EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1030kg (109)

Radar Renegade A/T5

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1030kg (109)

Monipuolinen rengas maastoon ja maantielle

Radar Renegade A/T5 on All Terrain -rengas on suunniteltu ihmisille, jotka pitävät maastoajosta, mutta tarvitsevat hyvää suorituskykyä myös tiellä. Vakaa ja suorituskykyinen rengas sopii katumaastureihin, maastoautoihin ja lava-autoihin.

* Rouheampi pinta, joka toimii myös maastossa

• Renkaan kivenpoistajat lisäävät renkaan kestävyyttä

• Vankka kolmikerrosrakenne takaa luotettavan ajon kaikilla pinnoilla

Kestävyyttä ja vakautta kaikille teille

Renegade A/T5 -rengas tarjoaa paranneltua vakautta ja puhkeamissuojaa vaativaan ajoon. Renkaat ovat testattu suoriutumaan maastossa ja maantiellä. Renkaan pinnan kivenpoistotekniikka estää kiviä porautumasta kulutuspintaan ja vahingoittamasta rengasta.

Radar Renegade A/T5 -rengas tarjoaa kuljettajalle vakautta ja hallittavuutta. Renkaassa on leveät keskikuviopalat, jotka tasapainottavat painon jakautumista ja varmistavat sen, että pintakuvio kuluu tasaisesti. Renegade A/T5 -renkaan maastoon optimoitu pintakuvio mahdollistaa hyvän pidon vaihtelevissa maastoissa. Renkaan vahva, kolmekerroksinen rakenne pienentää puhkeamisen riskiä ja takaa vakaan hallittavuuden kaikilla ajopinnoilla.

Radar - löydä Radar-renkaat

Radar on Omni Unitedin rengasmerkki, jolla on maailmanlaajuinen kattavuus sekä laaja jakelu-, valmistus- ja tuotekehitysverkosto. Vuonna 2003 perustetusta Omni Unitedista on kasvanut yksi maailman dynaamisimmista ja design-keskeisimmistä rengasyrityksistä.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

EU-rengasmerkinnät: RZD0032

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Radar Renegade A/T5

Kokonaisarvosana*