Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)

Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kesärenkaat

(54 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)
  • Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin
  • Pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa
  • Erinomainen märkäpito – EU-rengasmerkinnän paras A-luokka
  • Dry Touch 3.0 -konseptin älykkäästi suunnitellut urat kiihdyttävät vedenpoistoa
  • Tunne tasapainoinen ajokäytös kaikissa sääolosuhteissa
  • Erinomaiset pito-ominaisuudet laajalla lämpötila-alueella
  • Tietokoneoptimoitu pintakuvio ja uusi Cool Blue Hybrid -kumisekoitus
  • Nauti mukavuudesta ja hiljaisesta ajamisesta myös karkeilla teillä
  • Hiljaisempi rengasääni – Silent MultiZone Design ja Silent Groove Design

NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 – NAUTI MUKAVASTA AJOTUNTUMASTA JA VÄLTÄ VESILIIRTO

Hakka Blue 3 on suunniteltu pohjoisiin ajo-olosuhteisiin. Rengas pysähtyy tarkasti ja estää tehokkaasti autoa ajautumasta vesiliirtoon. Se on luokkansa paras sateisella säällä ja tarjoaa lisäturvaa vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Dry Touch 3.0 -konsepti takaa erinomaisen käsittelytuntuman niin sateisilla keleillä kuin vauhdikkaimmissakin nopeuksissa kuivilla teillä. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys säilyvät koko renkaan elinkaaren ajan, ja Hakka Blue 3 säilyttää ominaisuutensa myös kulumisen myötä.

Uusi Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana ja pitävänä lämpötilan laskiessa. Kumiseos kestää erittäin hyvin kulutusta sekä karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta. Renkaassa käytettävän Silican määrän lisäys ja uudentyyppisten polymeerien käyttö auttaa alentamaan vierintävastusta, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja pidentää sähköautojen toimintasädettä.

MUKAVAA AJOA HILJAISELLA RENKAALLA

Hakka Blue 3:ssa on tasapainoinen pintakuvio, joka vakauttaa ajokäytöksen ja tekee ohjauksesta helppoa ja ennakoitavaa. Pintakuviossa hyödynnetty Silent MultiZone Design sekä kuviopalojen optimaalinen jakautuminen vaikuttavat erityisesti äänitasoon. Häiritsevät melupiikit on poistettu, mikä tekee ajamisesta mukavaa ja hiljaista etenkin karhealla asfaltilla.

KOE ERINOMAINEN PITO JA VÄLTÄ VESILIIRTO

Hakka Blue 3 on premium-rengas, jonka vedenpoistokyky on maksimoitu. Rengas hyödyntää Dry Touch 3.0 -konseptin mukaisia leveitä pääuria ja muita innovatiivisia pintakuvioita. Keskialueen ripojen syöksyurat johtavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä. Coanda-teknologian innoittamat sisäolkapäiden kuviopalojen muodot nopeuttavat veden virtausta pitkittäisurista sivuttaisuriin.

ALHAISEMPI ÄÄNITASO JA TASAINEN KULUMINEN

Silent MultiZone Design. Vaihteleva sisä- ja ulko-olkapään palajako ja toistuvuus on optimoitu tarkasti renkaan koko ympärysmitalta. Muotoilu poistaa häiritsevän melun, mikä tekee ajamisesta aiempaa mukavampaa ja hiljaisempaa etenkin karhealla asfaltilla. Palojen jakautuminen takaa myös tasaisen kulumisen.

NAUTI PAREMMASTA AJOMUKAVUUDESTA

Silent Groove Design. Ajomukavuutta lisäävät pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot. Keksintö hillitsee auton sisä- ja ohiajomelua. Lisäksi rakenne vähentää ilmanvastusta ja jäähdyttää renkaan pintaa, mikä puolestaan parantaa renkaan kulutuskestävyyttä.

LISÄTURVAA SADEPÄIVIIN

Kun liikkuva neste, kuten vesi, kohtaa kaarevan pinnan, se yrittää seurata pintaa. Tämän Coanda-ilmiön ansiosta vesi voidaan ohjata seuraamaan pinnan kaarta sen sijaan, että se virtaisi suorassa linjassa. Vesiliirto syntyy, kun tiellä on enemmän vettä kuin rengas pystyy syrjäyttämään. Nokian Renkaiden Coanda-teknologia nopeuttaa veden poistoa ohjaamalla ja siirtämällä veden virtausta pois renkaan pinnalta. Tämä ehkäisee tehokkaasti vaarallista vesiliirtoa.

DSI-URANSYVYYSMITTARI HELPOTTAA ARVIOIMAAN, KOSKA RENGAS TULEE VAIHTAA

Hakka Blue 3:ssa on kulumisvaroitin (DSI), jonka avulla kuljettaja tietää, milloin renkaat tulisi vaihtaa. Kulumisvaroitin näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan syvyyden millimetreinä. Numerot häviävät yksi kerrallaan renkaan kuluessa. Vesiliirtovaroitin muistuttaa lisääntyneestä vesiliirron riskistä. Varoittimen pisarankuva häviää, kun urasyvyyttä on jäljellä alle 4 mm.

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

Vastuullisuus on tärkeä osa . Sekä turvallisuus että ympäristöystävällisyys huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan. Niin kuin muutkin tuotteemme, Nokian Tyres Hakka Blue 3 on kehitetty vastuullisuus mielessä pitäen.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Huomaa etu!

Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita 11.6.2023 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakkapeliitta-talvirenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.10.2023 asti.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

Moottori-lehden (4/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 vei voiton.

Renkaan ajettavuus märällä ja kuivalla tiellä on huippuluokkaa. Se on helposti hallittava ääritilanteissa. Testissä rengas on väistökokeiden paras.


 Tekniikan Maailman (6/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 oli jaettu testivoittaja.

 TM

Renkaan jarrutus- ja sivuttaispito on testin parasta tasoa. Rengas on helppo hallittava kaikissa ajotilanteissa ja se loistaa erityisesti märällä tiellä. Rengas on hiljainen ja ajotuntuma on upea.

EU-rengasmerkinnät: T432270

Hyvä ja hiljainen kesärengas
Jussi66 - 22.5.2023
Noin reilun 2.000 km:n jälkeen voin todeta, että hyvin ohjautuva ja hiljainen rengas ottaen huomioon matala profiilin ja leveyden.
Hyvä kesärengas
Pexi - 21.5.2023
Ostin talvella nämä kesäkumit ja nyt ollut alla pari kk. Muuten täydelliset vesikelilläkin, paitsi hieman äänekkäät..
Erittäin hyvältä vaikuttava kesärengas
penaV58 - 21.5.2023
Ostin tämän renkaan vajaa kuukausi sitten ja olen erittäin tyytyväinen, Vielä en ole päässyt vertaamaan miten paljon vaikuttaa bensan kulutukseen mutta todella hyvä rengas ajossa.
Todella vakaa ohjattavuus.
Archie - 16.5.2023
Olen ajanut renkailla noin kuukauden ja olen tosi tyytyväinen valintaani.
Parhaat kesärenkaat ikinä
PeteMaki88 - 13.5.2023
Jonkin aikaa ajanut uusilla Hakka Blue 3 renkailla ja olen ollut todella tyytyväinen. Hiljaiset ja töyssyissä toimivat.
Hiljainen kesärengas
Peku - 13.5.2023
Kuukauden verran käytössä olleet Hakka Blue 3 renkaat ovat miellyttävän hiljaiset.
Ensimmäinen Nokian kesärengas
Hane195 - 11.5.2023
Tarkoitus oli ostaa ihan toisenmerkkiset kesärenkaat, mutta päädyin lopulta kokeiluhengessä ensimmäistä kertaa Nokian Hakka Blue 3 renkaisiin (195/65R15). Hakkaturva oli myös osasyy ostopäätökseen ja Vianorin 50 € lahjakortti. Ensifiilis toukokuun ajoista, että vakaa kesärengas ilman mitään sen suurempia yllätyksiä. Kohtuu hiljainen ja toimii hitaassa tai nopeassa vauhdissa. Vielä ei ole päässyt testaamaan rengasta kunnon sateella, mutta markkinoitu myös turvallisena sadekelin kumina. Ensimmäinen kesä vasta lopulta näyttää, että miten rengas pärjää kovassa vesisateessa ja mahdollisissa väistöissä sekä miten se kuluu käytössä. Vielä toistaiseksi tyytyväinen tunne renkaasta.
paras kesärenkaani ikinä
Timo64 - 11.5.2023
kaksiviikkoa käytössä ollut, olen tosi tyytyväinen,pito jäätävän hyvä,melutaso miellyttävä
Erittäin hyvä ensivaikutelma
VeeHoo50 - 10.5.2023
Parin viikon käytön jälkeen erittäin myönteinen kokemus. Tänä aikana ajokelit ovat olleet kuivia, joten sadekelillä en ole vielä päässyt käyttämään.
Oikein hyvät
Eppula - 10.5.2023
Ostin renkaat pari viikkoa sitten ja tuntuvat oleva okein hyvät, varsinkin suuntavakavuus erinomainen

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kokonaisarvosana*