Turvallisen asioinnin varmistamiseksi palvelupisteissämme on tehty lukuisia toimenpiteitä koronavirusriskin minimoimiseksi. Lue lisää

Kaikki GT Radial -kesärenkaat tarjouksessa

Osta 4, maksa 3!

Lue lisää
×
Nokian_Hakka_Black_2_SUV_with_rim_2000x2000.jpg

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Aramid Guarantee
Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 71dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 1000kg (108)

Nokian Hakka Black 2 SUV

Kesärenkaat

(36 arvostelua)
Nokian_Hakka_Black_2_SUV_with_rim_2000x2000.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Aramid Guarantee
Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 71dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 1000kg (108)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Blue kesäkumit
TeippiZ - 2.7.2020
kiitos renkaat toimivat niinkuin alla ei olisi mitään, eli ei valittamista, yllättävän hiljaisetkin
todella hyvä kesärengas
Mokkula56 - 15.6.2020
Renkaat hiljaiset ja vakaat, hyvä pito, jatkossakin tällaiset rengaat
Hyvä SUV rengas
Tsuvi20 - 31.5.2020
Aiemmat renkaat kaikki ostettu Vianorilta ja laatu pysyy.
Tukeva ja hieno ajokokemus !
JeepGrandCherokee286hv - 20.5.2020
Raskas Jeep muuttui ajotuntumaltaan tukevaksi ja hienoksi ajaa Suomen uraisilla maanteillä kun tänä keväänä hankin siihen Hakka Black 2 SUV renkaat. Aiemmilla renkailla auto oli uraherkkä ja jatkuvasti vahdittava. Uusien Black 2 SUV renkaiden erikoisvahvistettu renkaan sivu todella toimii ja tukevoittaa ajoa.
Paras kesärengas
Musa - 17.5.2020
Ostin tämän 2 kuukautta sitten ja ei moittimista, suosittelen.
Merkkiuskollinen
jolli8 - 15.5.2020
Olen tyytyväinen renkaisiin. Uusilla renkailla auton keskikulutus on noussut noin 20%, mikä taitaa ollakin aluksi normaalia. Pienenä yllätyksenä tuli "kotimainen" paistopaikka Made in Russia.
Laadukas ja luotettavan tuntuinen
Jahe64stadista - 2.4.2020
Kuukauden komemuksella pystyn toteamaan, että ko kitkarengas on hyvä ajaa, auto pitää kurveissa. Todelliset talviominaisuudet selviävät ensi talvena
Kovaääniset!
Veekoo - 4.3.2020
Ostin parhaat mahdolliset nokialaiset mutta kyllä oli pettymys kun ajamaan lähdin. Tuntui kuin lähes tuliterä auto olisi saanut 10 vuotta ikää lisää kun laitoin lähes tonnin maksavat Nokian kauniit alle. Melu oli niin kova että tuntui kuin ei olisi radiota kuullut, keskustellessa piti ääntä korottaa. Pitävät kyllä, mutta millä hinnalla ja millä äänellä. Nämä olivat viimeiset nokialaisten, se on varma .
Mahtava pito ja mukavuus,ehdottomasti paras kokemani rengas !
Tissari16 - 17.2.2020
Tuli käytettynä ostaessani,siis renkaat eivät olleet uusia mutta hyväkuntoisia kyllä.
Erinomainen pito
Sparraaja - 18.1.2020
Kuukauden ajon jälkeen olen ajo-ominaisuuksiin ja pitoon oikein tyytyväinen. Rengasmelu on kovempi kuin vanhoissa kuluneissa, ei kuitenkaan häiritsevä.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2 SUV

Kokonaisarvosana*

Kaikki GT Radial -kesärenkaat tarjouksessa

Osta 4, maksa 3!

Lue lisää ×