Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×
Nokian_Hakka_Black_2_SUV_with_rim_2000x2000.jpg

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Aramid Guarantee
Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 71dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 1000kg (108)

Nokian Hakka Black 2 SUV

Kesärenkaat

(27 arvostelua)
Nokian_Hakka_Black_2_SUV_with_rim_2000x2000.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Aramid Guarantee
Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 71dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 1000kg (108)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Erinomainen pito
Sparraaja - 18.1.2020
Kuukauden ajon jälkeen olen ajo-ominaisuuksiin ja pitoon oikein tyytyväinen. Rengasmelu on kovempi kuin vanhoissa kuluneissa, ei kuitenkaan häiritsevä.
Huomattavan äänettömäpi kun aikaisemmat talvirenkkaat
Akkep - 17.1.2020
Olen erittäin tyytyväinen.Vaikka hintaakin niillä oli.
Pitävä, mutta äänekäs rengas
Jepujee83 - 8.1.2020
Päivitin katumaasturiin tänä vuonna talvirenkaat yhdessä vanteiden kera. Pito ollut erittäin hyvä ja ero vanhoihin Michelineihin ollut merkittävä. Renkaat kuitenkin aiempaan vrt selvästi äänekkäämmät, etenkin 80-100 km/T vauhdissa. Muissa nopeuksissa ääni maltillisempi.
Juuri oikea talvirengas jäisille sivuteille.
Kettu19 - 1.1.2020
Hankin renkaat pari kuukautta sitten, ja tänä talven tiet on ollut märällä peilijäällä. Näillä renkailla ei ole ollut mitään ongelmia, vaikka tukkirekat ja muut raskaatkin ajoneuvot ovat jääneet kiinni meidän yksityistielle.
Loistava kesärengas SUV:hin
Turva76 - 7.12.2019
Hiljainen, suuntavakaa ja hyvin reagoiva kesärengas, joka sopii myös painavampiin SUV henkilöautoihin. Auton ajettavuus parani huomattavasti verrattuna alla olleisiin ensiasennusrenkaisiin.
Erinomainen valinta raskaaseen maasturiin.
Simpattaja - 27.11.2019
Syksyllä muutama tuhat km tuli ajettua. Hyvä tuntuma,äänettömät.Toivottavasti myös kulutusta kestävät.Toki painava auto kuluttaa enempi rengasta kuin joku pieni kippo.
Paras talvirengas.
Nokkis7 - 24.10.2019
Kaksi kuukautta sitten hakittu ja olen tyytyväinen varsinkin pito-ominaisuuksiin ja ajettavuuden helppouteen. Hieman äänekkäät renkaat asfaltilla.
Hiljainen ja hyvä tuntuma tiehen
Hale - 21.10.2019
Mukavin kesärengas maasturiin ja ominaisuudet tosi hyvät.
Huonompi kuin aikaisemmat kokemukset
Jokke58 - 29.9.2019
Ostin elokuussa on ollut takuu asiaa , ei hyvä. Selkäheittoa varsinkin kylmänä ongelmallinen.
Mahtavat kesärenkaat
AnniEve - 22.9.2019
Rengasmelu hyvin vähäinen, pito oikein mukava ja ajettavuus mainio! Turvallinen valinta.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2 SUV

Kokonaisarvosana*

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×