Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Kampanja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 1060kg (110)

Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV

Kesärenkaat

(58 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Kampanja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 1060kg (110)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Tyres Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen rengas reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian TYRES Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Tyres Hakka Blackin Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös renkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Tyres Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Tyres Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian TYRES Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Tyres Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Renkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Tyres Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Tyres Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian Tyres-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Huomaa etu!

Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita 11.6.2023 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakkapeliitta-talvirenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.10.2023 asti.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

EU-rengasmerkinnät: T430573

Mainio ajettavuus kaikilla keleillä
Järkevä - 30.4.2023
Ajo-ominaisuudet ovat mainiot. Kulutuskestävyydeltä odotin enemmän, nyt 26 736 km:n jälkeen menivät vaihtoon. Ajomelu on myös jossain määrin häiritsevä.
hyvä ja hiljainen minunautossani
timppa - 4.11.2022
Hyvät hiljaiset ja vettäsietävät olen tyytyväinen
Erinomainen kesärengas
Patric246 - 9.10.2022
Hiljainen ja kaikilla tavoilla hyvä kesärengas. Toiveena on myös, että tällä painaville autoille kehitetyllä renkaalla olisi aika monta kilometriä edessä.
Suorituskykyä!
Joyride - 8.9.2022
Huhtikuun alussa tuli laitettua alle Nokian Hakka Black 2.t Peugeot 3008 GT:n alle enkä ole valintaani katunut. Erittäin suuntavakaa, täsmällinen ja napakka ohjaustuntuma, hyvä pito sadekeleillä sekä hiljainen. Suorituskykyinen auto vaatii suorituskykyisen renkaan ja Hakka Black 2 Suv kympin valinta.
ensimmäiset suv nokialaiset
hartsa64 - 30.8.2022
Tosi hyvä rengas, hiljainen ja rauhallinen käytös. suosittelen normaaliin ajoon
Hieman meluisa
Pool fani - 18.7.2022
Ostin 4/22 ja rengas tasapainoisen oloinen eikä käyttäydy mitenkään häiritsevästi
hyvä
V.P - 13.7.2022
ostokseen olen tyytyväinen . renkaat tuntuu jämäköiltä ajaessa ja äänimailma on kohtuullinen . sarjassa 1 rengas huonosti tasapainoittava .
Erinomainen kesärengas
jjkila81 - 11.4.2022
Ostin renkaat kaksi vkoa sitten ja todella tyytyväinen
Toimivin SUV rengas
Jussi xc - 10.6.2021
Jo kolmannet Hakka Black suvit, ja ei mitään valittamista auto kulkee niin kuin pitääkin
Kokeilussa edelleen
VK - 9.5.2021
Vaihdatin renkaat ja olen semi tyytyväinen, uraherkkyyttä on, sadekelistä ei vielä kunnon kokemusta. Odotin renkailla enempi, pehmeyttä/ äänettömyyttä. Äänettömyys kylläkin myös Suomen teiden heikon kunnon syytä. Auto minulla on Audi Q5.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV

Kokonaisarvosana*