Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Kesärenkaat

(17 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 SUV

Premium-kesärengas pieniin ja keskisuuriin katumaastureihin ja crossovereihin

  • Pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa
  • Erinomainen märkäpito – EU-rengasmerkinnän paras A-luokka
  • Dry Touch 3.0 -konseptin älykäs urarakenne nopeuttaa vedenpoistoa
  • Nauti vakaasta ja mukavasta ajokäytöksestä
  • Tietokoneoptimoitu pintakuvio ja uusi Cool Blue Hybrid -kumiseos
  • Hiljaisempi rengasääni – Silent MultiZone Design ja Silent Groove Design
  • Luotettava sekä tiellä että maastossa
  • Parannettu kestävyys – luja rakenne ja aramid-sivupinnat suojaavat iskuilta ja viilloilta
  • Maastokynsien ja kivenpoistajien tarjoama lisäpito ja -kestävyys helpottavat maastoajoa

NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 SUV TARJOAA ERINOMAISTA MÄRKÄPITOA JA VAKAAN AJOTUNTUMAN

Hakka Blue 3 SUV on vankka ja luotettava valinta katumaastureihin ja crossovereihin. Tällä vakaalla renkaalla on helppo ajaa kaupunkiliikenteessä, sorateillä ja moottoriteillä. Pieniin ja keskikokoisiin katumaastureihin tarkoitettu Hakka Blue 3 SUV tarjoaa parannettua pitoa, vakautta ja kestävyyttä, mikä tekee ajamisesta helppoa ja mukavaa sadesäällä ja vaihtelevassa maastossa. EU-rengasmerkinnän mukainen märkäpitoluokka on A eli paras mahdollinen luokitus.

VÄLTÄ VESILIIRTO JA KOE VANKKA PITO KAIKISSA LÄMPÖTILOISSA

Hakka Blue SUV 3 pysähtyy tarkasti ja ehkäisee tehokkaasti pelättyä vesiliirtoa. Se on luokkansa paras sateisella säällä ja tarjoaa lisäturvaa vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Dry Touch 3.0 -konseptin ansiosta ajokäytös on erinomaista yllättävissä sateissa ja suurilla ajonopeuksilla. Turvallisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä on huolehdittu renkaan koko elinkaaren ajalta, sillä Hakka Blue 3 SUV säilyttää hyvät ominaisuutensa kuluneenakin. Tämän premium-renkaan vedenpoistokyky on maksimoitu hyödyntämällä Dry Touch 3.0 -konseptin mukaisia leveitä pääuria ja muita innovatiivisia pintakuvioita. Keskialueen ripojen syöksyurat johtavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä. Coanda-teknologian innoittamat sisäolkapäiden kuviopalojen muodot nopeuttavat veden virtausta pitkittäisurista sivuttaisuriin.

PITOA JOKA SÄILYY ERI LÄMPÖTILOISSA JA PAREMPAA KESTÄVYYTTÄ       

Hakka Blue SUV 3:n uusi Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana ja pitävänä lämpötilan laskiessa. Kumiseos kestää erittäin hyvin kulutusta sekä karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta.

Hyvä ajovakaus ja erinomainen pito ovat erityisen arvokkaita katumaastureiden kuljettajille. Katumaasturin renkaiden on oltava riittävän vahvat, jotta korkeat ja raskaat ajoneuvot pysyvät vakaina. Uusissa, vahvalla runkorakenteella varustetuissa katumaasturirenkaissa on hyödynnetty myös Nokian Renkaiden ainutlaatuista Aramid Sidewall -teknologiaa. Aramid-sivupinnat parantavat kestävyyttä ja varmistavat, että rengas kestää erilaisia iskuja ajon aikana. Pääurien kivenpoistajat parantavat kestävyyttä, ja olkapääalueen maastokynnet tuovat kaivattua pitoa maastoajoon.

MIELLYTTÄVÄN ALHAINEN MELUTASO JA TASAINEN KULUMINEN

Silent MultiZone Design. Vaihteleva sisä- ja ulko-olkapään palajako ja toistuvuus on optimoitu tarkasti renkaan koko ympärysmitalta. Muotoilu poistaa häiritsevän melun, mikä tekee ajamisesta aiempaa mukavampaa ja hiljaisempaa etenkin karkealla asfaltilla. Palojen jakautuminen takaa myös tasaisen kulumisen.

AINUTLAATUINEN SUOJAUS TEKEE RENKAASTA ENTISTÄ KESTÄVÄMMÄN

Aramid-vahvistetut sivupinnat. Ainutlaatuinen suojaus iskuja, kuoppia ja viiltoja vastaan. Aramid Sidewall -teknologia perustuu sivupintaseokseen lisättyyn aramid-kuituun. Samaa materiaalia käytetään ilmailu- ja puolustusteollisuuden tuotteissa. Pääurien kivenpoistajat estävät terävien kivien tarttumisen renkaan kulutuspintaan ja tunkeutumisen sen rakenteeseen. Kivenpoistajat pidentävät renkaan käyttöikää ja ehkäisevät rengasrungon vaurioita. 

TARKISTA URASYVYYS HELPOSTI

Hakka Blue 3 SUV:ssa on kulumisvaroitin (DSI), jonka avulla kuljettaja tietää, milloin renkaat tulisi vaihtaa. Kulumisvaroitin näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan syvyyden millimetreinä, ja numerot häviävät yksi kerrallaan renkaan kuluessa. Vesiliirtovaroitin muistuttaa lisääntyneestä vesiliirron riskistä. Varoittimen pisarankuva häviää, kun urasyvyyttä on jäljellä alle 4 mm.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

EU-rengasmerkinnät: T432289

Paras ajamani kesärengas.
arska -54 - 21.9.2023
Ostin Nokian Hakka Blue3 SUV kesärenkaat kuluneiden Misukoitteni tilalle ja yllätyin positiivisesti Nokian tuotteesta. Nyt olen näillä ajaessani todennut ne erittäin pitokykyisiksi ja verratain hiljaisiksikin sekä turvallisen tuntuisiksi ajaa. Minkäänlaista vetelyä tai puoltotaipumusta en ole näissä Nokialaisissa havainnut. Varmaan parhaat kesärenkaat mitä olen koskaan ajanut ja omistanut. Olen erittäin tyytyväinen Nokian tuotteeseen, aika näyttää miten paljon ne kestävät tulevia kilometrejä autoni alla. Ajan toki nykyään melko vähän autollani vuositasolla. Mutta näin aluksi ainakin en löydä näistä moitteen sanaa minkäälaista,päinvastoin!
Hyvät
Henkka65 - 14.9.2023
Ostin nämä Elokuussa 2023 , sateella urissa toimivat hyvin , eli vesi poistuu .
Kesätassut
Vikke - 28.6.2023
Ostin joku aika sitten ja olen todella tyytyväinen. Hiljaiset renkaat. Olen ajanut muutama sata kilometriä märällä ja kuivalla asfaltilla. Myös sorateillä. Ei voi muuta kuin kehua.
Loistava valinta isoon neliveto hybridiin.
Hmki62 - 21.6.2023
Ajettu nyt n. 2500 km, ajotuntuma asfaltti- ja hiekkatiellä on erinomainen, lisäksi pitoakin löytyy sopivasti ajettaessa metsätiellä.
Tuttua Nokian laatua.
Ukki56 - 20.6.2023
Ostin renkaat pari viikkoa sitten ja olen ostokseeni tyytyväinen.
Hyvät SUV kesärenkaat
MarkkuJ52 - 14.6.2023
Ostin pari viikkoa sitten ja pelaavat erinomaisesti!
Hiljainen hiipiä ja pehmeä tassu.
SÄLLI 53 - 16.5.2023
Olen ajanut uusilla rekailla vasta reilun viikon joten ensivaikutelma käy ilmi osakkeesta.
Kelpo renkaat
cazzy.cape - 16.5.2023
Ostin nämä kuukausi sitten ja olen toistaiseksi suht tyytyväinen. Ainoastaan vierintävastus tuntuu suuremmalta entisiin renkaisiin verrattuna jatkuvasti nelivetoisessa autossa. Tämä näkyi myös kulutuksen nousuna. Melutaso ei ole huippua mutta ei myöskään kovin huono.
Uudet SUV kesärenkaat
Villetk - 16.5.2023
Suhteellisen tuoreet. Yllättävän äänekkäät. Ajokäyttäytyminen normaalia. Hintavat.
Paras kesärengas.
Osli 53 - 7.5.2023
Ostin renkaat muutama viikko sitten. Uusi malli on ajotuntumalta parempi kuin vanha.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Kokonaisarvosana*