Huoltosopimus

Huoltosopimus yrityksille


Keskity liiketoimintaasi ja anna meidän pitää huoli kalustostasi huoltosopimuksemme mukaisesti. Sopimuksen ansiosta voit ajaa huoletta ja kustannustehokkaasti ilman keskeytyksiä. Asiantuntijamme ovat aina valmiita neuvomaan tarpeen vaatiessa.

Saamasi hyödyt

Huoltopalvelupaketti

Tarjoamme ajoneuvoillesi kattavan perushuollon osana huoltosopimustamme.

  • Täysin synteettinen moottoriöljy (5W-30, enintään 7 litraa) Vianorin valikoimasta
  • Raitisilma- ja öljynsuodattimen vaihto (ei koske aktiivihiilisuodattimia)
  • Jäähdytysnesteen määrän ja pakkaskestävyyden tarkastus
  • Jarrunesteen ja jarrujen (silmämääräinen) tarkastus
  • Turvavöiden ja turvavarusteiden tarkastus
  • Valojen, tuulilasin ja pyyhkimien tarkastus
  • Renkaiden, rengaspaineiden, jousituksen ja iskunvaimentimien tarkastus
  • Lukkojen ja saranoiden voitelu ja tarkastus
  • Alustarakenteiden tarkastus
  • Kaikkien vikakoodien lukeminen

 

24/7-tiepalvelu


Säästä aikaa ja hermojasi äkillisen tilanteen yllättäessä. Tiepalvelumme on apunasi 24/7 esimerkiksi rengasvaurion tapauksessa, polttoaineen loppuessa tai muun toiminnan keskeyttävän teknisen vian sattuessa. Tiepalvelumme avulla olet jälleen tien päällä mahdollisimman pienellä viiveellä.

Tarkastuspalvelu


Voit ajaa ilman huolta, kun olemme tarkastaneet autosi kunnon ja toteuttaneet vaaditut päästömittaukset. Huolehdimme tarkastuskuluista ja dokumenteista tarkastuksen yhteydessä. Ilmoitamme sinulle, jos tarkastuksen yhteydessä ilmenee korjausta vaativia kohteita ja annamme hinta-arvion niiden suorittamisesta. Voit itse sopia huoltotoimenpiteistä ennen varsinaista tarkastusta.

Rengashotelli


Rengashotellimme säästää tilaa ja takaa renkaille sekä vanteille turvallisen kausisäilytyksen. Jätä renkaista huolehtiminen meille, äläkä anna niiden viedä arvokasta tilaa, jonka voisit laittaa muuhun käyttöön. Pidämme sinut ajan tasalla renkaiden kunnosta ja kerromme, kun on aika hankkia uudet.

Vianorin huoltopalvelut auttavat Viher-Pirkan ammattilaisia keskittymään huolella työhönsä

Viher-Pirkka Oy on yksi Suomen suurimmista viherrakentajista. Viher-Pirkan noin 50-henkinen tiimi rakentaa pihoja, viherkattoja ja muita ympäristörakenteita uudiskohteissa ja saneerausten yhteydessä. Viher-Pirkalle toimivilla pakettiautoilla on olennainen rooli siinä, että työt saadaan tehtyä fiksusti. Viher-Pirkka on valinnut Vianorin 25 pakettiautonsa huoltokumppaniksi.

Lue koko juttu

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin