VianorFlex 24/7

VianorFlex 24/7 - nopea apu rengasrikkoihin


Säästä aikaa ja hermojasi rengasrikon yllättäessä. 24/7-palvelumme on apunasi missä ja milloin tahansa. Olemme valmiita auttamaan välittömästi pitääksemme käyttökatkokset minimissään. Nopea palvelumme on apunasi ja vaihtaa renkaat kuorma- ja linja-autoihin sekä yhdistelmäajoneuvoihin tien päällä.

Saamasi hyödyt

Nopea apu rengasrikkoon tien päällä

Voit välttää kalliit käyttökatkot toimimalla nopeasti rengasrikon sattuessa. Ketterä 24/7-palveluautomme on varustettu uusimmalla kalustolla, rengaskoneella ja yleisimmillä rengasmalleilla.

 

Huomattavasti lyhyempi vasteaika

Kaikki saa alkunsa soitosta 24/7-palvelunumeroomme +358 10 401 247. Ilmoitamme saapumisajan luoksesi heti saatuamme palvelupyynnön. Tarvittaessa pidämme työnantajan ajan tasalla huoltotoimenpiteiden etenemisestä.

Palveluautomme ajaa suoraan asiakkaan luokse, jotta vasteaikamme olisi mahdollisimman lyhyt. Rengasasiantuntijamme hoitavat työn paikan päällä ja vaihtavat renkaat nopeimmillaan puolessa tunnissa. Työn turvallisuus on aina tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Palveluautostamme löytyy kaikki tarvittavat turvavälineet sekä liikenneopasteet ja -valot näkyvyyden takaamiseksi kaikissa olosuhteissa.

Referenssi

VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu tuo mielenrauhaa Kuljetus S. Simpaselle

”24/7-rengaspalvelu antaa yrittäjälle levollisemman mielen. Ei tarvitse nukkua koiranunta jos rengas puhkeaa ja on hypättävä renkaan vaihtoon.”

Lue lisää

 

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin