Nokian Hakkapeliitta 10 nastarengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Nokian Hakkapeliitta 10

Nastarenkaat

(46 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 10 nastarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä.Nokian Hakkapeliitta 10:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Hakkapeliitta 10:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Hakkapeliitta 10:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Äärimmäistä vakautta ja hallittavaa ajettavuutta

Nokian Hakkapeliitta 10:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa.

Kevyesti rullaava rengas vähentää haitallisia päästöjä

Nokian Hakkapeliitta 10:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Hakkapeliitta 10:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Hakkapeliitta 10:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas

Nokian Hakkapeliitta 10:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot sekä ärsyttävältä kuulostavat taajuushuiput on saatu minimoitua. Voit nauttia hiljaisista kilomeitreista. 

 

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Moottori-lehden (8/2021, Suomi) testissä Nokian Hakkapeliitta 10 vei voiton. 

Renkaan todettiin olleen testissä paras jäällä ja lumella. Erinomainen veto- ja jarrutuspito, erinomainen keulapito kaarteissa, viihdyttävät ajo-ominaisuudet. Asvaltilla turvallisin ääritilanteissa, looginen ajokäytös märällä ja kuivalla, suuntavakaa.

Parhaat ja turvalliset renkaat
Turvallista matkaa - 7.1.2022
Ostin kitkarenkaiden tilalle nastat ja en ole katunut. Hakkapeliitta 10t pitävät hyvin niin lumessa kuin jäällä ja sivupito on mitä erinomaisin.
Hyvät ensimmäiset viikot
Loppi123 - 7.1.2022
Kuukausi takana. Vaihdoin 6v. vanhat Hakka 8:t pois, joten eron pitääkin olla iso. Olen kokeillut tänä talvena myös eri autoja ja niissä uusia kitkoja, jotka ovat kaikki hiljaisempia, mutta enemmän veteleviä ja selvästi huonommin pitäviä kuin nämä nastalliset. Sanoisin siis, että kitkat ovat mukavat ja niillä pärjää hyvin, mutta oma usein pikkuteille suuntaava nelivetoajelu on mukavampaa nastoilla.
Pitoa joka tilanteessa
Vihti 60 - 6.1.2022
Olen ajanut pari kuukautta. Mökille mennessä on talvisin haastava ylämäki, joka vaatii todella pitoa. Nyt lumen ja jääntultua ei ole ollut vaikeuksia päästä ylös. Olen tyytyväinen.
Parhaat nastarenkaat minulla
Vesanen - 5.1.2022
Nastarenkaiksi erinomaiset, suuntavakaus ei ihan kuin nastattomilla.
Made in Finland
50 tkm vuodessa - 20.12.2021
Kulutus ja hiljaisuus eivät aivan yllä odottamalleni tasolle, mutta ajettavuus ja turvallisuus ovat 10 Pahoilla keleillä ja huonoillakin pikkuteillä rengas toimii varmasti, eikä yllätyksiä ole ollut. Pikatiellä ei huomautettavaa.
Toistaiseksi ihan jees
Rambe - 18.12.2021
Kurvailtiin pohjosen liukkaita teitä, vaimo kiittää että kerrankin osuin hankinnassani kohilleen
Laadukkaalta vaikuttava rengas
Rakettivainio - 17.12.2021
Muutaman viikon ajon jälkeen tuntuma on että valinta ei ollut huono. Pito on ollut hyvä erilaisilla alustoilla. Myös mutkateillä kuivalla asvaltilla hyvä ajettava.
Paras talvirengas
Anblo - 17.12.2021
Ostin uudet Nokialaiset 10, parhaat renkaat, todella hyvä pito jäällä ja sohjossa. hyvä ostos suosittelen
Erinomainen talvirengas
VWJS - 17.12.2021
Suuntavakaa, pitävä, hiljainen. Ajaa asiansa. Toimii eri keliolosuhteissa.
tosi hyvä ja jämäkkä
jussi74 - 16.12.2021
ostin noin 1 kk sitten ja olen tyytyväinen valintaani

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 10

Kokonaisarvosana*