Louhintahiekalle nopea ja sujuva työkoneiden rengashuolto on elinehto

Louhintahiekka on maarakennukseen erikoistunut perheyritys. Kalustoon kuuluu tela-alustaisten työkoneiden lisäksi pyöräalustainen kaivuri sekä dumppereita, pyöräkuormaajia ja kiviautoja. Yritys toimii etupäässä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa vaativilla rakennustyömailla.

Ota yhteys yritysmyyntiin

Vaikka Louhintahiekka satsaa työmaateiden kuntoon ja logistiikan sujuvuuteen, kalusto joutuu koville louhos- ja kivipinnoilla. Työkoneiden renkaiden tulee kestää suoria pistoja, sivuviiltoja ja raskaita kuormia. Mutta yllätyksiä sattuu, vaikka rengasvaurioita pyritäänkin ennakoimaan säännöllisellä huollolla.

”Kun dumpperista menee rengas rikki ja yksi laite tippuu ringistä, koko karuselli hidastuu ja massa siirtyy hitaammin”, kertoo Louhintahiekan kalustopäällikkö Petri Jokela. ”Keikat on tänä päivänä laskettu tiukasti, joten nopea renkaan kuntoon saattaminen on todella tärkeää.”

Asiakaspalvelu avainasemassa

Louhintahiekassa arvostetaan VianorFlex Heavy rengaspalvelun helppoutta ja nopeutta. ”Kun soitamme rengashuoltoon, asiakaspalvelija ymmärtää tilanteen heti, ja avunsaanti sujuu kohtuullisessa ajassa. Näin tilanne työmaalla pysyy hallinnassa”, Jokela kertoo.

Kesken työmaaurakan on tärkeää saada apua heti puhelimitse. ”Nykyään pitäisi laittaa aina sähköpostia, mutta me emme halua sellaiseen. Vianorin kanssa tätä ongelmaa ei ole, vaan saamme heti palvelulupauksen”, Jokela jatkaa.

Vianorin varastoista löytyy aina helposti Louhintahiekan käyttämät rengaskoot, joten renkaan vaihto sujuu mutkattomasti. ”Kun maailma on mennyt hyvin nopeaksi, ja kaikki tiukkenee, niin aito kumppanuus tarvitaan. Sillä saa asiakkaita ja homma sujuu.”

”Vianorin kanssa tiedämme, milloin apua tulee ja meidän homma lähtee toimimaan.”

VianorFlex Heavy rengaspalvelu sujuu nopeasti ja kustannustehokkaasti Vianorin raskaan kaluston kenttäpalveluautolla, jolla pystytään reagoimaan nopeasti erikoistilanteisiin. Hiab-kuormausnosturiin kiinnitetty renkaankäsittelylaite mahdollistaa renkaaseen tarttumisen vanteita irrottamatta. Sen etu on nopeudessa ja ketteryydessä: homma hoituu puolessa päivässä ja kaikki neljä rengasta on mahdollista vaihtaa kerralla. Ilman nostokoura-autoa samaan rengastyöhön kuluisi tuplasti aikaa.

Yllättävien tilanteiden lisäksi koko rengashuolto voidaan hoitaa nostokouralla ilman tarvetta siirtyä palvelupisteelle. Kyseessä ei ole yhden pisteen ajoneuvo, vaan palvelua myydään Etelä-, Länsi- ja Kaakkois- Suomessa.

Vianorin nostokoura-autot Vantaalla ja Kotkassa ovat ainutlaatuisia Suomessa, joten palvelu on uniikki ja kilpailukykyinen, jos sitä vertaa kuljetukseen palvelupisteelle ja muuhun lisäaikaan. Säästöä tulee myös siitä, kun työkone on pois käytöstä vähemmän aikaa.

Louhintahiekassa esimerkiksi dumpperin renkaiden vaihtoon tarvitaan aina nostoapua ja kalustoa. Rikkoutunut rengas on viety pienemmällä koneella pois.

”Nyt voimme pitää pyöräkuormaajan muualla työssä, koska asiakkaan ei tarvitsee tehdä nostotöitä. Vianor tulee paikalle ja hoitaa homman”, toteaa Louhintahiekan korjaamopäällikkö Jarmo Peräsalo.

Jos kiinnostuit VianorFlex Heavy-palvelusta, ota yhteyttä myyntiimme tai suoraan palvelupisteeseen.

Lisää referenssejä

Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Vaativat erikoiskuljetukset rasittavat renkaita – sopiva rengas kestää kulutusta ja pitää hyvin

Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin