Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Meiltä saat kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa. Jotta autosi takuu säilyy, teemme autosi määräaikaishuollot auton valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti.

Laukaantie 1
40320, Jyväskylä

Puh. 010 401 3660
Sähköposti: [email protected]

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

Aukioloajat

HENKILÖ- JA PAKETTIAUTON RENKAAT JA AUTOHUOLLOT
Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00 (Autohuollon vastaanotto alk. klo 7.30)

RASKAS KALUSTO
ma-pe: 8.00 - 17.00

Rengaspalvelut

Ohjauskulmien tarkastus ja -säätö

Ohjauskulmien tarkastus ja -säätö
Alk. 99,00 €
Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Renkaan paikkaus

Renkaan paikkaus
Alk. 49,00 €
Rengas irrotetaan autosta ja/tai vanteelta ja sen kunto ja vaurio tarkistetaan. Renkaan kulutuspinnassa oleva reikä, joka on läpimitaltaan max 6 mm voidaan paikata.

Renkaiden tasapainotus

Renkaiden tasapainotus
Renkaat irrotetaan autostasi ja tasapainotetaan huipputarkalla tasapainotuskoneella, joka havaitsee automaattisesti pienetkin painoerot. Lopuksi renkaat asennetaan takaisin autoosi.

Uusien renkaiden asennus

Uusien renkaiden asennus
Ammattilaisemme irrottavat renkaat, asentavat uudet vanteille ja tasapainottavat renkaat koneella. He myös varmistavat, että rengaspaineet ovat oikeat, ja asentavat renkaat autoosi.

TPMS-rengaspaineanturin vaihto

TPMS-rengaspaineanturin vaihto
Alk. 349,00 €
Sisältää autoosi sopivat TPMS-rengaspaineanturit, niiden ohjelmoinnin ja asennuksen.

Autohuoltopalvelut

Öljynvaihto

Öljynvaihto
Alk. 119,00 €
Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa.

Ilmastointijärjestelmän huolto

Ilmastointijärjestelmän huolto
Alk. 79,00 €
Ilmastointijärjestelmä tarvitsee säännöllistä huoltoa toimiakseen tehokkaasti ja luotettavasti.

Katsastustarkastus ja -palvelu

Katsastustarkastus ja -palvelu
Alk. 89,00 €
Katsastuspalvelullamme säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – tuot vain autosi meille ja haet sen katsastettuna.

Vianor Huolto

Vianor Huolto
Alk. 219,00 €
Vianorin asiantunteva ja koulutettu henkilöstö tekee huollot kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin ammattitaitoisesti.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto
Auton valmistaja on määritellyt ajoneuvon huoltotarpeen ajettujen kilometrien ja/tai ajan mukaan. Säännöllisen määräaikaishuollon tarkoitus on varmistaa, että auto toimii huoltovälin ongelmitta.

Auton kuntotarkastus

Auton kuntotarkastus
Alk. 49,00 €
Auton kunto on suoraan verrannollinen sen turvallisuuteen. Kuntotarkastuksen avulla saat selville autosi kunnon, ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua nopeasti, jopa samalla käynnillä.

Järjestelmätesti

Järjestelmätesti
Alk. 39,00 €
Järjestelmätestissä luetaan vikakoodit kultakin ohjainlaitteelta järjestelmäkohtaisella ohjelmalla, jolloin myös standardien ulkopuoliset vikakoodit saadaan luettua.

Akkupalvelut

Akkupalvelut
Alk. 19,00 €
Koulutetut asentajamme tarkastavat autosi akun kunnon ja vaihtavat sen tarvittaessa uuteen.

Jarrujen huolto ja korjaus

Jarrujen huolto ja korjaus
Jarrujärjestelmän hyvä kunto on äärettömän tärkeää turvallisuuden kannalta.

OBD-testi

OBD-testi
Alk. 19,00 €
OBD-testillä saadaan selville, onko autossa päästöihin vaikuttavia vikoja, jotka aiheuttavat katsastuksessa hylkäyksen.

Alustan huolto ja korjaus

Alustan huolto ja korjaus
Auton alusta ja sen hyvä kunto vaikuttavat suoraan auton ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Auton alustassa on lukuisia osia, joiden kaikkien tulee olla ehjiä ja hyväkuntoisia.

Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Jyväskylä on paikka, jossa autot, autoilu ja autourheilu ovat osa kaupungin identiteettiä. Etsitkö sinä autosi arvoista korjaamoa? Autot ovat myös meidän intohimomme Vianorilla. Osaavat rengaspalvelut sekä autohuollot löydät meiltä, Laukaantieltä. Saat juuri sinun autoosi sopivat renkaat, vanteet, iskunvaimentimet ja muut varaosat järkevään hintaan ja ammattitaidolla asennettuna. Laitamme autosi kuntoon merkistä, mallista ja vuosimallista riippumatta. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään.

Vianor Jyväskylä, Laukaantie tarjoaa kattavat rengaspalvelut

Renkaat parantavat autosi suorituskykyä, mukavuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta. Tarvitsetko kenties uudet kesärenkaat tai talvirenkaat? Kaipaatko apua valintaan ja asennukseen? Olemme rengaspalveluiden erikoisliike Laukaantiellä, Jyväskylässä. Meiltä saat kaiken, mikä liittyy auton renkaisiin – uudet renkaat, renkaiden vaihto, renkaan paikkaus, ohjauskulmien säätö. Valitaan yhdessä sinulle renkaat, jotka vastaavat tarpeitasi ja ajotyyliäsi parhaiten. Tule käymään Laukaantiellä jo tänään.

Rengashotelli Jyväskylässä

Etsitkö tulevalle kaudelle viiden tähden rengashotellia Jyväskylästä? Vianorilta korkealaatuinen renkaiden säilytys luotettavassa ja turvallisessa rengashotellissa, jossa luonnonvoimat eivät pääse heikentämään renkaiden laatua ja lyhentämään käyttöikää. Tarjoamme kausisäilytystä hyvissä olosuhteissa, sisätiloissa, turvassa niin UV-säteilyltä kuin talvipakkasiltakin. Säilytyksen hintaan kuuluu aina myös renkaiden kunnon ja ilmanpaineiden tarkistus, sekä tietysti renkaiden vaihto. Kysy lisää tasokkaasta täyden palvelun rengashotellista.

Ammattitaitoista autohuoltoa Jyväskylässä

Tarvitsetko asiantuntevaa autohuoltoa? Hyvin ylläpidetty ja ammattitaidolla huollettu auto parantaa turvallisuutta tieliikenteessä. Jyväskylässä sinua palvelee Vianorin osaava henkilökunta Laukaantiellä, mistä saat autollesi laadukkaan määräaikaishuollon. Isompien huoltojen välillä on hyvä muistaa myös pienemmät toimenpiteet kuten ilmastointihuollot ja öljynvaihdot. Vianor Jyväskylä tarjoaa kaikki huoltotoimenpiteet kaikille autoille, merkistä ja mallista riippumatta. Vianorilla autosi huoltaa aina koulutettu ja kokenut mekaanikko. Meiltä saatavilla myös varaosat ja kattava valikoima nesteitä autoosi, moottoriöljystä jäähdytysnesteisiin.