Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Kesärenkaat

(6 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

UUSI NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 SUV

Premium-kesärengas pieniin ja keskisuuriin katumaastureihin ja crossovereihin

  • Pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa
  • Erinomainen märkäpito – EU-rengasmerkinnän paras A-luokka
  • Dry Touch 3.0 -konseptin älykäs urarakenne nopeuttaa vedenpoistoa
  • Nauti vakaasta ja mukavasta ajokäytöksestä
  • Tietokoneoptimoitu pintakuvio ja uusi Cool Blue Hybrid -kumiseos
  • Hiljaisempi rengasääni – Silent MultiZone Design ja Silent Groove Design
  • Luotettava sekä tiellä että maastossa
  • Parannettu kestävyys – luja rakenne ja aramid-sivupinnat suojaavat iskuilta ja viilloilta
  • Maastokynsien ja kivenpoistajien tarjoama lisäpito ja -kestävyys helpottavat maastoajoa

 

NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 SUV TARJOAA ERINOMAISTA MÄRKÄPITOA JA VAKAAN AJOTUNTUMAN

Uusi Hakka Blue 3 SUV on vankka ja luotettava valinta katumaastureihin ja crossovereihin. Tällä vakaalla renkaalla on helppo ajaa kaupunkiliikenteessä, sorateillä ja moottoriteillä. Pieniin ja keskikokoisiin katumaastureihin tarkoitettu Hakka Blue 3 SUV tarjoaa parannettua pitoa, vakautta ja kestävyyttä, mikä tekee ajamisesta helppoa ja mukavaa sadesäällä ja vaihtelevassa maastossa. EU-rengasmerkinnän mukainen märkäpitoluokka on A eli paras mahdollinen luokitus.

VÄLTÄ VESILIIRTO JA KOE VANKKA PITO KAIKISSA LÄMPÖTILOISSA

Uusi Hakka Blue SUV 3 pysähtyy tarkasti ja ehkäisee tehokkaasti pelättyä vesiliirtoa. Se on luokkansa paras sateisella säällä ja tarjoaa lisäturvaa vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Dry Touch 3.0 -konseptin ansiosta ajokäytös on erinomaista yllättävissä sateissa ja suurilla ajonopeuksilla. Turvallisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä on huolehdittu renkaan koko elinkaaren ajalta, sillä Hakka Blue 3 SUV säilyttää hyvät ominaisuutensa kuluneenakin. Tämän premium-renkaan vedenpoistokyky on maksimoitu hyödyntämällä Dry Touch 3.0 -konseptin mukaisia leveitä pääuria ja muita innovatiivisia pintakuvioita. Keskialueen ripojen syöksyurat johtavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä. Coanda-teknologian innoittamat sisäolkapäiden kuviopalojen muodot nopeuttavat veden virtausta pitkittäisurista sivuttaisuriin.

PITOA JOKA SÄILYY ERI LÄMPÖTILOISSA JA PAREMPAA KESTÄVYYTTÄ       

Hakka Blue SUV 3:n uusi Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana ja pitävänä lämpötilan laskiessa. Kumiseos kestää erittäin hyvin kulutusta sekä karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta.

Hyvä ajovakaus ja erinomainen pito ovat erityisen arvokkaita katumaastureiden kuljettajille. Katumaasturin renkaiden on oltava riittävän vahvat, jotta korkeat ja raskaat ajoneuvot pysyvät vakaina. Uusissa, vahvalla runkorakenteella varustetuissa katumaasturirenkaissa on hyödynnetty myös Nokian Renkaiden ainutlaatuista Aramid Sidewall -teknologiaa. Aramid-sivupinnat parantavat kestävyyttä ja varmistavat, että rengas kestää erilaisia iskuja ajon aikana. Pääurien kivenpoistajat parantavat kestävyyttä, ja olkapääalueen maastokynnet tuovat kaivattua pitoa maastoajoon.

MIELLYTTÄVÄN ALHAINEN MELUTASO JA TASAINEN KULUMINEN

Silent MultiZone Design. Vaihteleva sisä- ja ulko-olkapään palajako ja toistuvuus on optimoitu tarkasti renkaan koko ympärysmitalta. Muotoilu poistaa häiritsevän melun, mikä tekee ajamisesta aiempaa mukavampaa ja hiljaisempaa etenkin karkealla asfaltilla. Palojen jakautuminen takaa myös tasaisen kulumisen.

AINUTLAATUINEN SUOJAUS TEKEE RENKAASTA ENTISTÄ KESTÄVÄMMÄN

Aramid-vahvistetut sivupinnat. Ainutlaatuinen suojaus iskuja, kuoppia ja viiltoja vastaan. Aramid Sidewall -teknologia perustuu sivupintaseokseen lisättyyn aramid-kuituun. Samaa materiaalia käytetään ilmailu- ja puolustusteollisuuden tuotteissa. Pääurien kivenpoistajat estävät terävien kivien tarttumisen renkaan kulutuspintaan ja tunkeutumisen sen rakenteeseen. Kivenpoistajat pidentävät renkaan käyttöikää ja ehkäisevät rengasrungon vaurioita. 

TARKISTA URASYVYYS HELPOSTI

Hakka Blue 3 SUV:ssa on kulumisvaroitin (DSI), jonka avulla kuljettaja tietää, milloin renkaat tulisi vaihtaa. Kulumisvaroitin näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan syvyyden millimetreinä, ja numerot häviävät yksi kerrallaan renkaan kuluessa. Vesiliirtovaroitin muistuttaa lisääntyneestä vesiliirron riskistä. Varoittimen pisarankuva häviää, kun urasyvyyttä on jäljellä alle 4 mm.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

Huomaa etu! Rengassarjan ostajalle ohjauskulmien tarkastus ja säätö vain 59 € (norm. 99 €). Käytä ostoskorissa koodia KIMPPA.Toimi pian, etu on voimassa vain 12.2.2023 asti.  

Osta nyt, maksa vasta 90 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. 1.1. – 12.3.2023 välillä tehtyihin ostoihin saat nyt jopa 90 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

EU-rengasmerkinnät: T432289

Ainakin uutena erinomainen
Ajomies - 8.10.2022
Kokemukset renkaista vielä vähäiset, mutta alkutuntuma mukava. Toivottavasti kestää ajaa paljon kilometrejä.
Hiljainen ja suuntavakaa kesärengas
Sysimies71 - 22.9.2022
Kuukausi sitten hankitut kesärenkaat. Sopivat hyvin Mitsubishi Outlanderiin mikä on mielestäni herkkä rengastuksen suhteen. Hakka Blue SUV3 renkaat ovat hiljaiset ja suuntavakaat
Hyvä matkakumppani
Atv - 15.7.2022
3000km Lapissa ja Norjassa ajettuani. Renkaat mielestäni mukavat ja hiljaiset sekä sadekelillä loistavat.
Tasapainonen rengas
Jammo57 - 1.7.2022
Ostin viikko sitten ja olen tyytyväinen Maantiellä vakaa
Hiljainen, hyvä ajotuntuma.
Etienne1 - 17.6.2022
Renkaat ovat nyt pyörineet kuukauden alla ja kilometrejä on tullut yli 3000. Rengasmelu on todella pieni isoillakin nopeuksilla ja ajotuntuma on tarkka ja hyvä. En vielä ole löytänyt mitään moitittavaa renkaasta.
Hyvin pyörii
Hevi67 - 13.6.2022
Se että 1 kk aikana ei ole ollut ongelmia, ei Nokian kaltaisten laaturenkaiden kohdalla pitäisi olla yllätys. Hyvin ne pyörii, suoraan kulkee ja kohtalaisen hiljaisetkin ovat. Toivottavasti kestävät pitempään kuin edelliset Hakka Black SUV kumit.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Kokonaisarvosana*