EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 69dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 1030kg (109)

GT Radial SportActive 2 SUV

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): A 69dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 1030kg (109)

Nautinnollinen ajokokemus tarkalla ohjauksella

Sportactive 2 SUV -kesärengas on oivallinen valinta suurempien katumaasturien kuljettajille, jotka vaativat renkailta korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta kesäisillä ajoteillä. Poikkeuksellinen pito ja lyhyet jarrutusmatkat märällä tiellä ovat tämän tuotteen tärkeimpiä ominaisuuksia.

• Poikkeuksellisen hyvä pito, paras A-luokan märkäpitoluokitus

• Hiljainen rengas ja parempi ajomukavuuus

Parannettu pitoa ja turvallisuutta

Sportactive 2 SUV -rengas on edistyksellinen rengas, joka tarjoaa optimaalisen pidon ja vakauden märällä ja kuivalla tiellä. Renkaassa on innovatiivinen kulutuspinnan seos, jonka ansiosta rengas tarjoaa erinomaisen kuiva- ja märkäpidon laajalla lämpötila-alueella. Uusi kuviointitapa ja jäykät rivat takaavat tarkan ohjauksen ja vakaan jarrutuksen. Vahva keskiosa parantaa vakautta suurissa nopeuksissa ja jarrutusta kuivalla tiellä. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit nauttia turvallisesta ja mukavasta kyydistä niin kuumina kuin sateisinakin kesäpäivinä.

Parempi ajomukavuus

Sportactive 2 SUV -kesärengas on tehty mukavaan ajoon. Optimoitu pintakuvion geometria ja asettelu takaavat alhaisemman rengasmelun ja tasaisen ajon. Rengas on testattu vastaamaan vaativien kuljettajien tarpeita.

GT Radial - koe suorituskyky

GT Radial on Gitin rengasmerkki henkilö- ja pakettiautoille. Giti on maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, jolla on modernit rengastehtaat kolmessa maassa, laaja tuotekehitysverkosto ja yli 65 vuoden kokemus rengasbisneksestä. Yli 35 000 henkilöä maailmanlaajuisesti työllistävä Giti on yksi suurimpia henkilö-, kuorma- ja linja-auton renkaiden valmistajia. Vianorilla on ollut Gitin edustus Pohjoismaissa usean vuoden ajan.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: 100A4421

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta GT Radial SportActive 2 SUV

Kokonaisarvosana*