Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Kesärenkaat

(24 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita 31.5.2024 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakkapeliitta-talvirenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.10.2024 asti.

• Turvallinen märällä kelillä – paras A-luokan märkäpito

• Vakaa ja miellyttävä ajokäytös kaikilla alustoilla

• Mukava ja hiljainen ajotuntuma

• Aramid-kuidulla vahvistetut sivupinnat varmistavat luotettavuuden maantieajossa ja maastossa

Tehokas vesiliirron ehkäisy

Hakka Blue 3 SUV pysähtyy tarkasti ja ehkäisee tehokkaasti pelättyä vesiliirtoa tarjoten lisäturvaa vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Dry Touch 3.0 -konseptin ansiosta renkaan ajokäytös on erinomaista niin yllättävissä sateissa kuin suurilla ajonopeuksilla. Hakka Blue 3 SUV säilyttää hyvät ominaisuutensa kuluneenakin, joten voit ajaa turvallisesti renkaan koko elinkaaren ajan.

Turvallinen kumppani keväästä syksyyn

Kesärenkaiden on oltava turvallisia ja luotettavia aikaisista kevätaamuista aina loppusyksyyn saakka. Hakka Blue 3 SUV renkaan Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin säilyttäen joustavuuden ja pidon myös alhaisissa lämpötiloissa. Kumiseos kestää erittäin hyvin kulutusta sekä karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta.

Pitoa ja kestävyyttä

Katumaasturin renkaiden on oltava riittävän vahvat, jotta korkeat ja raskaat ajoneuvot pysyvät vakaina. Hakka Blue 3 SUV -renkaiden aramid-kuidulla vahvistetut sivupinnat parantavat renkaan kestävyyttä ja varmistavat, että se kestää erilaisia iskuja ajon aikana. Pääurien kivenpoistajat estävät terävien kivien takertumisen renkaan kulutuspintaan ja tarjoavat lisäsuojaa ehkäisemällä renkaan runkovaurioita. Olkapääalueen maastokynnet tuovat kaivattua pitoa hiekkateille ja pehmeille alustoille.

Nokian Renkaat - premium-renkaita turvalliseen matkantekoon​

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, kestävyyttä ja ennustettavuutta. Nokian Renkaat on sitoutunut edistämään turvallista ja vastuullista ajokulttuuria. Tavoitteena on olla paras rengasvalinta niin ihmisille kuin planeetalle.

Maksuton Hakka-turva® auttaa rengasrikon sattuessa

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva® apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä, Hakka-turvasta® saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

EU-rengasmerkinnät: T432289

Hyvä kesärengas
venkula22 - 16.4.2024
Ajellut muutaman 100 km. Ensivaikutelma kiitettävä
Ah niin hiljainen
Moottorimies - 15.4.2024
Parin viikon kokemuksella. On ainakin hiljaiset ja sitä juuri hainkin. Muista ominaisuuksista ei vielä osaa sanoa.
Paras ajamani kesärengas.
arska -54 - 21.9.2023
Ostin Nokian Hakka Blue3 SUV kesärenkaat kuluneiden Misukoitteni tilalle ja yllätyin positiivisesti Nokian tuotteesta. Nyt olen näillä ajaessani todennut ne erittäin pitokykyisiksi ja verratain hiljaisiksikin sekä turvallisen tuntuisiksi ajaa. Minkäänlaista vetelyä tai puoltotaipumusta en ole näissä Nokialaisissa havainnut. Varmaan parhaat kesärenkaat mitä olen koskaan ajanut ja omistanut. Olen erittäin tyytyväinen Nokian tuotteeseen, aika näyttää miten paljon ne kestävät tulevia kilometrejä autoni alla. Ajan toki nykyään melko vähän autollani vuositasolla. Mutta näin aluksi ainakin en löydä näistä moitteen sanaa minkäälaista,päinvastoin!
Hyvät
Henkka65 - 14.9.2023
Ostin nämä Elokuussa 2023 , sateella urissa toimivat hyvin , eli vesi poistuu .
Kesätassut
Vikke - 28.6.2023
Ostin joku aika sitten ja olen todella tyytyväinen. Hiljaiset renkaat. Olen ajanut muutama sata kilometriä märällä ja kuivalla asfaltilla. Myös sorateillä. Ei voi muuta kuin kehua.
Loistava valinta isoon neliveto hybridiin.
Hmki62 - 21.6.2023
Ajettu nyt n. 2500 km, ajotuntuma asfaltti- ja hiekkatiellä on erinomainen, lisäksi pitoakin löytyy sopivasti ajettaessa metsätiellä.
Tuttua Nokian laatua.
Ukki56 - 20.6.2023
Ostin renkaat pari viikkoa sitten ja olen ostokseeni tyytyväinen.
Hyvät SUV kesärenkaat
MarkkuJ52 - 14.6.2023
Ostin pari viikkoa sitten ja pelaavat erinomaisesti!
Hiljainen hiipiä ja pehmeä tassu.
SÄLLI 53 - 16.5.2023
Olen ajanut uusilla rekailla vasta reilun viikon joten ensivaikutelma käy ilmi osakkeesta.
Kelpo renkaat
cazzy.cape - 16.5.2023
Ostin nämä kuukausi sitten ja olen toistaiseksi suht tyytyväinen. Ainoastaan vierintävastus tuntuu suuremmalta entisiin renkaisiin verrattuna jatkuvasti nelivetoisessa autossa. Tämä näkyi myös kulutuksen nousuna. Melutaso ei ole huippua mutta ei myöskään kovin huono.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Kokonaisarvosana*