Vianor Helsinki, Konala

Vianor Helsinki, Konala

Meiltä saat kattavien rengaspalveluiden lisäksi myös autonhuoltopalveluita saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa.

Ruosilantie 14
00390, Helsinki

Puh. 010 401 3880
Sähköposti: myynti88@vianor.com

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

SnapSkan Vianor Tiepalvelu

Rengaspalvelut

Autohuoltopalvelut

Vianor Helsinki, Konala

Meiltä kattavat rengaspalvelut ja osaava autohuolto, kaikki saman katon alta. Odotamme sinua Vianorin palvelevassa autokorjaamolla Helsingin Konalassa. Meiltä kaikki renkaat, vanteet, iskunvaimentimet ja muut osat ammattitaidolla asennettuna autoon kuin autoon, merkkiin ja malliin katsomatta. Huollamme autosi ja hoidamme rengasasiat kuntoon, kaikki vaikka yhden käynnin aikana. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään.

Vianor Helsinki, Konala tarjoaa laadukkaat renkaanvaihdot ja muut rengaspalvelut

Puhkesiko rengas, vuotaako kumi tai onko renkaissasi liikaa painetta? Kaipaatko apua valitessasi ajotyyliisi ja tarpeisiisi sopivia uusia renkaita? Kun kyse on autosi renkaista, Vianor palvelee. Olemme kokenut ja ammattitaitoinen rengaspalveluiden erikoisliike Helsingin Konalassa. Paranna jokapäiväistä ajokokemustasi valitsemalla autoosi sopivat uudet renkaat ja vanteet. Vianorin rengaspalveluihin kuuluu myös renkaiden vaihto, renkaan paikkaus, ohjauskulmien säätö – kaikki mikä liittyy renkaisiin.

Helsinkiläinen rengashotelli

Olemme täyden palvelun rengashotelli vain kivenheiton päässä Helsingin keskustasta. Vianor Helsinki rengashotellissa on tarjolla premium-luokan kausittainen renkaiden säilytys turvallisissa ja laadukkaissa tiloissa.  Säilytämme renkaasi tasaisessa lämpötilassa, suojassa UV-valolta ja muilta renkaiden laatuun ja kestävyyteen vaikuttavilta tekijöiltä. Kausisäilytyksen hintaan kuulu renkaiden irrotus, vaihto ja itse säilytys. Palveluun kuuluu myös aina paineiden tarkistus ennen renkaiden asennusta autoosi säilytyskauden päätteeksi. Kysy lisää.

Autohuolto Helsingissä

Onko autollasi edessä määräaikaishuolto, vai kaipaako se kenties öljynvaihtoa? Osaava autohuolto Helsingissä on nimeltään Vianor. Oikein huollettu auto on turvallisempi ajossa. Meiltä Konalasta saat kattavat huoltopalvelut juuri sinun autollesi. Vuosittaisen kausihuollon lisäksi esimerkiksi ilmastointihuolto on hyvä tehdä tasaisin väliajoin ammattilaisen toimesta. Autot ovat intohimomme, ja meillä autosi huoltaa aina kokenut ja koulutettu mekaanikko. Meiltä löydät myös kaikki korkealaatuiset varaosat ja nesteet moottoriöljystä lasinpesunesteeseen.