Henkilöauton nastarenkaat

Merkki

Leveys

Korkeus

Vanne

Auton tyyppi

Rengastyyppi

Tuotelistauksen alkaen hinnat ovat tuotteen pienimmän koon hintoja.

Lue lisää renkaiden valitsemisesta

Nastarengas on varma valinta vaihtuviin sääolosuhteisiin

Talven vaihtelevissa sääolosuhteissa renkaiden pito on ensiarvoisen tärkeää. Niin jäiset kuin lumisetkin talvitaipaleet taittuvat turvallisesti, kun alla on oikeanlaiset renkaat. Nastarengas on varmin ja turvallisin vaihtoehto vaihtuviin sääolosuhteisiin, sillä se säilyttää pidon niin lumisilla kuin jäisilläkin ajoradoilla. Jäisellä tiellä nastat purevat kiinni liukkaaseen alustaan ja varmistavat auton parhaan mahdollisen hallittavuuden ja lyhyimmän jarrutusmatkan vaikeista olosuhteista huolimatta.

Tarkista nastarenkaiden kunto

Talven kynnyksellä on aika tarkistaa renkaiden kunto. Nastarenkaista tulisi tarkastaa, että nastoja on tarpeeksi jäljellä ja ne ovat tukevasti paikoillaan. Nastaton nastarengas on vaarallinen, eikä vastaa ajo-ominaisuuksiltaan kitkarengasta. Heiluvat tai taipuneet nastat ovat turvallisuusriski, sillä ne huonontavat renkaiden pitoa ratkaisevasti. Taipunut nasta ei pure jäähän ja pitää heikosti sohjossa ja lumella.

Vianorin rengaspalvelut

Talvirenkaiden oikeanlainen säilytys pidentää huomattavasti renkaiden ikää. Vianorin rengashotellissa renkaat säilytetään oikeissa olosuhteissa suojattuna valolta, kosteudelta ja liialliselta lämmöltä. Jos talvirenkaita säilytetään Vianorin rengashotellissa, ammattilaiset hoitavat kuntotarkastuksen automaattisesti ja ilmoittavat asiakkaalle uusien talvirenkaiden hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi. Henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan parhaiten asiakkaan tarpeisiin sopivat talvirenkaat sekä asentaa ne paikoilleen. Vianorissa hoituu myös kätevästi renkaiden tasapainotukset sekä korjaukset.

Laaja rengasketju, kattava talvirengasvalikoima


Vianorin talvirengasvalikoimasta löydät Nordman-, Michelin-, Bridgestone-, GT Radial- sekä Nokian-talvirenkaat niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin citymaastureihinkin. Koska Vianorin toimipisteitä on ympäri Suomea yli 70 kappaletta aina Helsingistä Nuorgamiin, ei uusia talvirenkaita tarvitse etsiä kaukaa niiden hankinnan tullessa ajankohtaiseksi. Toisaalta talvirenkaat voi tilata helposti myös Vianorin verkkokaupasta. Näillä sivuilla voi tarkemmin tutustua Vianorin rengasvalikoimaan ja valita sopivimmat talvirenkaat ja huoltopalvelut tarpeen mukaan.

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli Hakka-turvaTestivoittaja Nokian Hakkapeliitta 9 Äärimmäistä talviturvallisuutta
alk. 95.25 €/kpl tai alk. 16€/kk
Valitse ja osta nyt
Kaupan päälle 50 €:n etuseteli Hakka-turva Nokian Hakkapeliitta 8 Nastarengas, joka tuo mielenrauhaa talvisille teille. 4.6
alk. 82.75 €/kpl tai alk. 15€/kk
Valitse ja osta nyt
Tarjoustuote Nokian Hakkapeliitta 7 Nastarengas, joka tarjoaa äärimmäisen hyvää jää-, lumi- ja märkäpitoa. Rengas on hiljainen ja mukava ajaa. 4.6
alk. 50.25 €/kpl tai alk. 11€/kk
Valitse ja osta nyt
Nokian Nordman 7 Varmaa toimivuutta vaihteleviin talvikeleihin
alk. 60.25 €/kpl tai alk. 12€/kk
Valitse ja osta nyt
Bridgestone Noranza 001 Erinomainen jarrutusvoima ja huipputason kiihdytyspito
alk. 82.75 €/kpl tai alk. 15€/kk
Valitse ja osta nyt
Michelin X-Ice North 4 Mukavat ja luotettavat ajo-ominaisuudet
alk. 95.25 €/kpl tai alk. 16€/kk
Valitse ja osta nyt
Radar Dimax Ice Lock Jääpitoa pohjoisissa oloissa
alk. 60.25 €/kpl tai alk. 12€/kk
Valitse ja osta nyt
Goodyear UltraGrip Ice Arctic Arktisiin jää - ja lumiolosuhteisiin optimoitu nastarengas.
alk. 155.25 €/kpl tai alk. 23€/kk
Valitse ja osta nyt
GT Radial Champiro Ice Pro Nastarengas henkilöautoihin 3.3
alk. 62.75 €/kpl tai alk. 13€/kk
Valitse ja osta nyt
Uutuus! GT Radial IcePro 3 Nastarengas henkilöautoihin 4.0
alk. 65.25 €/kpl tai alk. 13€/kk
Valitse ja osta nyt