Nokian Renkaiden Hakka-turva tuo mielenrauhaa rengasrikon varalle

Hakka-turvasta® saat avun yllättäviin rengasvahinkoihin. Jos Nokian Tyres Hakka® tai Hakkapeliitta®-renkaasi rikkoutuu korjauskelvottomaksi, maksuton Hakka-turva® korvaa sinulle uuden renkaan veloituksetta. Sinun tulee vain aktivoida palvelu ja saat suojaa yllättäviin rengasrikkoihin.

Hakka-turva tulee aktivoida kahden viikon kuluessa renkaiden ostopäivästä. Vianorin myyjä voi tehdä aktivoinnin puolestasi renkaiden oston yhteydessä tai voit ottaa Hakka-turvan itse käyttöösi täällä (https://www.nokianrenkaat.fi/hakkaturva/aktivointi/).

Autamme mielellämme löytämään juuri sinun käyttöösi sopivat Hakka®- tai Hakkapeliitta®-renkaat valikoimastamme. Laaja Vianorin palvelupisteiden verkosto on aina apunasi myös, jos renkaisiin tai autohuoltoon liittyvät asiat askarruttavat.

Miten Hakka-turva toimii?

1. Aktivoi etusi

Aktivoi Hakka-turva® kahden viikon sisällä ostettuasi uudet Hakka- tai Hakkapelitta-renkaat osoitteessa hakkaturva.fi. Voit myös soittaa numeroon 0800 93911. Hakka-turvan® numero on maksuton.

2. Rengasrikon sattuessa käänny rengasliikkeen puoleen.

Rengasvahingon sattuessa rikkoutunut renkaasi vaihdetaan veloituksetta uuteen vastaavaan Nokian Renkaiden renkaita myyvässä liikkeessä.

Hakka-turva kattaa Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ostetut Nokian Tyres Hakka- ja Hakkapeliitta -renkaat. Jos asianmukaisesti käytetty rengas rikkoutuu tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, saat tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian Renkaiden tuotteita myyvästä liikkeestä Suomessa, Ruotsissa tai Norjassa.

Hakka-turvan piiriin kuuluu oikein käytetyn ja asennetun, vahingossa rikkoutuneen renkaan vaihtaminen vastaavaan uuteen renkaaseen korvauksetta. Hakka-turva on voimassa yhden vuoden ajan renkaiden ostopäivästä alkaen, ja renkaassa tulee olla urasyvyyttä jäljellä vähintään 4 mm.

Aika hankkia uudet renkaat?

Etsi autoosi sopivat renkaat rengashakukoneella, rekisteritunnuksen automallin tai rengaskoon mukaan.

Löydä sopivat renkaat