Maksutavat – osta renkaat osamaksulla tai laskulla

Vianorilla tiedät mistä maksat, eikä yllättäviä lisäkuluja tule. Voit maksaa renkaat ja autohuoltopalvelut joustavasti osamaksulla vaikka rengas kerrallaan sekä verkkokaupassa että palvelupisteissä. Verkkokaupasta ostamillesi tuotteille saat halutessasi maksuttoman toimituksen palvelupisteisiin tai edullisen toimituksen suoraan kotiisi.

 


Vianor Tili: osamaksulla 12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianorin yksityisasiakkaana voit maksaa renkaat ja autohuoltopalvelut osamaksulla. Saat kaikkiin ostamiisi renkaisiin ja autohuoltopalveluihin 12 kk aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa.  

Miksi valita Vianor Tili?

  • Saat 12 kuukautta aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Halutessasi voit myös maksaa koko saldon kerralla pois milloin tahansa
  • Ei avausmaksua tai muita kuluja – todelliset luottokustannukset 0 euroa
  • Mahdollisuus myös pidempään maksusuunnitelmaan

Luottoesimerkki 600 euron ostokselle: todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 euroa, kun maksuaika on 12 kk ja kuukausierä on 50 euroa. Tarkemmat ehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.

Vianor Tilin muusta käytöstä veloitetaan korko 15 % +  korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk. Jatkuva luotto enintään 36 kk maksuajalla. Luottoraja alkaen 1 300 €. 

Luottoesimerkki: 1 300 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 122,82 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 26,62 %. Kokonaisluottokustannus on 173,90 € ja maksettava kokonaissumma on 1 473,90 €. 

 


 

Vianor Lasku: maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. 

Miksi valita Vianor Lasku?

  • Joustava ja turvallinen maksutapa
  • Korotonta maksuaikaa jopa 30 päivää
  • Ei laskutusmaksua
  • Laskun saatuasi voit itse päättää, jaatko laskun eriin vai maksatko sen kerralla
  • Kokonaisuudessaan voit saada ostoksellesi maksuaikaa jopa 36 kuukautta

Tarkemmat ehdot esitetään ostoksen teon yhteydessä. Luottoehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot.


Tarkista luottorajasi

Tarkista luottorajasi helposti etukäteen jo ennen ostotapahtumaa:

Lähetä tekstiviesti HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO VIANOR (esim. 121212-123X 05460 VIANOR) puhelinnumeroon 18228.

Saat paluuviestillä tiedon, kuinka paljon ostovaraa sinulla on käytettävissäsi Vianor Tili ja Vianor Lasku -maksutavoilla. 

Palvelu on maksuton, eikä sido sinua tekemään ostosta. (Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran. Hyväksytty luottopäätös ei sido Luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.)

Jos kohtaat ongelmia maksaessasi Vianor Tilillä tai Vianor Laskulla, ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse 09 2532 7100 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@avarda.fi.

 


Maksutavat palvelupisteissä

Vianorin palvelupisteissä maksuvälineenä käyvät käteisen ja tavallisten pankkikorttien lisäksi Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, American Express, Diners Club, Maestro, Tiliraha, Aktiiviraha, OP käteisluotto, OK ja Business Fleet A1.

Renkaanvaihdon, renkaiden tasapainotuksen ja rengashotellipalvelun voit maksaa myös MobilePay:lla.

Lisäksi voit maksaa joustavasti Vianor Laskulla tai erissä ottamalla käyttöön Vianor Tilin.


Maksutavat verkkokaupassa

Vianorin verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankissa omilla pankkitunnuksillasi. Kun tulet verkkokaupassamme maksuvaiheeseen, Paytrailin turvajärjestelmä suojaa tietosi ostotapahtuman aikana.

Vianorin verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi myös Visa- tai Eurocard/Mastercard-luottokortilla. Myös luottokorttimaksut turvataan Paytrailin turvajärjestelmällä.

Verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi joustavasti myös Vianor Laskulla tai erissä ottamalla käyttöön Vianor Tilin.

Halutessasi voit myös maksaa verkkokauppaostokset vasta palvelupisteessä.