Nokian Hakka Green 3 kesärengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 68dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Nokian Hakka Green 3

Kesärenkaat

(71 arvostelua)
Nokian Hakka Green 3 kesärengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 68dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)
  • Uusi ympäristöystävällinen kumiseos takaa jopa 35 % paremman kulumiskestävyyden kuin edeltäjänsä. Nauti jopa 10 000 lisäajokilometristä
  • Erittäin alhainen vierintävastus pienentää polttoaineenkulutusta, mikä säästää rahaa ja ympäristöä
  • Hybridi- ja sähköautoihin alhainen vierintävastus antaa enemmän kaivattua toimintasädettä
  • Erinomainen märkäpito ja vesiliirronvastustuskyky, kun sade yllättää

Tämän kesärenkaan optimoitu Triple Zone -pintamalli sekä ainutlaatuiset innovaatiot varmistavat luotettavan pidon sekä märällä että kuivalla tiellä kaikissa olosuhteissa. Innovaatiot, kuten Coanda-teknologia ja Active Hydro Zone, takaavat parhaan mahdollisen märkäpidon ja vesiliirron vastuskyvyn.

Hybrid-kumiseos ja 100 % biopohjainen hartsi takaavat kestävyyden ja enemmän kilometrejä verrattuna edeltävään malliin. Nokian Hakka Green 3 on erinomainen kesärengas pieniin ja keskikokoisiin autoihin kuljettajalle, joka etsii laadukasta kesärengasta.

Ympäristöystävällinen Nokian Hakka Green 3 on kesärengas, joka säästää polttoainetta ja luontoa. Kun huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan polttoainekustannukset, on tämä kesärengasuutuus edullinen vaihtoehto.

 

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Vianor-rahoituksella saat 12 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Tähän joustavaan maksutapaan ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. 1 000 € ostokselle todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 €, kun maksuaika on 12 kk ja kk-erä 100 €. Yhteistyössä Avarda.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

EU-rengasmerkinnät: T431445

Polttoaineen kulutus laskee todella
Mikko U. Hki - 13.7.2021
Tunnetun keskieurooppalaisen valmistajan yhden renkaan puhjettua ruuvin vuoksi ja muidenkin ollessa jo riittävän kuluneita päädyin nopealla päätöksellä uusimaan kaikki renkaat saman tien. Tarkoitus ei ollut hankkia näitä Hakka Green 3:a , mutta rengaskoko (225/55-17) ei antanut muita vaihtoehtoja lähikorjaamon mukaan. Kulutuspintaa on visuaalisesti paljon, eikä rankkasateella urissa ajaessa huomannut mitään ”plaaniinnousupyrkimyksiä”. Vierinvastus lienee oikeasti alhainen, sillä tavanomaisessa maantie- ja moottoritiepainotteisessa ajossa näyttää 66 litran dieseltankki riittävän lähes 1.600km:n toimintasäteeseen. Hieman rengasääntä kuuluu tosin enemmän kuin verrokeista.
Huikea kesärengas
DanisHood - 23.6.2021
Ostettiin automme kuukausi sitten uudet renkaat. On ollut kyllä erinomaiset. Rengasmelu on pienentynyt ja bensan kulutus myös. Auto tuntuu selkeästi paremmalta ajaa. Sadekelillä ei olla päästy vielä testaamaan, mutta uskon vakaasti renkaiden toimivan myös sadekelillä loistavasti!
Hiljainen GM3
Redbell - 21.6.2021
Kolme viikkoa kummit alla. Hiljaiset ja odotetun jämäkät. Hieman ehkä uraherkät mutta ei lähelläkään vanhojen kontien "vaellusreittejä". Bensan kulutus pieneni hiukan mutta kuitenkin havaittavasti, mukava yllätys.
4 l / 100 km helppoa
Kanttipena - 15.6.2021
Piti ihan tulla kommentoimaan, koska nyt on sitten rullaavat renkaat! Autona skoda octavia combi 1.0 tsi man -18 rengasprofiili 205/55/16 ja kuvittelin ajavani contin ecocontact renkailla pienellä kulutuksella. Matka-ajossa keskinopeus 80-85 km/h meni 4,5 l / 100 km. No hakka green 3 niisti tästä vielä 0,5 l ja kulutus nyt. 4 l / 100 km. Uskomatonta! Rengasmelu hiljeni entisestään ja huomattavasti vakaammat renkaat maantienopeuksissa 94 XL kantavuusluokituksella kuin entiset (91) Jos vaan kestävät 40 tkm niin hinta-laatu on jotain ylivoimaista. Kun ajaa 30-35 tkm / vuosi kuten minä, niin ei voi kuin kiittää!
Erinomainen
Paste - 12.6.2021
Ostin renkaat hieman kuin "pakotettuna", kun 2 kpl renkaita hajosi käännetyn/lanatun hiekkatiellä ajon jälkeen (24km) kesälomareissulla. Olin jo suunnitellut tälle kesälle renkaiden vaihtoa aiemmin, joten nyt vaihtui kaikki neljä sitten kuitenkin kerralla. Ja hankintahintakin oli kohtuullinen. Olen ollut tähän saakka tällä 2 viikon (lomareissua, n. 2000km) kokemuksella todella tyytyväinen. Hiljaiset, taloudelliset ja napakat - tämä eri kuormilla ja hieman vaihtelevilla pinnoilla. Parhaat ensituntuman renkaat tähänastisella autoilu-uralla, noin 25 vuotta omalla autolla - 35tkm vuodessa.
Parhaat kesärenkaat
SANTTU 21 - 10.6.2021
Vaihdatin toukokuun lopulla uudet Hakka Green 3.Renkaat on pitävät ja erittäin hiljaiset. Suosittelen.
Hyvä valinta
JiiÄr - 8.6.2021
Kuukauden kokemuksella oikea hankinta. Hiljaisemmat kuin aiemmat renkaat.
Erinomainen.
jormahalonen - 8.6.2021
Hankin uudet renkaat noin kuukausi sitten ja olen hyvin tyytyväinen.
Hakkapeliitat ovat parhaita ( monen vuoden kokemus )
Nalle54 - 8.6.2021
En edes harkinnut muuta merkkiä. Ei ole tarvinnut katua ostosta.
Erittäin hiljainen
Erittäin kriittinen - 5.6.2021
Reilun kuukauden kokemuksen jälkeen rohkenen jo kehua renkaita. Ne ohjautuvat herkästi ja ovat kiitettävän hiljaiset, lähes yhtä meluttomat kuin kitkarenkaat. Ovat onneksi myös kotimaassa valmistetut.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Green 3

Kokonaisarvosana*