Osta pakettiauton renkaat

Osta renkaat pakettiautoosi

Etsi autoosi sopivat renkaat rengashakukoneella rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon mukaan.

Osta pakettiauton renkaat

Hakka Van

(21 arvostelua)
Hakka-turvaTestivoittaja
Nokian Tyres Hakka Van on laadukas kesärengas paketti- ja matkailuautoihin. Rengas sopii myös sähköisiin ajoneuvoihin.
alk. 130,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 629,00 €
tai alk. 62,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

Nordman SC

Kestävä ja vakaa.Turvallinen rengas pakettiautoihin.
alk. 135,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 649,00 €
tai alk. 64,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

Agilis 3

Pakettiautoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin tarkoitettu Michelin kesärengas, joka tarjoaa taloudellisuutta, luotettavuutta ja kestävyyttä kuljetusliikkeille ja yksityisyrittäjille.
alk. 182,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 839,00 €
tai alk. 83,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Kargomax ST-4000

Kevyempiin trailereihin ja matkailuautoihin suunniteltu rengas
alk. 40,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 269,00 €
tai alk. 26,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

Kargomax ST-6000

Suunniteltu erityisesti asunto- ja perävaunuihin.
alk. 52,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 319,00 €
tai alk. 31,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB

Maxmiler Pro

GT Radial Maxmiler Pro on suunniteltu pakettiautoihin kestäen pidempään raskaillakin kuormilla.
alk. 52,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 319,00 €
tai alk. 31,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB

Maxmiler-X

Kesärengas pakettiautoille
alk. 47,75 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 299,00 €
tai alk. 29,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: C
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB

Vanhawk 2

Polttoainetaloudellinen rengas pakettiautoihin
alk. 115,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 569,00 €
tai alk. 56,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
alk. 70,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 389,00 €
tai alk. 38,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Argonite RV-4

Nykyaikainen pakettiauton kesärengas
alk. 45,25 €/kpl
4kpl asennettuna alk. 289,00 €
tai alk. 28,90 €/kk - 10kk koroton ja kuluton maksuaika.
Rengasluokitus: C2
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB

Osta pakettiauton renkaat Vianorilta

Pakettiauton renkaiden tehtävänä on kannatella raskaita kuormia. Painavamman rakenteensa sekä kuljetettavien kuormien vuoksi pakettiautot vaativat omat jäykemmät ja tukevammat renkaat. Yksi tapa, jolla pakettiauton renkaat sopivat paremmin käytettäväksi raskaampien ajoneuvojen sekä kuormien kanssa ovat niiden vahvistetut sivupinnat. Henkilöauton renkaisiin verrattuna vahvemmat renkaan sivupinnat mahdollistavat sen, että pakettiauton renkailla voidaan ajaa pidempiäkin matkoja, vaikka renkaiden päällä olisi enemmänkin kuormaa.

Laadukkaalla ja riittävän kestävällä pakettiauton renkaalla taataan myös, että renkaan elinikä ei kärsi sille asetetuista vaatimuksista ja kulutuksesta huolimatta. Oikeanlainen pakettiauton rengas tekee ajoneuvosta myös paremmin ohjautuvan ja lyhentää jarrutusmatkaa. Tämä tietysti tekee hyvällä renkaalla ajamisesta huomattavasti turvallisempaa. Ei pidä myöskään unohtaa, että oikeanlainen rengas tekee pakettiautolla ajamisesta taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää, kun polttoaineen kulutus sekä vierintävastus pienenevät. Kun renkaan vierintävastus on matalampi, säästät sekä ympäristöä että rahaa.

Mikä on pakettiauto?

Pakettiautoiksi kutsutaan alle 3 500 kiloa painavia ajoneuvoja, jotka on suunniteltu tavaroiden kuljettamiseen. Tämän lisäksi pakettiauton etuosassa on tilaa kahdelle tai kolmelle henkilölle. Kooltaan yli 3 500 kilon painoisia pakettiauton mallisia ajoneuvoja kutsutaan puolestaan kevytkuorma-autoiksi. Pakettiautojen suuren tavaratilan ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi muuttoautoiksi sekä posti- ja lähettipalvelujen käyttöön tavaroiden kuljettamiseen.

Muodoltaan laatikkomaiset pakettiautot soveltuvat myös ihmisten kuljettamiseen. Niissä  on yleensä henkilöautoihin verrattuna korkeampi maavara ja ne ovat kooltaan pienempiä henkilöautoja korkeampia. Tavallisen pakettiauton kuljettamiseen riittää B-ajokortti, mutta raskaampien yli 3 500 kilon ajoneuvoihin vaaditaan C-ajokorttia. Tämän lisäksi pakettiautoa painavammat kevytkuorma-autot tarvitsevat lain mukaan nopeusrajoittimen.

Pakettiauton renkaat vaativaan käyttöön

Ammattikäyttöön tarkoitetut pakettiauton renkaat soveltuvat myös tavallista asfaltilla tai maantiellä tapahtuvaa ajamista vaikeampiin olosuhteisiin. Soraiset ja kuoppaiset tiet vaativat renkaalta paljon, puhumattakaan pakettiauton henkilöautoa raskaammasta kuormasta, joka kasvattaa kuormitusta entisestään. Kun pakettiautossa on alla asianmukainen rengas, voit välttää ikävät ja odottamattomat rengasrikot.

Ylimääräistä kestävyyttä pakettiauton renkaille antaa esimerkiksi Nokian Renkaiden Aramid Sidewall -teknologia. Esimerkiksi Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 -talvirenkaat on vahvistettu Aramid Sidewall -teknologiaa hyödyntäen, tehden niistä kestävämmät iskuja ja viiltoja vastaan. Renkaiden aramid-kuiduilla vahvistetut sivupinnat suojaavat renkaita ulkoisilta vaurioilta.


Mitkä ovat C-renkaat?

C-renkaat ovat toinen nimitys pakettiauton ja matkailuauton renkaille. C-rengas termin kirjain C tulee englanninkielisestä sanasta “commercial” eli kaupallinen. C-renkaita käyttävien autojen yhteydessä puhutaan usein myös hyötyajoneuvoista. C-renkaat on suunniteltu niin, että ne kestävät raskaita kuormia, mikä tekee niistä hyvin sopivat pakettiauton renkaaksi. C-vahvistettuja renkaita löytyy myös joillekin pakettiautoa kevyemmille, mutta henkilöautoa raskaammille ajoneuvoille. Kun autolla on tarkoitettu kuljettaa raskaampia kuormia, on niin sanottu C-rengas tarpeen, jotta rengas kestää sen kannatteleman kuorman.


Asunto- ja matkailuauton renkaat 

Kun asunto- tai matkailuautossasi on laadukkaat renkaat, sujuu lomailu ja matkustelu tien päällä huoletta. Kuten pakettiautojen renkaat, myös matkailuautolle tarkoitettu rengas joutuu isojen kuormien alle. Sen lisäksi, että oikea rengas matkailu- tai asuntoautossa kestää paremmin sen kannattelemaa lastia, on oikeanlainen asuntoauton rengas myös ajomukavuuden kannalta parempi. Asianmukainen asuntoauton rengas on kaiken lisäksi taloudellisempi, sillä se kuluttaa vähemmän polttoainetta.

Matkailu- tai asuntoauton ajotuntumaan sekä taloudellisuuteen vaikuttavat myös rengaspaineet, jotka on siis syytä asettaa kohdilleen. Rengaspaineet esimerkiksi matkailuautossa ovat yleensä 3,5-4,5 baaria. Matkailuautot vaativat siis huomattavasti korkeammat rengaspaineet verrattuna henkilöautojen renkaisiin. Oikeat rengaspaineet parantavat myös renkaiden kestävyyttä, niin raskaammissa paketti- ja matkailuautoissa kuin kevyemmissä henkilöautoissa.

Toisin kuin pakettiautossa, matkailu- tai asuntoauton peräosa on tarkoitettu elämiseen tien päällä. Matkailu- ja asuntoautojen lisäksi on olemassa myös retkeilyauto-nimellä kulkevia ajoneuvoja. Nämä ovat tavallista asuntoautoa kooltaan pienempiä ja ulkoapäin muistuttavat enemmän pakettiautoa. Täten pienempi retkeilyauto soveltuu hyvin matkusteluun myös kaupunkiympäristössä. Tien päällä elämiseen sopivat tietysti myös ajoneuvon perässä vedettävät asuntovaunut, joissa asumiseen tarkoitettu tila on erillinen itse ajoneuvosta.  

Laadukkaat matkailu- ja pakettiauton renkaat kestävät raskaita kuormia ja vaikeita olosuhteita

Koska matkailu- ja pakettiautot vaativat niiden renkailta enemmän tavalliseen henkilöautoon verrattuna ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi, ovat laadukkaat renkaat välttämättömyys. Sen lisäksi, että pakettiautojen kuorma voi olla usein kovinkin suuri, ajetaan pakettiautolla usein kuoppaisilla ja epätasaisilla teillä. Pakettiauton renkaiden onkin pystyttävä ottamaan huonokuntoisten sorateiden tai työmaiden niille asettamat haasteet. Laadukkaassa ja kestävässä pakettiauton renkaassa on henkilöauton rengasta tukevampi runko ja kumiseos, joka pystyy ottamaan vastaan erilaiset vahingot sekä kuormituksen.

 

Tällainen rengas on esimerkiksi Nokian Tyres Hakka Van -kesärengas, joka sopii erinomaisesti renkaaksi niin ammattilaisten käyttöön pakettiautoihin kuin lomalaisten varmaksi valinnaksi matkailuauton alle. Rengas tarjoaa vakaan ja mukavan ajotuntuman myös vaativilla keleillä, mukaan lukien märällä ajettaessa. Matala vierintävastus pitää huolen siitä, että rengas on ystävällinen niin ympäristölle kuin kuljettajan lompakolle.

Renkaat matkailu- ja pakettiautoon Vianorilta

Osta laadukkaat pakettiauton renkaat Vianorilta. Rengasvalikoimasta löydät myös renkaat matkailuautoille. Lue lisää matkailuautojen renkaista ja valitse omaan ajoneuvoosi parhaiten sopiva rengas. Vianor tarjoaa myös luotettavat ja ammattilaisten tekemät palvelut autollesi ja renkaille.


Tutustu valikoimaan kesärenkaita paketti- ja matkailuautoille parhailta rengasvalmistajilta. Vianorin valikomasta löydät esimerkiksi Nokian Tyres ja Michelin merkkien kesärenkaat pakettiautoille. Meiltä löydät myös laadukkaat pakettiauton talvirenkaat, jotka takaavat hyvän pidon myös talvella ja liukkailla keleillä.