Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 270km/h (W)
Kantavuus: 975kg (107)

Nokian Hakka Black 2 SUV

Kesärenkaat

(51 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 270km/h (W)
Kantavuus: 975kg (107)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen rengas reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös renkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Renkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita 31.5.2022 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakkapeliitta -talvirenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.10.2022 asti. 

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Vianor-rahoituksella saat 12 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Tähän joustavaan maksutapaan ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. 1 000 € ostokselle todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 €, kun maksuaika on 12 kk ja kk-erä 100 €. Yhteistyössä Avarda.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

EU-rengasmerkinnät: T430563

Erinomainen kesärengas
jjkila81 - 11.4.2022
Ostin renkaat kaksi vkoa sitten ja todella tyytyväinen
Toimivin SUV rengas
Jussi xc - 10.6.2021
Jo kolmannet Hakka Black suvit, ja ei mitään valittamista auto kulkee niin kuin pitääkin
Kokeilussa edelleen
VK - 9.5.2021
Vaihdatin renkaat ja olen semi tyytyväinen, uraherkkyyttä on, sadekelistä ei vielä kunnon kokemusta. Odotin renkailla enempi, pehmeyttä/ äänettömyyttä. Äänettömyys kylläkin myös Suomen teiden heikon kunnon syytä. Auto minulla on Audi Q5.
Hienosti toimiva kesärengas
Hylje - 4.5.2021
Kuukausi ajettu, 3000km. Toimii loistavasti mutkapätkillä ja myös suoralla tiellä. Pitoa löytyy ja suuntavakaus on hyvä. Suosittelen.
Hiljainen ja hyvä
possukuski - 30.4.2021
Edelliset renkaat meni vaihtoon melun takia. Näillä renkailla päästiin ylimääräisestä melusta. Hyvä pito ja rengas toimii ainakin Porschessa erinomaisesti kaarteissa.
Hyvä ensivaikutelma.
BMW X5 - 23.4.2021
Auto kulkee vakaana. Hyvällä tienpinnalla hiljainen. Kesärenkaat toimii myös tänä aamuna kun oli satanut lunta (23.4.2021)
Kesärengas
Rayman - 10.4.2021
Pari päivää olleet käytössä. Hieman äänekkäät verrattuna aikaisempiin renkaisiin, mutta muuten ihan ok.
hyvä kesärengas
henry - 7.4.2021
nokia hakka black 2 suv myyjä kertoi että on vierintä vastus alhainen ja hyvä märkäpito auto on nissan pathfinder r52 2015 jämäkkä ja suuntavakaa rengas
Erittäin hyvä kesärengas
Suiza - 26.10.2020
Hankin Volvo XC 40:een Nokian Hakka Black SUV kesärenkaat syksyllä 2020. Ei voi kuin kehua renkaita. Vakaat ajattavat ja erittäin hiljaiset. Edelliset olivat Contin ensiasennusrenkaat ja ero oli erittäin selkeä, Nokian eduksi.
hyvä kesäpyörä
Pavejkl - 21.8.2020
hiljainen rengas. Hyvin pitänyt ainakin näillä keleillä.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2 SUV

Kokonaisarvosana*