Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)

Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kesärenkaat

(87 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)
  • Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin
  • Pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa
  • Erinomainen märkäpito – EU-rengasmerkinnän paras A-luokka
  • Dry Touch 3.0 -konseptin älykkäästi suunnitellut urat kiihdyttävät vedenpoistoa
  • Tunne tasapainoinen ajokäytös kaikissa sääolosuhteissa
  • Erinomaiset pito-ominaisuudet laajalla lämpötila-alueella
  • Tietokoneoptimoitu pintakuvio ja uusi Cool Blue Hybrid -kumisekoitus
  • Nauti mukavuudesta ja hiljaisesta ajamisesta myös karkeilla teillä
  • Hiljaisempi rengasääni – Silent MultiZone Design ja Silent Groove Design

NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 – NAUTI MUKAVASTA AJOTUNTUMASTA JA VÄLTÄ VESILIIRTO

Hakka Blue 3 on suunniteltu pohjoisiin ajo-olosuhteisiin. Rengas pysähtyy tarkasti ja estää tehokkaasti autoa ajautumasta vesiliirtoon. Se on luokkansa paras sateisella säällä ja tarjoaa lisäturvaa vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Dry Touch 3.0 -konsepti takaa erinomaisen käsittelytuntuman niin sateisilla keleillä kuin vauhdikkaimmissakin nopeuksissa kuivilla teillä. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys säilyvät koko renkaan elinkaaren ajan, ja Hakka Blue 3 säilyttää ominaisuutensa myös kulumisen myötä.

Uusi Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana ja pitävänä lämpötilan laskiessa. Kumiseos kestää erittäin hyvin kulutusta sekä karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta. Renkaassa käytettävän Silican määrän lisäys ja uudentyyppisten polymeerien käyttö auttaa alentamaan vierintävastusta, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja pidentää sähköautojen toimintasädettä.

MUKAVAA AJOA HILJAISELLA RENKAALLA

Hakka Blue 3:ssa on tasapainoinen pintakuvio, joka vakauttaa ajokäytöksen ja tekee ohjauksesta helppoa ja ennakoitavaa. Pintakuviossa hyödynnetty Silent MultiZone Design sekä kuviopalojen optimaalinen jakautuminen vaikuttavat erityisesti äänitasoon. Häiritsevät melupiikit on poistettu, mikä tekee ajamisesta mukavaa ja hiljaista etenkin karhealla asfaltilla.

KOE ERINOMAINEN PITO JA VÄLTÄ VESILIIRTO

Hakka Blue 3 on premium-rengas, jonka vedenpoistokyky on maksimoitu. Rengas hyödyntää Dry Touch 3.0 -konseptin mukaisia leveitä pääuria ja muita innovatiivisia pintakuvioita. Keskialueen ripojen syöksyurat johtavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä. Coanda-teknologian innoittamat sisäolkapäiden kuviopalojen muodot nopeuttavat veden virtausta pitkittäisurista sivuttaisuriin.

ALHAISEMPI ÄÄNITASO JA TASAINEN KULUMINEN

Silent MultiZone Design. Vaihteleva sisä- ja ulko-olkapään palajako ja toistuvuus on optimoitu tarkasti renkaan koko ympärysmitalta. Muotoilu poistaa häiritsevän melun, mikä tekee ajamisesta aiempaa mukavampaa ja hiljaisempaa etenkin karhealla asfaltilla. Palojen jakautuminen takaa myös tasaisen kulumisen.

NAUTI PAREMMASTA AJOMUKAVUUDESTA

Silent Groove Design. Ajomukavuutta lisäävät pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot. Keksintö hillitsee auton sisä- ja ohiajomelua. Lisäksi rakenne vähentää ilmanvastusta ja jäähdyttää renkaan pintaa, mikä puolestaan parantaa renkaan kulutuskestävyyttä.

LISÄTURVAA SADEPÄIVIIN

Kun liikkuva neste, kuten vesi, kohtaa kaarevan pinnan, se yrittää seurata pintaa. Tämän Coanda-ilmiön ansiosta vesi voidaan ohjata seuraamaan pinnan kaarta sen sijaan, että se virtaisi suorassa linjassa. Vesiliirto syntyy, kun tiellä on enemmän vettä kuin rengas pystyy syrjäyttämään. Nokian Renkaiden Coanda-teknologia nopeuttaa veden poistoa ohjaamalla ja siirtämällä veden virtausta pois renkaan pinnalta. Tämä ehkäisee tehokkaasti vaarallista vesiliirtoa.

DSI-URANSYVYYSMITTARI HELPOTTAA ARVIOIMAAN, KOSKA RENGAS TULEE VAIHTAA

Hakka Blue 3:ssa on kulumisvaroitin (DSI), jonka avulla kuljettaja tietää, milloin renkaat tulisi vaihtaa. Kulumisvaroitin näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan syvyyden millimetreinä. Numerot häviävät yksi kerrallaan renkaan kuluessa. Vesiliirtovaroitin muistuttaa lisääntyneestä vesiliirron riskistä. Varoittimen pisarankuva häviää, kun urasyvyyttä on jäljellä alle 4 mm.

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

Vastuullisuus on tärkeä osa . Sekä turvallisuus että ympäristöystävällisyys huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan. Niin kuin muutkin tuotteemme, Nokian Tyres Hakka Blue 3 on kehitetty vastuullisuus mielessä pitäen.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

Moottori-lehden (4/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 vei voiton.

Renkaan ajettavuus märällä ja kuivalla tiellä on huippuluokkaa. Se on helposti hallittava ääritilanteissa. Testissä rengas on väistökokeiden paras.


 Tekniikan Maailman (6/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 oli jaettu testivoittaja.

 TM

Renkaan jarrutus- ja sivuttaispito on testin parasta tasoa. Rengas on helppo hallittava kaikissa ajotilanteissa ja se loistaa erityisesti märällä tiellä. Rengas on hiljainen ja ajotuntuma on upea.

EU-rengasmerkinnät: T432270

Ihan ok rengas.
Roobertti - 12.10.2023
Ostin pari viikkoa sitten. Vaikuttaa ihan hyvältä.
jämäkkä ja vakaa rengas
jorkki - 10.10.2023
aikaisempi kesärengassetti oli kantavuusluokka 94 (ja toinen rengasmerkki). Auto tuntui sivuuttain suhteessa hieman löysältä ja epävakaalta. Nyt ostin Hakka Blue-setin, jonka kantavuusluokka 99. Ja tilannehan muuttui selkeästi, renkaat pitävät sivuuttaissuuntaisesti auton vakaampana ja jämäkämpänä sekä rengas ei sivuuttaisesti niin löysä. Tästä olen tyytyväinen. Uskon että Nokia Hakka Blue antaa minulle hyvää ja turvallista pitoa syksyn sateisiin. Jotenkin tuntuu, ettei harmita tuo rahan menetys ja renkaiden hankinta, kun renkaissa niin suuri ero vanhoihin ja olen nyt tyytyväinen.
Hyvä kesärengas ja SUOMESSA tehty
kkankare - 5.10.2023
Ostin renkaat kuukausi sitten ja olen erittäin tyytyväinen
Erinomaiset ajo-ominaisuudet!
Timbe - 5.10.2023
Ostettu 2 viikkoa sitten ja ajettu vaihtelevissa keleissä ja erilaisilla alustoilla.
Käypä kesärengas
Jahnu 2023 - 2.10.2023
Jämäkkä ajettava niin paikallisteillä kuin pitkillä moottorietaipaleilla. Ainakin uutena erinomaisen turvallinen rankallakin sateella. Polttoaineen kulutus kuitenkin selkeästi korkeampi kuin joillakin vastaavan tasoisilla kilpailijoilla. Rengasmelu liene keskimääräinen.
Paras kesärengas aikoihin
Ätty - 20.9.2023
Ei vetele puoleen tai toiseen vaikka tiestö on mitä on. Ajaminen on taas nautinto. Renkaat olleet noin kuukauden käytössä.
Ovatpahan mustat ja pyöreät
mellilänukko 1x2 - 18.9.2023
Ostin Hakka Blue3 renkaat pari viikkoa sitten. Ennakkotietojen mukaan pitivät olla hiljaiset. Eipä ole toteutunut. Sama meteli kuin entisillä kiinalaisilla. Suuntavakavuus parani.
Ensimmäiset kilometrit ovat olleet "hiljaisia" ja hyvällä tuntumalla myös sadekelillä.
Lonni53 - 8.9.2023
Vielä näin syksyn sadekeleihin on turvallisuuden tunnetta renkaiden puolesta. Oikea valinta ja ensi kesää kohti on hyvä jatkaa.
Loistava kesärengas!
Aris64 - 5.9.2023
Ostin kuukausi sitten Nokia Hakka Black 3 ja erittäin hiljaiset renkaat.
Tärykalvot särkevää ujellusta
Yammy85 - 5.9.2023
Kolme viikkoa sitten ostetusta sarjasta yksi rengas ujeltaa koko ajan voimakkaammin, tottahan toki renkaat myynyt liike ei ääntä kuule.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kokonaisarvosana*