Töihin Vianoriin

Millaisia tehtäviä tarjoamme

Vianorilla tarjoamme monipuolisia työtehtäviä niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin parissa. Työsi voi painottua esimerkiksi renkaiden asentamiseen, ajoneuvojen huoltoon tai myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Palvelupisteen päällikkönä pääset vastaamaan palvelupisteen toiminnasta ja tuloksesta sekä toimimaan rengas- ja autohuoltopalveluista vastaavan tiimin esihenkilönä. Mikä työtehtäväsi onkaan, olet mukana luomassa ensiluokkaista asiakaskokemusta kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme.

SESONKITÖIHIN VIANORIIN

Renkaanvaihtosesongin alkaessa tarvitsemme aktiivisia henkilöitä palvelemaan asiakkaitamme myymälään ja asennushalliin. Sesonkityöntekijänä työsi painottuu rengasasennuksiin, mutta se voi sisältää myös varastonhallintaan ja autojen siirtämiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi pääset osallistumaan asiakaspalveluun ja myyntiin myymälässä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen ja aktiivinen asenne, me koulutamme sinut tehtävään. Eivätkä työt välttämättä pääty sesongin päättyessä – sesonkityö on hyvä väylä työllistyä meille pidemmäksikin aikaa!

 

Hae nyt >>

Avoimet työpaikat

Tutustu Vianorin avoimiin työpaikkoihin. Vianor-palvelupisteitä on Suomessa Helsingistä aina Rovaniemelle asti, joten työpaikkoja on tarjolla ympäri maan. Vaikka avointa työpaikkaa ei olisikaan tarjolla juuri nyt, älä epäröi vaan ota yhteyttä. Halutessasi voit jättää avoimen hakemuksen sinua kiinnostavaan työhön Vianorilla.

Katso avoimet työpaikat >> 

Rengasasentajan ja ajoneuvoasentajan tehtävät

Rengasasentajamme toimivat niin kevyen kuin raskaan kaluston rengasasennustehtävissä vaihtelevissa tilanteissa turvallisuudesta tinkimättä. Rengasasentajan työ on erityisesti sesonkiaikana hektistä, joten työtä pelkäämätön ja aktiivinen asenne on kaiken A ja O. Ajoneuvoasentajana Vianorilla tarjoat erinomaista asiakaskokemusta autohuollon asennustehtävissä monimerkkikorjaamoympäristössä. Kasvatamme ja kehitämme autohuoltopalveluitamme jatkuvasti ja pääsetkin tekemään monipuolisesti töitä nykyaikaisen autohuollon parissa.

Katso avoimet työpaikat >>

 

Myynti- ja asiakaspalvelutehtävät

Vianorin palvelupisteissä toimit myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä keskittyen joko renkaiden tai autohuoltopalveluiden myyntiin palvellen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaitamme. Autohuollon myyjänä ohjaat myös ajoneuvoasentajien työtä sekä osallistut varaosien hankintaan. Myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä tärkeintä on, että asiakaskokemuksemme on ensiluokkaista ja asiakkaamme kokevat, että meillä on mukava asioida - olemmehan helppo, luotettava ja ystävällinen kumppani! Lue lisää asiakaslupauksistamme: Asiakaslupaukset - Vianor

Katso avoimet työpaikat >>

Palvelupisteen päällikkö

Palvelupisteen päällikkö toimii rengas- ja autohuoltopalveluista vastaavan tiimin esihenkilönä huolehtien, että työt sujuvat ja tiimisi viihtyy työssään. Vastaat palvelupisteen toiminnasta ja tuloksesta varmistaen tavoitteiden saavuttamisen ja toimintatapojen noudattamisen yrityksemme konseptien mukaisesti. Johtamisotteesi on kannustava ja haluat hyvän asiakaspalvelun lisäksi varmistaa erinomaisen työntekijäkokemuksen. Meillä pääset tuottamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta ja kehittymään esihenkilötehtävissä nykyaikaisten autohuolto- ja rengaspalveluiden parissa.

Katso avoimet työpaikat >>

Muut tehtävät mm. myynnissä ja hallinnossa

Meillä Vianorilla palvelupisteiden lisäksi on tehdään työtä myös erilaisissa myynnin ja hallinnon tehtävissä, kuten B2B-myynnissä, myynnin tuessa, tuotehallinnassa, autohuollon kehityksessä ja kentän esihenkilönä. Kaikkien näiden roolien keskeisenä tehtävänä on varmistaa, että asiakaskokemuksemme on ensiluokkaista. Lisäksi pinnoitustehtaillamme Kuopiossa ja Nurmijärvellä työskentelee renkaiden uudelleenpinnoittamisen ammattilaisia, jotka pinnoittavat kuorma-autojen, maansiirtokoneiden ja teollisuuskoneiden renkaita. Näin autamme toimialaamme ja asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin ja vastuullisemmin.

Katso avoimet työpaikat >>

“Työpaikkana Vianor saa täydet pisteet“

Vianorissa annamme kunnollisen perehdytyksen työhön sekä tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa aika ei käy pitkäksi. Mielenkiintoisen työn ja mahtavien työkaverien ansiosta työntekijämme suosittelevat Vianoria jokaiselle, jolla on pienikin kiinnostus autoja kohtaan. 

Lue koko juttu >>