Vianor – Pohjoismaiden laajin rengas- ja autonhuoltoketju 

Turvallista matkaa! Tarjoamme täyden valikoiman renkaita ja rengaspalveluja sekä monimerkkihuoltoa. Haluamme taata asiakkaillemme mielenrauhan varmistamalla, että Vianorilla käynnin jälkeen he voivat aina ajaa turvallisesti ja mukavasti. Käyttämällä helppoja, nopeita, laadukkaita ja luotettavia palveluitamme voit olla varma, että autosi ei jätä sinua tienposkeen. 

Laaja tuotevalikoimamme kattaa henkilöautojen, pakettiautojen, moottoripyörien ja kuorma-autojen renkaat, raskaita renkaita unohtamatta. Kaikkiin vuodenaikoihin ja ajo-olosuhteisiin sopivien renkaiden lisäksi tarjoamme myös muita tuotteita, kuten vanteita, akkuja, iskunvaimentimia ja rengaspaineen seurantajärjestelmiä. 

Autonhuoltoa ja kattavat rengaspalvelut 

Renkaiden asentamisen lisäksi tarjoamme muutkin rengaspalvelut, kuten renkaiden tasapainotuksen, ohjauskulmien tarkastuksen ja säädön sekä renkaiden paikkauksenRengashotelliamme käyttämällä säästät tilaa kotonasi, kun annat meidän huolehtia renkaistasi ja niiden säilytyksestä käyttökausien välillä. 

Palveluihimme sisältyy myös autojen monimerkkihuolto, joten Vianorilla saat hoidettua kaikki renkaisiin ja autoosi liittyvät asiat yhdessä paikassa. 

Kaikkiin rengas- ja huoltopalveluihimme sisältyy kuluttaja-asiakkaillemme ilmainen digitaalinen renkaiden urasyvyysmittaus sekä sähköinen renkaiden kuntoraportti. Kehitämme digitaalisia palveluitamme jatkuvasti, jotta asiakkaidemme rengas- ja autoasiat olisivat mahdollisimman vaivattomia. 

Palvelua lähelläsi 

Vianorilla on Pohjoismaissa noin 170 omaa palvelupistettä ja 140 Vianor-partneria, mikä tekee meistä Pohjoismaiden laajimman rengas- ja autonhuoltoketjun. 

Palvelupisteidemme lisäksi palvelemme myös puhelimitse ja chatissa. Verkkokaupastamme voit ostaa tuotteita ja varata palveluaikoja 24/7. 

Yritysasiakkaiden tarpeisiin räätälöityä palvelua 

Haluamme tarjota yritysasiakkaille parasta mahdollista palvelua palvelupisteissämme tai asiakkaiden työmailla. Digitaalinen kalustonhallinta ja ennakoiva rengashuolto ovat tärkeä osa Vianorin yritysasiakaspalveluita. 

Olipa yrityksesi monikansallinen yhtiö tai pieni ja paikallinen, pitkä kokemuksemme alalta ja kattava palvelu- ja tuoteportfolio mahdollistaa parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. 

B2B-asiakkaitamme ovat esimerkiksi renkaiden jälleenmyyjät, autokaupat ja autokorjaamot, jotka myyvät renkaita omille asiakkailleen, sekä rekka-, bussi- ja pakettiautokalustot, leasing-yritykset sekä muut yritykset, jotka tarvitsevat renkaita ja palveluita pitääkseen ajoneuvonsa liikkeellä. Portfolioomme kuuluvat myös esimerkiksi metsätaloudessa, maanviljelyssä rakennusalalla ja louhoksilla tarvittavat raskaat renkaat sekä niihin liittyvät palvelut. Tarjoamme fleet-asiakkaillemme myös 24/7-rengasrikkopalvelua.