Töihin Vianoriin

Millaisia tehtäviä tarjoamme

Vianorilla tarjoamme monipuolisia työtehtäviä niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin parissa. Työsi voi painottua esimerkiksi renkaiden asentamiseen, ajoneuvojen huoltoon tai myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Palvelupisteen päällikkönä pääset vastaamaan palvelupisteen toiminnasta ja tuloksesta sekä toimimaan rengas- ja autohuoltopalveluista vastaavan tiimin esihenkilönä. Mikä työtehtäväsi onkaan, olet mukana luomassa ensiluokkaista asiakaskokemusta kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme.

Avoimet työpaikat

Tutustu Vianorin avoimiin työpaikkoihin. Vianor-palvelupisteitä on Suomessa Helsingistä aina Rovaniemelle asti, joten työpaikkoja on tarjolla ympäri maan. Vaikka avointa työpaikkaa ei olisikaan tarjolla juuri nyt, älä epäröi vaan ota yhteyttä. Halutessasi voit jättää avoimen hakemuksen sinua kiinnostavaan työhön Vianorilla.

Katso avoimet työpaikat >> 

Rengasasentajan ja ajoneuvoasentajan tehtävät

Rengasasentajamme toimivat niin kevyen kuin raskaan kaluston rengasasennustehtävissä vaihtelevissa tilanteissa turvallisuudesta tinkimättä. Rengasasentajan työ on erityisesti sesonkiaikana hektistä, joten työtä pelkäämätön ja aktiivinen asenne on kaiken A ja O. Ajoneuvoasentajana Vianorilla tarjoat erinomaista asiakaskokemusta autohuollon asennustehtävissä monimerkkikorjaamoympäristössä. Kasvatamme ja kehitämme autohuoltopalveluitamme jatkuvasti ja pääsetkin tekemään monipuolisesti töitä nykyaikaisen autohuollon parissa.

Katso avoimet työpaikat >>

 

Myynti- ja asiakaspalvelutehtävät

Vianorin palvelupisteissä toimit myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä keskittyen joko renkaiden tai autohuoltopalveluiden myyntiin palvellen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaitamme. Autohuollon myyjänä ohjaat myös ajoneuvoasentajien työtä sekä osallistut varaosien hankintaan. Myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä tärkeintä on, että asiakaskokemuksemme on ensiluokkaista ja asiakkaamme kokevat, että meillä on mukava asioida - olemmehan helppo, luotettava ja ystävällinen kumppani! Lue lisää asiakaslupauksistamme: Asiakaslupaukset - Vianor

Katso avoimet työpaikat >>

Palvelupisteen päällikkö

Palvelupisteen päällikkö toimii rengas- ja autohuoltopalveluista vastaavan tiimin esihenkilönä huolehtien, että työt sujuvat ja tiimisi viihtyy työssään. Vastaat palvelupisteen toiminnasta ja tuloksesta varmistaen tavoitteiden saavuttamisen ja toimintatapojen noudattamisen yrityksemme konseptien mukaisesti. Johtamisotteesi on kannustava ja haluat hyvän asiakaspalvelun lisäksi varmistaa erinomaisen työntekijäkokemuksen. Meillä pääset tuottamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta ja kehittymään esihenkilötehtävissä nykyaikaisten autohuolto- ja rengaspalveluiden parissa.

Katso avoimet työpaikat >>

Muut tehtävät mm. myynnissä ja hallinnossa

Meillä Vianorilla palvelupisteiden lisäksi on tehdään työtä myös erilaisissa myynnin ja hallinnon tehtävissä, kuten B2B-myynnissä, myynnin tuessa, tuotehallinnassa, autohuollon kehityksessä ja kentän esihenkilönä. Kaikkien näiden roolien keskeisenä tehtävänä on varmistaa, että asiakaskokemuksemme on ensiluokkaista. Lisäksi pinnoitustehtaillamme Kuopiossa ja Nurmijärvellä työskentelee renkaiden uudelleenpinnoittamisen ammattilaisia, jotka pinnoittavat kuorma-autojen, maansiirtokoneiden ja teollisuuskoneiden renkaita. Näin autamme toimialaamme ja asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin ja vastuullisemmin.

Katso avoimet työpaikat >>

Riittää, että on asenne kohdillaan."

Janette Puputti tuli Vianorin Sarankulman palvelupisteeseen koulun kautta työssäoppimiseen ja aloitti sesonkityöntekijänä renkaanvaihdossaRenkaidenvaihto oli Janetelle jo tuttua entuudestaanMukavat työkaverit auttoivat uutta tulokasta ja toisessa sesongissa Janette pääsi jo itse neuvomaan muita.

Lue koko juttu

”Työ sopii tekevälle tyypille."

Miitre Koistinen on työskennellyt Vianorin Sarankulman renkaanvaihdossa kahtena sesonkina. Muutto Tampereelle laittoi liikkeelle ajatuksen alanvaihdosta, vaikka Miitrellä ei ollut aiempaa kokemusta renkaanvaihdostaTyön parhaiksi puoliksi hän nostaa hyvän porukan ja kokemusten kertymisen, josta on ollut hyötyä omalla uralla etenemisessä. 

Lue koko juttu