Osta henkilöauton nastarenkaat

Osta nastarenkaat henkilöautoosi

Etsi autoosi sopivat nastarenkaat rengashakukoneella rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon mukaan.

Osta henkilöauton nastarenkaat

North 9

Uutuus!
Henkilöautoihin suunniteltu Nordman North 9 -nastarengas tarjoaa vakaata suorituskykyä kaikkiin talviolosuhteisiin.
alk. 102,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 519,00 €
tai alk. 51,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.

Blizzak Spike 3

Uutuus!
Henkilöautoihin ja katumaastureihin suunniteltu Bridgestone Blizzak Spike 3 -nastarengas tarjoaa erinomaista suorituskykyä vaativiin talviolosuhteisiin.
alk. 112,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 559,00 €
tai alk. 55,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.

UltraGrip Arctic 2

Henkilöautoihin suunnitellut Goodyear UltraGrip Arctic 2 -nastarenkaat tarjoavat suorituskykyä ja turvallisuutta vaihteleviin talviolosuhteisiin.
alk. 202,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 919,00 €
tai alk. 91,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.

UltraGrip Ice Arctic

(1 arvostelu)
Henkilöautoihin suunniteltu Goodyear UltraGrip Ice Arctic -nastarengas on optimoitu toimimaan jäisissä ja lumisissa olosuhteissa.
alk. 105,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 529,00 €
tai alk. 52,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.

IcePro 3 EVO

Uutuus!
Henkilöautoihin suunnitellut GT Radial IcePro 3 EVO -nastarenkaat tarjoavat lumi- ja jääpitoa pohjoisen talviolosuhteisiin.
alk. 70,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 389,00 €
tai alk. 38,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.

Eskimo Stud

Nastarengas, joka toimii tehokkaasti äärimmäisissä talviolosuhteissa.
alk. 105,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 529,00 €
tai alk. 52,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.

Hyvät nastarenkaat ovat varma valinta Suomen vaativiin talvikeleihin

Nastarenkailta vaaditaan paljon pohjoisen teillä, koska lumi, jää ja loska tekevät tiestä paikoin äärimmäisen liukkaan. Sää saattaa talven myötä vaihdella paljonkin, jolloin nastarenkaan tulee säilyttää ajo-ominaisuutensa lumen ja jään lisäksi myös sulalla tiellä.

Vianorista löydät kattavan valikoiman laadukkaita nastarenkaita, jotka takaavat parhaan pidon sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet Suomen vaativissa talvikeleissä. Löydät meiltä talviajamisen huippua edustavat hiljaiset Nokian Tyres Hakkapeliitta -nastarenkaat, Nordman -nastarenkaat sekä valikoiman nastarenkaita muilta rengasvalmistajilta, kuten Goodyear, GT Radial, Bridgestone, Michelin ja Radar.

Nastarenkaat 2024

Valikoimamme sisältää uusia nastarengasmalleja talvelle 2024-2025, jotka tarjoavat parhaan ajokokemuksen pohjolan talveen. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 on pohjoisen olosuhteisiin kehitetyn Nokian Tyres Hakkapeliitta -tuoteperheen viimeisin tulokas, joka tarjoaa ylivoimaista pitoa lumella ja jäällä. Tutustu tarkemmin Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 -nastarenkaaseen täältä >>

Meille on tärkeintä, että löydät autoosi parhaiten sopivat nastarenkaat ja siksi olemme valinneet valikoimaamme kattavan määrän rengaskokoja eri valmistajilta. Etsitpä sitten rengaskokoa 205 55R16, 195 65R15, 205 60R16 tai jotain muuta, löydät juuri autoosi sopivan koon valikoimastamme.

Nastarenkaat asennettuna Vianorista

Sinun ei tarvitse huolehtia nastarenkaiden asennuksesta, sillä Vianorin koulutetut ja kokeneet asentajat hoitavat mielellään nastarenkaiden asennuksen nopeasti ja vaivattomasti puolestasi. Tällöin voit myös olla varma, että on asennettu turvallisesti. Lue lisää Vianorin renkaanvaihtopalvelusta täältä >>

Edulliset nastarenkaat

Edulliset nastarenkaat ovat monesti autoilijalle houkutteleva vaihtoehto, mutta renkaiden pito-ominaisuudet eivät usein yllä premium-renkaiden tasolle. Taustalla ovat erot esimerkiksi pintakuvioinnissa, nastoituksessa sekä kumiseoksessa, jotka eivät edullisten nastarenkaiden osalta tarjoa välttämättä riittävää pitoa liukkailla teillä tiheästäkään nastoituksesta huolimatta.

Nastarenkaita ostaessa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota renkaan ominaisuuksiin ja vierintävastukseen. Premium-nastarenkaiden käyttöikä on usein edullisia nastarenkaita pidempi ja näin ollen ero ostohinnassa tasoittuu edullisiin nastarenkaisiin verrattuna pidemmän käyttöiän myötä.