Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)

Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kesärenkaat

(162 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita 31.5.2024 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakkapeliitta-talvirenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.10.2024 asti.

Hyvä märkäpito

Nokian Tyres Hakka Blue 3 -kesärengas on suunniteltu tehokkaisiin henkilöautoihin, uusimpiin hybrideihin ja sähköautoihin. Renkaaseen on yhdistetty taidokkaasti märkien teiden turvallisuus sekä luotettava ja hiljainen vierintä. EU-rengasmerkinnässä renkaan märkäpitoluokka on A, eli paras mahdollinen. Rengas tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta pohjoisen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin.

• Turvallinen märällä kelillä, tarkka jarrutuksessa ja tehokas vesiliirron estokyky

• Tasapainoinen ajotuntuma kaikissa sääolosuhteissa

• Miellyttävän hiljainen rengasääni myös karkealla asfaltilla

• Erinomainen pito laajalla lämpötila-alueella

Vältä vesiliirtoa ja nauti ajotuntumasta

Hakka Blue 3 on suunniteltu märille ja kuiville teille. Rengas pysähtyy tarkasti ja estää tehokkaasti pelätyn vesiliirron. Dry Touch 3.0 -konsepti takaa oivallisen käsittelytuntuman, kun sadekuuro yllättää tai meno kiihtyy aurinkoisella moottoritiellä. Hakka Blue 3 säilyttää ominaisuutensa kuluneenakin, joten voit nauttia turvallisesta ajosta renkaan koko elinkaaren ajan.

Turvallinen kumppani keväästä syksyyn

Kesärenkaiden on toimittava turvallisesti ja luotettavasti aikaisesta keväästä loppusyksyyn saakka. Hakka Blue 3 -kesärenkaan Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana ja pitävänä lämpötilan laskiessa. Voit ajaa renkaalla turvallisesti aikaisesta keväästä loppusyksyyn saakka. Kumiseos kestää erittäin hyvin kulutusta sekä karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta. Renkaan alhainen vierintävastus auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja pidentää sähköautojen toimintasädettä.

Hiljainen ja mukava

Nokian Tyres Hakka -kesärengasmallistolle ominaista on ajomukavuus ja tarkka ohjaustuntuma. Hakka Blue 3 -kesärenkaan tasapainoinen pintakuvio parantaa ajovakautta ja tekee ohjauksesta helpompaa ja ennakoitavampaa. Pintakuvion Silent MultiZone Design sekä kuviopalojen optimaalinen jakautuminen vähentävät häiritseviä äänipiikkejä ja tekevät ajamisesta mukavaa ja hiljaista etenkin karhealla asfaltilla.

Nokian Renkaat - premium-renkaita turvalliseen matkantekoon​

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, kestävyyttä ja ennustettavuutta. Nokian Renkaat on sitoutunut edistämään turvallista ja vastuullista ajokulttuuria. Tavoitteena on olla paras rengasvalinta niin ihmisille kuin planeetalle.

Maksuton Hakka-turva® auttaa rengasrikon sattuessa

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva® apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä, Hakka-turvasta® saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

Tekniikan Maailman (6/2024) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 tuli toiselle sijalle.

TM

Hakka Blue 3 on erinomainen ajettava niin kuivalla kuin märällä tiellä. Rengas saa testin parhaat pisteet märällä ja kuivalla tiellä jarrutuksesta. Rengas on myös yksi testin hiljaisimmista.


Tuulilasin (3/2024, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 tuli toiselle sijalle.

Hakka Blue 3 loistaa märällä kelillä. Se saavuttaa korkeimmat pisteet märkäjarrutuksessa ja vesiliirtokokeessa. Rengas on helposti hallittavissa ja antaa anteeksi kuskin harhaliikkeet. Rengas on testin paras myös melu- ja mukavuustesteissä.


Moottori-lehden (4/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 vei voiton.

Renkaan ajettavuus märällä ja kuivalla tiellä on huippuluokkaa. Se on helposti hallittava ääritilanteissa. Testissä rengas on väistökokeiden paras.


Tekniikan Maailman (6/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 oli jaettu testivoittaja.

 TM

Renkaan jarrutus- ja sivuttaispito on testin parasta tasoa. Rengas on helppo hallittava kaikissa ajotilanteissa ja se loistaa erityisesti märällä tiellä. Rengas on hiljainen ja ajotuntuma on upea.

EU-rengasmerkinnät: T432270

Tähän asti on ollut hankoon renkaat olen ollut kohtalaisen tyytyväinen
Raili - 19.5.2024
Olen tyytyväinen vaikka on ollut 2 viikkoa vasta käytössä
Paras 20 vuoteen
KumiKalle - 19.5.2024
3 vko Sorento 2005 alla. Paras rengas mitä ollut maasturin alla pitkää asfalttimatkaa ja toisessa päässä metsäautotiet ja hyvät motourat. Erittäin hiljaiset ja hyvin rullaavat renkaat niin asfaltilla kuin sorallakin
Erittäin hyvät kesärenkaat
KJ - 18.5.2024
Yllättävän hiljaiset kesärenkaat. Ajettu vasta kk päivät ja tyytyväinen olen valintaan.
Yksi parhaista kesärenkaista
MK - 18.5.2024
Olen hyvin tyytyväinen ostamiini kesärenkaisiin. Ajaessa tuntuvat hyviltä ja melko äänettömiltä.
Paras kesärengas tähän asti
Lasse - 16.5.2024
Ostin kuukausi sitten ja erittäin tyytyväinen lasse
Laaturengas tavalliseen autoon
Ismail50 - 15.5.2024
Ostimme nämä renkaat kuukausi sitten autoomme Kia Ceed. Lyhyen käytön jälkeen voin todeta renkaiden olevan hiljaiset, pehmeän tuntuiset mutta kuitenkin jämäkät reippaammassa kaarreajossa. Suosittelen!
Samat renkaat kuin edelliset!
Rengasinsinööri - 14.5.2024
Olen tyytyväinen Nokian Renkaiden omistaja. Lisäksi Vianor Tampere Lielahti palveli hienosti!
Hyvän tuntuinen rengas
Marjannele - 8.5.2024
Muutaman viikon olen ajanut uusilla renkailla. Meno on ollut luistavaa ja pehmeää, tietysti myös hiljaisempaa kuin nastarenkailla. Ei mitään valittamista.
Syöppö rengas
Pete - 8.5.2024
Volvo V 90:n alla polttoaineen kulutus ainakin 1 litran/100 km suurempi kuin edellisillä renkailla. Ei rullaa alamäessä kuten Continental.
Nokian
pentti50jokinen - 7.5.2024
Ostin uudet kesärenkaat noin kolme viikkoa sitten. Ajoa on ollut toistaiseki hyvin vähän, joten kokemusta uusista renkaista ei vielä ole paljon. Kuitenkin alkutuntuma on erinomainen ja tietenkin suosin suomalaista työtä.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kokonaisarvosana*