Vianor Tampere, Sarankulma

Vianor Tampere, Sarankulma

Meiltä saat kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa. Jotta autosi takuu säilyy, teemme autosi määräaikaishuollot auton valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti.

Nuutisarankatu 35
33900, Tampere

Puh. 010 401 3180
Sähköposti: [email protected]

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

Aukioloajat

HENKILÖ- JA PAKETTIAUTON RENKAAT
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00 la 15.6. suljettu

AUTOHUOLLOT
ma-pe: 8.00 - 16.00
la: suljettu

RASKAS KALUSTO
ma-pe: 7.00 - 17.00
la: suljettu


Huom! Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen. 

Autopesukone palvelee 24/7.

Pesu kuin pesu nyt vain 12 € klo 20-08 välisenä aikana
(Norm. 14,90-19,90 €). Tarjous on voimassa joka päivä 31.5.2024 saakka klo 20-08 välisenä aikana. Ostettavissa vain autopesurin automaatista.

Rengaspalvelut

Ohjauskulmien tarkastus ja -säätö

Ohjauskulmien tarkastus ja -säätö
Alk. 99,00 €
Ohjauskulmien tarkastuksella ja säädöllä varmistetaan, että ajoneuvosi pyörät ovat ihanteellisessa, auton valmistajan määrittelemässä asennossa.

Renkaan paikkaus

Renkaan paikkaus
Alk. 49,00 €
Rengas irrotetaan autosta ja/tai vanteelta ja sen kunto ja vaurio tarkistetaan. Renkaan kulutuspinnassa oleva reikä, joka on läpimitaltaan max 6 mm voidaan paikata.

Renkaiden tasapainotus

Renkaiden tasapainotus
Renkaat irrotetaan autostasi ja tasapainotetaan huipputarkalla tasapainotuskoneella, joka havaitsee automaattisesti pienetkin painoerot. Lopuksi renkaat asennetaan takaisin autoosi.

Uusien renkaiden asennus

Uusien renkaiden asennus
Ammattilaisemme irrottavat renkaat, asentavat uudet vanteille ja tasapainottavat renkaat koneella. He myös varmistavat, että rengaspaineet ovat oikeat, ja asentavat renkaat autoosi.

TPMS-rengaspaineanturin vaihto

TPMS-rengaspaineanturin vaihto
Alk. 349,00 €
Sisältää autoosi sopivat TPMS-rengaspaineanturit, niiden ohjelmoinnin ja asennuksen.

Autohuoltopalvelut

Öljynvaihto

Öljynvaihto
Alk. 119,00 €
Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa.

Ilmastointijärjestelmän huolto

Ilmastointijärjestelmän huolto
Alk. 79,00 €
Ilmastointijärjestelmä tarvitsee säännöllistä huoltoa toimiakseen tehokkaasti ja luotettavasti.

Katsastustarkastus ja -palvelu

Katsastustarkastus ja -palvelu
Alk. 89,00 €
Katsastuspalvelullamme säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – tuot vain autosi meille ja haet sen katsastettuna.

Vianor Huolto

Vianor Huolto
Alk. 219,00 €
Vianorin asiantunteva ja koulutettu henkilöstö tekee huollot kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin ammattitaitoisesti.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto
Auton valmistaja on määritellyt ajoneuvon huoltotarpeen ajettujen kilometrien ja/tai ajan mukaan. Säännöllisen määräaikaishuollon tarkoitus on varmistaa, että auto toimii huoltovälin ongelmitta.

Auton kuntotarkastus

Auton kuntotarkastus
Alk. 49,00 €
Auton kunto on suoraan verrannollinen sen turvallisuuteen. Kuntotarkastuksen avulla saat selville autosi kunnon, ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua nopeasti, jopa samalla käynnillä.

Järjestelmätesti

Järjestelmätesti
Alk. 39,00 €
Järjestelmätestissä luetaan vikakoodit kultakin ohjainlaitteelta järjestelmäkohtaisella ohjelmalla, jolloin myös standardien ulkopuoliset vikakoodit saadaan luettua.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto
Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa.

Akkupalvelut

Akkupalvelut
Alk. 19,00 €
Koulutetut asentajamme tarkastavat autosi akun kunnon ja vaihtavat sen tarvittaessa uuteen.

Jarrujen huolto ja korjaus

Jarrujen huolto ja korjaus
Jarrujärjestelmän hyvä kunto on äärettömän tärkeää turvallisuuden kannalta.

OBD-testi

OBD-testi
Alk. 19,00 €
OBD-testillä saadaan selville, onko autossa päästöihin vaikuttavia vikoja, jotka aiheuttavat katsastuksessa hylkäyksen.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus
Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa.

Alustan huolto ja korjaus

Alustan huolto ja korjaus
Auton alusta ja sen hyvä kunto vaikuttavat suoraan auton ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Auton alustassa on lukuisia osia, joiden kaikkien tulee olla ehjiä ja hyväkuntoisia.

Vianor Tampere, Sarankulma

Me Vianorilla huollamme autoja ja palvelemme kuljettajia. Olemme osaava ja ammattitaitoinen autokorjaamo Tampereella. Autohuollot sekä kaikki kaipaamasi rengaspalvelut saat kätevästi meiltä, Sarankulman toimipisteestämme. Korjaustöiden ja asennuksien lisäksi löydät meiltä tarvitsemasi osat renkaista ja vanteista iskunvaimentimiin – kaikki saman katon alta. Kokeneet mekaanikkomme huoltaa ja korjaa autosi merkistä ja mallista riippumatta. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään.

Vianor Tampere, Sarankulma tarjoaa laadukkaat renkaanvaihdot ja muut rengaspalvelut

Sopivat renkaat parantavat autosi ajomukavuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta tieliikenteessä. Kaipaatko ammattilaisen apua uusia kesärenkaita tai talvirenkaita valitessasi? Täyttääkö nykyiset renkaasi lain vaatimukset, ja vastaavatko ne sinun tarpeitasi ja ajotyyliäsi? Vianor on täyden palvelun rengastalo Tampereen Sarankulmassa. Meiltä uudet renkaat ja vanteet, sekä kaikki tarvitsemasi rengaspalvelut kuten mm. renkaiden vaihto, renkaan paikkaus, ohjauskulmien säätö ja muut – helposti, nopeasti ja kovalla ammattitaidolla.

Tampereen rengashotelli

Vianor Tampere tarjoaa turvallista ja tasokasta kausittaista renkaiden säilytystä laadukkaassa täyden palvelun rengashotellissa. Meillä säilytät renkaasi kesä- tai talvikauden mukavasti sisätiloissa. Renkaasi pysyvät ajokuntoisina pidempään, kun ne säilytetään tasaisessa lämpötilassa, suojassa UV-valolta ja muilta luonnon voimilta, mitkä tekijät voivat heikentää renkaiden kuntoa ja kestävyyttä. Vianorin rengashotellin palveluun kuuluu rengaspaineiden ja yleiskunnon tarkistus ennen renkaiden alle laittoa. Kysy lisää täyden palvelun rengashotellista.

Osaavaa huoltoa autollesi Tampereella

Onko sinulla edessä autosi määräaikaishuolto? Tarvitseeko autosi kenties öljynvaihtoa tai ilmastointihuoltoa? Ammattilaisen toimesta toteutetut korjaus- ja huoltotoimenpiteet ylläpitävät autosi arvoa ja pidentävät sen käyttöikää. Osaava Vianor autohuolto Tampereen Sarankulmassa tarjoaa kattavat huoltopalvelut kaikille autoille, merkistä ja mallista riippumatta. Meillä Vianorilla autosi huoltaa aina koulutettu ja kokenut mekaanikko. Meiltä saat myös varaosat ja kattavan valikoiman huoltonesteitä autoosi, moottoriöljystä jäähdytysnesteisiin.