VianorFlex Heavy

VianorFlex Heavy - missä apua tarvitaan nopeasti


Nopea ja kustannustehokas VianorFlex Heavy -palvelumme auttaa, kun tarvitset kiireellistä apua suurten maansiirto-, teollisuus- ja maatalouskoneiden renkaiden kanssa. Ketterä ja raskaaseen käyttöön tarkoitettu palveluautomme huoltaa renkaat paikan päällä. Kun renkaat huolletaan työmaalla, voit säästää kustannuksissa jopa 70%.

Saamasi hyödyt

Kun raskaan ajoneuvosi renkaat vaurioituvat

Raskaat renkaat vaihdetaan yleensä suunnitellusti sopimuksesi mukaan. Raskaiden ajoneuvojen renkaanvaihtoväli on normaalisti 3-4 vuotta. Äkillinen rengasrikko voi kuitenkin yllättää.

Soita numeroon +358 10 401 247 ja tilaa nopea rengaspalvelumme raskaalle kalustolle suoraan työmaallesi.

 

Vaivatonta ja nopeaa palvelua laadusta tinkimättä

Raskaan kaluston kenttähuoltoautomme on varustettu Hiab-kuormausnosturilla, joka on kiinnitetty renkaankäsittelylaitteeseen. Nosturi soveltuu kaikille suurille maansiirto-, teollisuus- ja maatalousrenkaille. Voimme käsitellä yli 2 000 kg renkaita, joiden halkaisija on enintään 2,9 metriä.

Rengastyö vaatii tasaisen alustan, mutta voimme vaihtaa renkaat myös maastossa, kunhan konetta on mahdollista nostaa tunkilla. Kaksi rengasasiantuntijaamme saapuu paikalle, joten sinun ei tarvitse olla mukana renkaanvaihdossa. Tämä on suuri etu kiireisillä rakennustyömailla. Rengasnosturimme ulottuvuus on jopa 10 metriä, joten se pystyy tarttumaan vaihdettavaan renkaaseen ilman, että vanteita tarvitsee irrottaa.

Huomattavasti nopeampaa palvelua

Palvelumme avulla kalustosi on takaisin käytössä mahdollisimman pian ja huollettu raskas koneesi on jälleen tuottavassa työssä. Asiakkaanamme säästösi on jopa 70% verrattuna tavanomaisiin raskaan kaluston rengaspalveluihin.

VianorFlex Heavy -palvelumme on ainut laatuaan Suomessa ja on saatavilla Etelä-, Länsi- ja Kaakkois-Suomessa noin 200 kilometrin säteellä.

VianorFlex Heavy

Raskaan kaluston tarpeisiin suunniteltu VianorFlex Heavy -palvelumme on kustannustehokas ja nopea apu. Soita palveluautomme paikalle 24/7.

Referenssi

Louhintahiekalle nopea ja sujuva työkoneiden rengashuolto on elinehto

Louhintahiekka on maarakennukseen erikoistunut perheyritys. Kalustoon kuuluu tela-alustaisten työkoneiden lisäksi pyöräalustainen kaivuri sekä dumppereita, pyöräkuormaajia ja kiviautoja. Yritys toimii etupäässä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa vaativilla rakennustyömailla.

Lue koko juttu

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin