Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)

Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kesärenkaat

(31 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 67dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 690kg (95)
  • Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin
  • Pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa
  • Erinomainen märkäpito – EU-rengasmerkinnän paras A-luokka
  • Dry Touch 3.0 -konseptin älykkäästi suunnitellut urat kiihdyttävät vedenpoistoa
  • Tunne tasapainoinen ajokäytös kaikissa sääolosuhteissa
  • Erinomaiset pito-ominaisuudet laajalla lämpötila-alueella
  • Tietokoneoptimoitu pintakuvio ja uusi Cool Blue Hybrid -kumisekoitus
  • Nauti mukavuudesta ja hiljaisesta ajamisesta myös karkeilla teillä
  • Hiljaisempi rengasääni – Silent MultiZone Design ja Silent Groove Design

 

UUSI NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 – NAUTI MUKAVASTA AJOTUNTUMASTA JA VÄLTÄ VESILIIRTO

Uusi Hakka Blue 3 on suunniteltu pohjoisiin ajo-olosuhteisiin. Rengas pysähtyy tarkasti ja estää tehokkaasti autoa ajautumasta vesiliirtoon. Se on luokkansa paras sateisella säällä ja tarjoaa lisäturvaa vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Dry Touch 3.0 -konsepti takaa erinomaisen käsittelytuntuman niin sateisilla keleillä kuin vauhdikkaimmissakin nopeuksissa kuivilla teillä. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys säilyvät koko renkaan elinkaaren ajan, ja Hakka Blue 3 säilyttää ominaisuutensa myös kulumisen myötä.

Uusi Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana ja pitävänä lämpötilan laskiessa. Kumiseos kestää erittäin hyvin kulutusta sekä karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta. Renkaassa käytettävän Silican määrän lisäys ja uudentyyppisten polymeerien käyttö auttaa alentamaan vierintävastusta, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja pidentää sähköautojen toimintasädettä.

MUKAVAA AJOA HILJAISELLA RENKAALLA

Hakka Blue 3:ssa on tasapainoinen pintakuvio, joka vakauttaa ajokäytöksen ja tekee ohjauksesta helppoa ja ennakoitavaa. Pintakuviossa hyödynnetty Silent MultiZone Design sekä kuviopalojen optimaalinen jakautuminen vaikuttavat erityisesti äänitasoon. Häiritsevät melupiikit on poistettu, mikä tekee ajamisesta mukavaa ja hiljaista etenkin karhealla asfaltilla.

KOE ERINOMAINEN PITO JA VÄLTÄ VESILIIRTO

Hakka Blue 3 on premium-rengas, jonka vedenpoistokyky on maksimoitu. Rengas hyödyntää Dry Touch 3.0 -konseptin mukaisia leveitä pääuria ja muita innovatiivisia pintakuvioita. Keskialueen ripojen syöksyurat johtavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä. Coanda-teknologian innoittamat sisäolkapäiden kuviopalojen muodot nopeuttavat veden virtausta pitkittäisurista sivuttaisuriin.

ALHAISEMPI ÄÄNITASO JA TASAINEN KULUMINEN

Silent MultiZone Design. Vaihteleva sisä- ja ulko-olkapään palajako ja toistuvuus on optimoitu tarkasti renkaan koko ympärysmitalta. Muotoilu poistaa häiritsevän melun, mikä tekee ajamisesta aiempaa mukavampaa ja hiljaisempaa etenkin karhealla asfaltilla. Palojen jakautuminen takaa myös tasaisen kulumisen.

NAUTI PAREMMASTA AJOMUKAVUUDESTA

Silent Groove Design. Ajomukavuutta lisäävät pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot. Keksintö hillitsee auton sisä- ja ohiajomelua. Lisäksi rakenne vähentää ilmanvastusta ja jäähdyttää renkaan pintaa, mikä puolestaan parantaa renkaan kulutuskestävyyttä.

LISÄTURVAA SADEPÄIVIIN

Kun liikkuva neste, kuten vesi, kohtaa kaarevan pinnan, se yrittää seurata pintaa. Tämän Coanda-ilmiön ansiosta vesi voidaan ohjata seuraamaan pinnan kaarta sen sijaan, että se virtaisi suorassa linjassa. Vesiliirto syntyy, kun tiellä on enemmän vettä kuin rengas pystyy syrjäyttämään. Nokian Renkaiden Coanda-teknologia nopeuttaa veden poistoa ohjaamalla ja siirtämällä veden virtausta pois renkaan pinnalta. Tämä ehkäisee tehokkaasti vaarallista vesiliirtoa.

DSI-URANSYVYYSMITTARI HELPOTTAA ARVIOIMAAN, KOSKA RENGAS TULEE VAIHTAA

Hakka Blue 3:ssa on kulumisvaroitin (DSI), jonka avulla kuljettaja tietää, milloin renkaat tulisi vaihtaa. Kulumisvaroitin näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan syvyyden millimetreinä. Numerot häviävät yksi kerrallaan renkaan kuluessa. Vesiliirtovaroitin muistuttaa lisääntyneestä vesiliirron riskistä. Varoittimen pisarankuva häviää, kun urasyvyyttä on jäljellä alle 4 mm.

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

Vastuullisuus on tärkeä osa . Sekä turvallisuus että ympäristöystävällisyys huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan. Niin kuin muutkin tuotteemme, Nokian Tyres Hakka Blue 3 on kehitetty vastuullisuus mielessä pitäen.

 

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Vianor-rahoituksella saat 12 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Tähän joustavaan maksutapaan ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. 1 000 € ostokselle todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 €, kun maksuaika on 12 kk ja kk-erä 100 €. Yhteistyössä Avarda.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

Moottori-lehden (4/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 vei voiton.

Renkaan ajettavuus märällä ja kuivalla tiellä on huippuluokkaa. Se on helposti hallittava ääritilanteissa. Testissä rengas on väistökokeiden paras.


 Tekniikan Maailman (6/2022, Suomi) kesärengastestissä Nokian Tyres Hakka Blue 3 oli jaettu testivoittaja.

 TM

Renkaan jarrutus- ja sivuttaispito on testin parasta tasoa. Rengas on helppo hallittava kaikissa ajotilanteissa ja se loistaa erityisesti märällä tiellä. Rengas on hiljainen ja ajotuntuma on upea.

EU-rengasmerkinnät: T432270

Nokialainen
Vexi 69 - 5.10.2022
Valitsin rengas testissä kolmen eniten pisteitä saaneen joukosta Hakka blue 3:sen. Olen nyt koko kesän ajanut näillä renkailla ja olen tyytyväinen valintaani.
Hyvä ajotuntuma
mikatapani - 4.10.2022
Ostin renkaat kuukausi sitten. Renkaat ovat hiljaiset ja ajotuntuma hyvä. Ainoa seikka mikä ei ollut mieleeni oli vierintävastus. Kulutus nousi hieman aikaisemmista renkaista.
ei huono
Hannu Mikkola - 29.9.2022
ei vielä pitkää kokemusta, tuntuma hyvä qwertyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Hiljainen rengas
atso52 - 22.9.2022
Ostin renkaat vasta juuri äskettäin ja ovat mukavan tuntuiset ja Hiljaiset.
Loistava rengas
Mika - 17.9.2022
Tarkka ohjattavuus ja kohtuullisen hiljainen rengas.
Hinta-/laatusuhde kohdillaan!
JmK72 - 13.9.2022
Nyt pari kuukautta mennyt moitteettomasti. Ajettu muutaman kerran todella kovassa sateessa, märkäpito hyvä ainakin uusilla renkailla.
Hyvät kesärenkaat
Jätkän sakki - 2.9.2022
Riittävän hiljaiset tavalliseen maantieajoon, toimii kuten mustan ja pyöreän renkaan kuuluukin toimia. Pitkäikäisyys jää nähtäväksi.
Paras kesärengas ever
Sontek - 25.8.2022
Hiljainen rengas............................................................
200km moitteetta
Jussi65 - 24.8.2022
Olipa vaikea löytää, mutta onnistun saamaan oikeat. Alkavat loppumaan kaupoista (225/50/17)
Hyvä kesärengas
Terol1979 - 22.8.2022
Ostin britgestone t005 tilalle. Auton suuntavakaus parani sekä ajettavuus.Käytössä ollut kuukauden ja olen tyytyväinen

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Blue 3

Kokonaisarvosana*