Vianor tänään

Vianor on autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt kasvava ketju, johon kuului vuoden 2017 maaliskuussa 1501 myyntipistettä 27 maassa. Laajan myyntiverkoston ansiosta Vianor on rengasliike, jota ei tarvitse kaukaa hakea. Suomessa on yli 90 Vianor-myyntipistettä ympäri maan, Helsingistä aina Kemijärvelle saakka. Vianor-nimi juontaa juurensa latinan kielestä ja tarkoittaa "pohjoista tietä". Nimi ilmentää Vianorin perusajatusta pohjoisten olojen osaajana.

Kattava valikoima, edulliset hinnat

Vianorista löytyy kattava valikoima renkaita henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä moottoripyöriin. Vianor myy vuosittain toista miljoonaa henkilö- ja pakettiauton rengasta. Myytäviä merkkejä ovat mm. Nokian Renkaat, Michelin ja Bridgestone. Suuresta myyntimäärästä hyötyy myös kuluttaja, sillä mittavilla sisäänostoilla saavutetaan paremmat hintaedut ja kattava tuotevalikoima on aina saatavilla.

Vianor-myymälät tarjoavat myös erilaiset autoiluun liittyvät tuotteet kuten vanteet, akut ja iskunvaimentimet.

Autojen huoltoa ja viiden tähden rengaspalvelua

Rengas- ja vanneasennusten lisäksi Vianor-myyntipisteissä asiakas voi tarkistuttaa ohjauskulmat, huollattaa ilmastoinnin tai vaikkapa vaihdattaa öljyt ja iskunvaimentimet.

Vianor tarjoaa asiakkailleen myös Rengashotellipalvelua, eli asiakas voi jättää "väärän vuodenajan" renkaansa Vianorin säilytykseen. Vianor hoitaa rengashotelliasiakkaiden renkaiden käsittelyn, pesun, varastoinnin ja asennukset.

Vianorin verkkokaupasta renkaita ja vanteita voi ostaa ympäri vuorokauden ja jokaisena viikonpäivänä. Internetin kautta voi myös hoitaa ajanvaraukset Vianorin palveluihin helposti ja kätevästi.

Vianorissa käyvät maksuvälineenä käteisen ja tavallisten pankkikorttien lisäksi Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, American Express, Diners Club, Maestro, Käyttöluotto, Tiliraha, Aktiiviraha, OP käteisluotto, OK, Business Fleet A1 ja ByJuno.