Vianor Helsinki, Konala

Vianor Helsinki, Konala

Meiltä saat kattavien rengaspalveluiden lisäksi myös autonhuoltopalveluita saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa.

Ruosilantie 14
00390, Helsinki

Puh. 010 401 3880
Sähköposti: [email protected]

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

Aukioloajat

ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

HUOM: Olemme pidennetyin aukioloin 15.4.- 26.4. klo 8.00 -18.00.

Rengaspalvelut

Ohjauskulmien tarkastus ja -säätö

Ohjauskulmien tarkastus ja -säätö
Alk. 99,00 €
Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Renkaan paikkaus

Renkaan paikkaus
Alk. 49,00 €
Rengas irrotetaan autosta ja/tai vanteelta ja sen kunto ja vaurio tarkistetaan. Renkaan kulutuspinnassa oleva reikä, joka on läpimitaltaan max 6 mm voidaan paikata.

Renkaiden tasapainotus

Renkaiden tasapainotus
Renkaat irrotetaan autostasi ja tasapainotetaan huipputarkalla tasapainotuskoneella, joka havaitsee automaattisesti pienetkin painoerot. Lopuksi renkaat asennetaan takaisin autoosi.

Uusien renkaiden asennus

Uusien renkaiden asennus
Ammattilaisemme irrottavat renkaat, asentavat uudet vanteille ja tasapainottavat renkaat koneella. He myös varmistavat, että rengaspaineet ovat oikeat, ja asentavat renkaat autoosi.

TPMS-rengaspaineanturin vaihto

TPMS-rengaspaineanturin vaihto
Alk. 349,00 €
Sisältää autoosi sopivat TPMS-rengaspaineanturit, niiden ohjelmoinnin ja asennuksen.

Autohuoltopalvelut

Öljynvaihto

Öljynvaihto
Alk. 119,00 €
Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa.

Ilmastointijärjestelmän huolto

Ilmastointijärjestelmän huolto
Alk. 79,00 €
Ilmastointijärjestelmä tarvitsee säännöllistä huoltoa toimiakseen tehokkaasti ja luotettavasti.

Katsastustarkastus ja -palvelu

Katsastustarkastus ja -palvelu
Alk. 69,00 €
Katsastuspalvelullamme säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – tuot vain autosi meille ja haet sen katsastettuna.

Vianor Huolto

Vianor Huolto
Alk. 199,00 €
Vianorin asiantunteva ja koulutettu henkilöstö tekee huollot kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin ammattitaitoisesti.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto
Auton valmistaja on määritellyt ajoneuvon huoltotarpeen ajettujen kilometrien ja/tai ajan mukaan. Säännöllisen määräaikaishuollon tarkoitus on varmistaa, että auto toimii huoltovälin ongelmitta.

Auton kuntotarkastus

Auton kuntotarkastus
Alk. 49,00 €
Auton kunto on suoraan verrannollinen sen turvallisuuteen. Kuntotarkastuksen avulla saat selville autosi kunnon, ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua nopeasti, jopa samalla käynnillä.

Akkupalvelut

Akkupalvelut
Alk. 19,00 €
Koulutetut asentajamme tarkastavat autosi akun kunnon ja vaihtavat sen tarvittaessa uuteen.

Jarrujen huolto ja korjaus

Jarrujen huolto ja korjaus
Jarrujärjestelmän hyvä kunto on äärettömän tärkeää turvallisuuden kannalta.

Alustan huolto ja korjaus

Alustan huolto ja korjaus
Auton alusta ja sen hyvä kunto vaikuttavat suoraan auton ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Auton alustassa on lukuisia osia, joiden kaikkien tulee olla ehjiä ja hyväkuntoisia.

Vianor Helsinki, Konala

Meiltä kattavat rengaspalvelut ja osaava autohuolto, kaikki saman katon alta. Odotamme sinua Vianorin palvelevassa autokorjaamolla Helsingin Konalassa. Meiltä kaikki renkaat, vanteet, iskunvaimentimet ja muut osat ammattitaidolla asennettuna autoon kuin autoon, merkkiin ja malliin katsomatta. Huollamme autosi ja hoidamme rengasasiat kuntoon, kaikki vaikka yhden käynnin aikana. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään.

Vianor Helsinki, Konala tarjoaa laadukkaat renkaanvaihdot ja muut rengaspalvelut

Puhkesiko rengas, vuotaako kumi tai onko renkaissasi liikaa painetta? Kaipaatko apua valitessasi ajotyyliisi ja tarpeisiisi sopivia uusia renkaita? Kun kyse on autosi renkaista, Vianor palvelee. Olemme kokenut ja ammattitaitoinen rengaspalveluiden erikoisliike Helsingin Konalassa. Paranna jokapäiväistä ajokokemustasi valitsemalla autoosi sopivat uudet renkaat ja vanteet. Vianorin rengaspalveluihin kuuluu myös renkaiden vaihto, renkaan paikkaus, ohjauskulmien säätö – kaikki mikä liittyy renkaisiin.

Helsinkiläinen rengashotelli

Olemme täyden palvelun rengashotelli vain kivenheiton päässä Helsingin keskustasta. Vianor Helsinki rengashotellissa on tarjolla premium-luokan kausittainen renkaiden säilytys turvallisissa ja laadukkaissa tiloissa.  Säilytämme renkaasi tasaisessa lämpötilassa, suojassa UV-valolta ja muilta renkaiden laatuun ja kestävyyteen vaikuttavilta tekijöiltä. Kausisäilytyksen hintaan kuulu renkaiden irrotus, vaihto ja itse säilytys. Palveluun kuuluu myös aina paineiden tarkistus ennen renkaiden asennusta autoosi säilytyskauden päätteeksi. Kysy lisää.

Autohuolto Helsingissä

Onko autollasi edessä määräaikaishuolto, vai kaipaako se kenties öljynvaihtoa? Osaava autohuolto Helsingissä on nimeltään Vianor. Oikein huollettu auto on turvallisempi ajossa. Meiltä Konalasta saat kattavat huoltopalvelut juuri sinun autollesi. Vuosittaisen kausihuollon lisäksi esimerkiksi ilmastointihuolto on hyvä tehdä tasaisin väliajoin ammattilaisen toimesta. Autot ovat intohimomme, ja meillä autosi huoltaa aina kokenut ja koulutettu mekaanikko. Meiltä löydät myös kaikki korkealaatuiset varaosat ja nesteet moottoriöljystä lasinpesunesteeseen.