Vianor Tampere, Sarankulma

Vianor Tampere, Sarankulma

Meiltä saat kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa. Jotta autosi takuu säilyy, teemme autosi määräaikaishuollot auton valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti.

Nuutisarankatu 35
33900, Tampere

Puh. 010 401 3180
Sähköposti: myynti18@vianor.com

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

HENKILÖ- JA PAKETTIAUTON RENKAAT JA AUTOHUOLLOT
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00 (ei autohuolto) 3.12 olemme suljettuna inventaarin vuoksi

RASKAS KALUSTO
ma-pe: 7.00 - 17.00
la: suljettu

HUOM: Itsenäisyyspäivänä 6.12. olemme suljettuna.

Huom! Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen. 

Autopesukone palvelee 24/7. 

SnapSkan Vianor Tiepalvelu

Rengaspalvelut

Autohuoltopalvelut

Vianor Tampere, Sarankulma

Me Vianorilla huollamme autoja ja palvelemme kuljettajia. Olemme osaava ja ammattitaitoinen autokorjaamo Tampereella. Autohuollot sekä kaikki kaipaamasi rengaspalvelut saat kätevästi meiltä, Sarankulman toimipisteestämme. Korjaustöiden ja asennuksien lisäksi löydät meiltä tarvitsemasi osat renkaista ja vanteista iskunvaimentimiin – kaikki saman katon alta. Kokeneet mekaanikkomme huoltaa ja korjaa autosi merkistä ja mallista riippumatta. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään.

Vianor Tampere, Sarankulma tarjoaa laadukkaat renkaanvaihdot ja muut rengaspalvelut

Sopivat renkaat parantavat autosi ajomukavuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta tieliikenteessä. Kaipaatko ammattilaisen apua uusia kesärenkaita tai talvirenkaita valitessasi? Täyttääkö nykyiset renkaasi lain vaatimukset, ja vastaavatko ne sinun tarpeitasi ja ajotyyliäsi? Vianor on täyden palvelun rengastalo Tampereen Sarankulmassa. Meiltä uudet renkaat ja vanteet, sekä kaikki tarvitsemasi rengaspalvelut kuten mm. renkaiden vaihto, renkaan paikkaus, ohjauskulmien säätö ja muut – helposti, nopeasti ja kovalla ammattitaidolla.

Tampereen rengashotelli

Vianor Tampere tarjoaa turvallista ja tasokasta kausittaista renkaiden säilytystä laadukkaassa täyden palvelun rengashotellissa. Meillä säilytät renkaasi kesä- tai talvikauden mukavasti sisätiloissa. Renkaasi pysyvät ajokuntoisina pidempään, kun ne säilytetään tasaisessa lämpötilassa, suojassa UV-valolta ja muilta luonnon voimilta, mitkä tekijät voivat heikentää renkaiden kuntoa ja kestävyyttä. Vianorin rengashotellin palveluun kuuluu rengaspaineiden ja yleiskunnon tarkistus ennen renkaiden alle laittoa. Kysy lisää täyden palvelun rengashotellista.

Osaavaa huoltoa autollesi Tampereella

Onko sinulla edessä autosi määräaikaishuolto? Tarvitseeko autosi kenties öljynvaihtoa tai ilmastointihuoltoa? Ammattilaisen toimesta toteutetut korjaus- ja huoltotoimenpiteet ylläpitävät autosi arvoa ja pidentävät sen käyttöikää. Osaava Vianor autohuolto Tampereen Sarankulmassa tarjoaa kattavat huoltopalvelut kaikille autoille, merkistä ja mallista riippumatta. Meillä Vianorilla autosi huoltaa aina koulutettu ja kokenut mekaanikko. Meiltä saat myös varaosat ja kattavan valikoiman huoltonesteitä autoosi, moottoriöljystä jäähdytysnesteisiin.