Vianor Turku, Satakunnantie

Vianor Turku, Satakunnantie

Meiltä saat kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa. Jotta autosi takuu säilyy, teemme autosi määräaikaishuollot auton valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti.

Satakunnantie 107
20320, Turku

Puh. 010 401 3400 För betjäning på svenska ring 010 401 3401
Sähköposti: myynti40@vianor.com

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

SnapSkan Vianor Tiepalvelu

Rengaspalvelut

Autohuoltopalvelut

Vianor Turku, Satakunnantie

Vianor Turku tarjoaa kattavat rengaspalvelut sekä autohuollot, kaikki ihan Turun keskustan kupeessa. Iloinen ja osaava henkilökuntamme odottaa sinua Satakunnantiellä. Vianor on autokorjaamo, josta saat kattavan rengas- ja vannevalikoiman lisäksi mm. iskunvaimentimet ja muut autoosi sopivat laadukkaat osat reiluun hintaan ja ammattitaidolla asennettuna autoon kuin autoon, merkistä ja mallista riippumatta. Me pidämme hyvän huolen autostasi ja renkaistasi. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aika jo tänään.

Vianor Turku tarjoaa laadukkaat rengaspalvelut Satakunnantiellä

Muista, että renkaat ovat ainoa osa, joka pitää autosi kiinni tiessä. Anna meidän auttaa sinua valitsemaan sopivat uudet renkaat. Vianor on täyden palvelun rengastalo Turussa. Meiltä löydät uudet renkaat juuri sinun autosi, ajotyylisi ja käyttötarkoituksen mukaan. Palveluihimme kuuluu tietenkin myös mm. renkaiden vaihto, renkaan paikkaus ja ohjauskulmien säätö. Kaikki tapahtuu helposti, nopeasti ja turvallisesti. Kun olet Turussa ja tarvitset apua, kaikki rengaspalvelut löytyvät kätevästi samasta paikasta, Satakunnantieltä.

Rengashotelli Turussa

Vianor Turku tarjoaa laadukasta kausittaista renkaiden säilytystä turvallisessa rengashotellissa. Meillä renkaasi säilytetään laadukkaissa sisätiloissa, aina tasaisessa lämpötilassa, suojassa UV-valolta ja muilta luonnon voimilta, jotka voivat vaikuttaa renkaidesi laatuun ja pitkäikäisyyteen. Rengashotelli on ainoa oikea valinta, kun et halua itse siirrellä ja säilytellä renkaita kotonasi tai varastossasi. Kysy lisää täyden palvelun rengashotellistamme.

Turkulainen autohuoltopalvelu

Etsitkö autohuoltoa Turun sedulta? Vianor tekee Satakunnantiellä kattavat kausittaiset määräaikaishuollot. Teemme mielellämme myös yksittäisiä huoltotoimenpiteitä kuten ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja muut autonhuoltotyöt. Palvelumme ovat tarkoitettu kaikille autoille, merkistä, mallista ja vuosimallista riippumatta. Vianorilla autosi huoltaa aina koulutettu ja kokenut mekaanikko. Meiltä on saatavilla myös varaosat ja kattava valikoima huoltonesteitä autoosi, moottoriöljystä jäähdytysnesteisiin. Osta mukaan tai anna meidän laittaa autosi kerralla kuntoon.