Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: CI
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 750kg (98)

GT Radial WinterPro 2 SUV EVO

Kitkarenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: CI
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: B
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 750kg (98)

Turvallista ajoa talviolosuhteisiin

Katumaastureihin suunnitellut GT Radial WinterPro 2 SUV EV0 -kitkarenkaat tarjoavat suorituskykyä ja turvallisuutta lumisille, märille ja kuiville teille.

* Kontrollia lumisilla teillä

* Mukavaa ajoa märillä teillä

* Luotettavuutta kuivilla teillä

Turvallisuutta vaihteleviin talviolosuhteisiin

WinterPro 2 SUV EV0 -kitkarenkaat on suunniteltu selviytymään pohjoisen vaihtelevista talviolosuhteista. Renkaan direktionaalinen pintakuviointi yhdistettynä optimoituun lamellimuotoiluun parantaa renkaan kontrollia lumisilla teillä. Uudistettu talvikumiseos, joka on suunniteltu erityisesti kylmiin lämpötiloihin, parantaa märkäpitoa vähentäen vesiliirron riskiä ja tehostaen renkaiden vakautta. Renkaan kiinteä keskialue mahdollistaa tarkan ohjauksen varmistaen hallitun ajokokemuksen silloin, kun tiet ovat kuivat.

GT Radial - koe suorituskyky

GT Radial on Gitin rengasmerkki henkilö- ja pakettiautoille. Giti on maailmanlaajuinen rengasvalmistaja, jolla on modernit rengastehtaat kolmessa maassa, laaja tuotekehitysverkosto ja yli 65 vuoden kokemus rengasalasta. Yli 35 000 henkilöä maailmanlaajuisesti työllistävä Giti on yksi suurimpia henkilö-, kuorma- ja linja-auton renkaiden valmistajia. Vianorilla on ollut Gitin edustus Pohjoismaissa usean vuoden ajan.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

EU-rengasmerkinnät: 100A4933

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta GT Radial WinterPro 2 SUV EVO

Kokonaisarvosana*