Nokian Hakka Black 2 SUV kesärengas

Renkaan ominaisuudet

Hakkaturva
Aramid Guarantee
Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomelu: 71dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 1000kg (108)

Nokian Hakka Black 2 SUV

Kesärenkaat

(43 arvostelua)
Nokian Hakka Black 2 SUV kesärengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakkaturva
Aramid Guarantee
Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomelu: 71dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 1000kg (108)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Erittäin hyvä kesärengas
Suiza - 26.10.2020
Hankin Volvo XC 40:een Nokian Hakka Black SUV kesärenkaat syksyllä 2020. Ei voi kuin kehua renkaita. Vakaat ajattavat ja erittäin hiljaiset. Edelliset olivat Contin ensiasennusrenkaat ja ero oli erittäin selkeä, Nokian eduksi.
hyvä kesäpyörä
Pavejkl - 21.8.2020
hiljainen rengas. Hyvin pitänyt ainakin näillä keleillä.
Hyvä kesärengas
Vezku - 5.8.2020
Suuntavakaa sekä kuivalla että märällä, ainoa miinus hiukan äänekäs
Ihan normirengas
samuli73 - 30.7.2020
Ihan perus normirengas, ei mitään ihmeellistä, hieman löysän/pehmeän tuntuiset entisten RFT:den jälkeen. Ei pidä pahaa ääntä tai muutenkaan mitään häiritsevää ominaisuutta, muttei myös ihmeellistä mikä tuntuis jotenkin erinomaiselta ominaisuudelta
Erittäin hyvä kesärengas
Marko68 - 4.7.2020
Ostin kuukausi sitten renkaat. Renkaat ovat jämäkät ja hyvät ajaa Suomen teillä.
Kesärenkaat
PNSenergia - 3.7.2020
Ostin reipas kuukausi sitten, renkaat toimivat hyvin ainoa miinuspuoli on lievä äänekkyys. Muuten olen tyytyväinen ostokseeni, 1300 euron hintaan oletan että kulutuskestävyys on hyvä.
Ok sateella
EP2608 - 3.7.2020
Kova humina auton sisätiloihin alussa. Ehkä hiukan hiljentynyt 2 viikon ajon jälkeen
Blue kesäkumit
TeippiZ - 2.7.2020
kiitos renkaat toimivat niinkuin alla ei olisi mitään, eli ei valittamista, yllättävän hiljaisetkin
todella hyvä kesärengas
Mokkula56 - 15.6.2020
Renkaat hiljaiset ja vakaat, hyvä pito, jatkossakin tällaiset rengaat
Hyvä SUV rengas
Tsuvi20 - 31.5.2020
Aiemmat renkaat kaikki ostettu Vianorilta ja laatu pysyy.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2 SUV

Kokonaisarvosana*