Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin