Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 270km/h (W)
Kantavuus: 975kg (107)

Nokian Tyres Hakka Black 3 SUV

Kesärenkaat

(1 arvostelu)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 270km/h (W)
Kantavuus: 975kg (107)

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita 31.5.2024 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakkapeliitta-talvirenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.10.2024 asti.

Kestävää ja viileää hallintaa

Katumaastureille suunniteltu Hakka Black 3 SUV -kesärengas on turvallinen ja vakaa kumppani keväästä syksyyn. Renkaan ohjaustuntuma on täsmällinen ja nopea painavallakin kuormalla.

* Nauti vakaasta ja tarkasta hallinnasta korkeissakin nopeuksissa.

* Renkaalla on erinomainen märkäpito ja se torjuu tehokkaasti vesiliirtoa.

* Rengas on mukavan hiljainen ja kestävä kovassakin käytössä.

Vakaa ja luotettava ajotuntuma

Hakka Black 3 SUV tarjoaa erinomaisen pidon, reagoi välittömästi ohjausliikkeisiin ja mukautuu tienpinnan epätasaisuuksiin. Optimaalinen tiekontakti mahdollistaa ensiluokkaisen ajomukavuuden sekä renkaan paremman kestävyyden. Ainutlaatuinen Dynamic Grip 3.0 -konsepti sekä Adaptive Control -kumisekoitus takaavat renkaan maksimaalisen pidon vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Turvalinen valinta keväästä syksyyn

Hakka Black 3 SUV on valmistettu uuden sukupolven Adaptive Control -kumiseoksesta, joka pysyy joustavana lämpötilojen muuttuessa. Sen ansiosta rengas pitää myös kevään ja syksyn viileinä päivinä. Rengas kuluu tasaisesti ja säilyttää korkealaatuiset ajo-ominaisuutensa koko käyttöiän ajan laadukkaiden kumiyhdisteiden ansiosta.

Maksimaalista ajomukavuutta

Ajaminen on aikaisempaa hiljaisempaa, koska renkaan kuviopalojen optimoitu muotoilu sisä- ja ulko-olkapäällä sekä keskialueella poistaa häiritsevää melua varsinkin karkealla tiellä. Kuviopalojen palajaon ansiosta rengas kuluu tasaisesti.

Pitoa ja kestävyyttä

SUV-renkailta vaaditaaan vahvuutta, jotta ne pitävät korkeat ja painavat ajoneuvot vakaina. Hakka Black 3 SUV on kestävä valinta, koska renkaan vankka, kaksinkertainen runkorakenne yhdistettynä kestävään Aramid Sidewalls -sivupintaan varmistaa kestävyyden iskuja ja viiltoja vastaan.

Nokian Renkaat - premium-renkaita turvalliseen matkantekoon

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, kestävyyttä ja ennustettavuutta. Nokian Renkaat on sitoutunut edistämään turvallista ja vastuullista ajokulttuuria. Tavoitteena on olla paras rengasvalinta niin ihmisille kuin planeetalle.

Maksuton Hakka-turva® auttaa rengasrikon sattuessa

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva® apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä, Hakka-turvasta® saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

 

EU-rengasmerkinnät: T432635

Voiko parempaa rengasta olla olemassa?
KalleK - 17.5.2023
Nyt reilun 4 tuhannen kilometrin jälkeen ei voi kuin ihmetellä, miten hyvä rengas on. Äänetön, suuntavakaa ja samalla erittäin miellyttävä ajaa.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Black 3 SUV

Kokonaisarvosana*