Vianor Turku, Oriketo

Vianor Turku, Oriketo

Meiltä saat kattavat rengaspalvelut. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet. Henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa!

Kuormakatu 14
20380, Turku

Puh. 010 401 3850
Sähköposti: myynti85@vianor.com

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

Aukioloajat henkilöautot:
ma-pe: 8.00 - 17.00

Aukioloajat raskas kalusto:
ma-pe 7.00 - 17.00

.HUOM: Helatorstaina 26.5 olemme suljettu.

SnapSkan

Rengaspalvelut

Vianor Turku, Oriketo

Vianor Turku tarjoaa kattavat rengaspalvelut sekä autohuollot. Iloinen ja osaava henkilökuntamme odottaa sinua Vianor Orikedossa. Vianor on autokorjaamo, josta saat kattavan rengas- ja vannevalikoiman lisäksi mm. iskunvaimentimet ja muut autoosi sopivat laadukkaat osat reiluun hintaan ja ammattitaidolla asennettuna autoon kuin autoon, merkistä ja mallista riippumatta. Me pidämme hyvän huolen autostasi ja renkaistasi. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään.

Vianor Turku, Oriketo tarjoaa laadukkaat rengaspalvelut 

Muista, että renkaat ovat ainoa osa, joka pitää autosi kiinni tiessä. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan sopivat uudet renkaat. Vianor on täyden palvelun rengastalo Turussa. Meiltä löydät uudet renkaat juuri sinun autosi, ajotyylisi ja käyttötarkoituksen mukaan. Palveluihimme kuuluu tietenkin myös mm. renkaiden vaihto, renkaan paikkaus ja ohjauskulmien säätö. Kaikki tapahtuu helposti, nopeasti ja turvallisesti. Kun olet Turussa ja tarvitset apua, kaikki rengaspalvelut löytyvät kätevästi samasta paikasta.

Rengashotelli Turussa

Vianor Turku tarjoaa laadukasta kausittaista renkaiden säilytystä turvallisessa rengashotellissa. Meillä renkaasi säilytetään laadukkaissa sisätiloissa, aina tasaisessa lämpötilassa, suojassa UV-valolta ja muilta luonnon voimilta, jotka voivat vaikuttaa renkaidesi laatuun ja pitkäikäisyyteen. Rengashotelli on ainoa oikea valinta, kun et halua itse siirrellä ja säilytellä renkaita kotonasi tai varastossasi. Kysy lisää täyden palvelun rengashotellistamme.

Turkulainen autohuoltopalvelu

Etsitkö autohuoltoa Turun sedulta? Vianor Turku, Oriketo tekee kattavat kausittaiset määräaikaishuollot. Teemme mielellämme myös yksittäisiä huoltotoimenpiteitä kuten ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja muut autonhuoltotyöt. Palvelumme ovat tarkoitettu kaikille autoille, merkistä, mallista ja vuosimallista riippumatta. Vianorilla autosi huoltaa aina koulutettu ja kokenut mekaanikko. Meiltä on saatavilla myös varaosat ja kattava valikoima huoltonesteitä autoosi, moottoriöljystä jäähdytysnesteisiin. Osta mukaan tai anna meidän laittaa autosi kerralla kuntoon.