Nokian Renkaiden Hakka-turva auttaa tien päällä 

Kaikissa Nokian Renkaiden Hakka-kesärenkaissa ja Hakkapeliitta-talvirenkaissa on tapaturmaisten vaurioiden varalle veloitukseton Hakka-turva. Jos rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä. 

Hakka-turva tulee aktivoida kahden viikon kuluessa renkaiden ostopäivästä. Vianorin myyjä voi tehdä aktivoinnin puolestasi renkaiden oston yhteydessä, tai voit ottaa Hakka-turvan itse käyttöösi täällä  

Autamme mielellämme löytämään juuri sinun käyttöösi sopivat Hakka- tai Hakkapeliitta-renkaat valikoimastamme. Laaja Vianorin palvelupisteiden verkosto on aina apunasi myös, jos renkaisiin tai autohuoltoon liittyvät asiat askarruttavat. 


Miten Hakka-turva toimii?

  1. Aktivoi etusi 

   Aktivoi Hakka-turva ostettuasi uudet Nokian Tyres Hakka- tai Hakkapeliitta -renkaat. 

  2. Soita apua 

   Rengasvahingon sattuessa soita ilmaiseksi tiepalvelu paikalle numerosta 0800 93911 (24h). 

  3. Autamme 

   Tiepalvelu saapuu luoksesi ja arvioi tarvittavat toimenpiteet.

  4. Jatka matkaa 

   Rikkoutunut renkaasi vaihdetaan veloituksetta uuteen vastaavaan. 

Hakka-turva kattaa Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ostetut Nokian Tyres Hakka- ja Hakkapeliitta -renkaat. Jos asianmukaisesti käytetty rengas rikkoutuu tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, saat tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian Renkaiden tuotteita myyvästä liikkeestä Suomessa, Ruotsissa tai Norjassa.  

Myös Hakka-turvan tiepalvelu on voimassa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa 24 tuntia vuorokaudessa. Tiepalveluun kuuluvat seuraavat Hakka-turvan puhelinpalvelun kautta tilatut palvelut:  

  • vararenkaan vaihtaminen  
  • jos vararengasta ei ole, ajoneuvon hinaaminen lähimpään Nokian Renkaita myyvään rengasliikkeeseen tai Vianorille.  

Hakka-turvan ja sen tiepalvelun piiriin kuuluu oikein käytetyn ja asennetun, vahingossa rikkoutuneen renkaan vaihtaminen vastaavaan uuteen renkaaseen korvauksetta. Hakka-turva on voimassa yhden vuoden ajan renkaiden ostopäivästä alkaen, ja renkaassa tulee olla urasyvyyttä jäljellä vähintään 4 mm.  

Aika hankkia uudet renkaat?

Etsi autoosi sopivat renkaat rengashakukoneella, rekisteritunnuksen automallin tai rengaskoon mukaan.

Löydä sopivat renkaat