Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 730kg (97)

Nokian Tyres Hakkapeliitta C4

Nastarenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 730kg (97)

Matkaile, kuljeta ja nauti talvesta. Paketti- ja jakeluautorenkaamme on kehitetty vaativaan ja monipuoliseen talvikäyttöön. Ne helpottavat ammattilaisten arkea ja tuovat mielenrauhaa matkailuautoilijalle.

Ruostumatonta talvipitoa, hallittu ajotuntuma

Uusi NOKIAN TYRES Hakkapeliittta C4 -nastarengas toimii kaikissa talven olosuhteissa. Huippumoderni ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmanasta takaa ylivoimaisen pidon jäälle ja lumelle sekä Hakkapeliittamaisen hallitun ajotuntuman.

• Tasapainoinen, tarkka ja vakaa raskaallakin kuormalla
• Uniikki pito lumella ja jäällä – ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmanasta kestää ja pitää
• Enemmän ajokilometrejä, aramid-vahvistetut sivupinnat tuovat lisäkestävyyttä kovaankin käyttöön

Tasapainoista menoa

Jämäkän Hakkapeliitta C4:n oivallisten ja tasapainoisten pito-ominaisuuksien ytimessä on maailman pohjoisimman rengasvalmistajan huippumoderni nastateknologia. Erityisesti sivuttaispidon maksimointi on tärkeää raskaissa pakettiautoissa, jotta suorituskykyinen auto olisi hallittavissa yllättävissä jarrutuksissa ja väistötilanteissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmanasta pitää vahvasti ja kestää kilometrien karttuessa. Myös kasvanut nastamäärä ja kuviopalojen eri muotoiset ja syvyiset lamellit lisäävät turvallista talvipitoa.

Luotettava ja vakaa kaikissa keleissä

Tavaroiden ja ihmisten on voitava liikkua turvallisesti ja luotettavasti ympäri vuoden. Helposti hallittava uusi pintamalli selättää niin mustan jään kuin veden ja loskan. Keskialueen vankka nuolimainen muotoilu tukiripoineen yhdessä erikokoisten kuviopalojen kanssa tuo kaivattua pitoa ja ajovakautta niihin hetkiin, kun sitä erityisesti kaivataan. Kuljettaja voi nauttia tietokoneoptimoidun nastajaottelun mahdollistamasta hiljaisemmasta ajoäänestä, kun yksittäisten nastojen iskuaallot eivät vahvista toisiaan. Miellyttävän vaimea äänitaso parantaa ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.

Kestävyyttä ammattikäyttöön ja matkalijoille

Pakettiautot ja matkailuautot vaativat renkailta paljon. Painavia ajoneuvoja ajetaan tavallisesti täyteen kuormattuina huonokuntoisilla tienpinnoilla ja kuoppaisilla sorateillä. Ahkerien ammattilaisten ja matkailijoiden elämää helpottaa tasapainoinen käsittely ja huippuluokan kestävyys . Uuden renkaamme kestävyyden maksimoivat vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos, rungon tukeva rakenne sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen iskuilta ja viilloilta suojaava Aramid Sidewall -teknologia.

Oivallista lumi- ja jääpitoa

Kilometrien karttuessa moderni, ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmanasta varmistaa oivalliset pito-ominaisuudet. Monisärmäisten nastojen kosketusala sekä pituus- että sivusuuntaan on maksimoitu, mikä lisää liukkaalla tiellä nastapitoa.

Miellyttävä ajoääni

Optimoitu nastasijoittelu pitää renkaiden äänitason miellyttävän vaimeana, mikä parantaa ajomukavuutta erityisesti maantienopeuksissa.

Enemmän lumipitoa

Snow Grip Boosters. Leikkaukset pintakuvion keskialueen välipalojen molemmilla reunoilla lisäävät terävillä särmillaan lumipitoa sekä pitkittäis- että sivuttaissuuuntaan.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta C4

Kokonaisarvosana*