Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV

Kitkarenkaat

(32 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Hakkapeliitta R5 SUV on henkilöautoihin, crossovereihin ja katumaastureihin tarkoitettu kitkarengas. Erityisesti tehokkaiden ja suurten ajoneuvojen tarpeisiin suunniteltu Hakkapeliitta R5 SUV varmistaa optimoidun vakauden, lujuuden ja kulutuskestävyyden sekä hallitsee samalla suuria pyöräkuormia tarkasti ja luotettavasti.​ Ainutlaatuiset Arctic Grip Crystals -hiukkaset takaavat rengasluokan parhaan suorituskyvyn jäällä. Aramid vahvistetut -sivupinnat parantavat kestävyyttä ja pistosuojausta.

• Puhdasta talvipitoa ja tasapainoista ajokäytöstä
• Parempaa vakautta ja ylivertaista ajomukavuutta
• Ympäristöystävällistä liikkuvuutta ja polttoainesäästöjä
• Aramid-vahvistetut sivupinnat antavat kestävyyttä ja suojaa

PUHDASTA PITOA

Talvi tuo tullessaan ajo-olosuhteita, jotka ovat paikoin arvaamattomia sekä toisinaan myös vaarallisia. Tällöin on tärkeää, että voit luottaa renkaisiin. Kaikkiin pohjoisen talven ajo-olosuhteisiin sopiva Hakkapeliitta R5 SUV tarjoaa suorituskykyä ja ennustettavuutta paljailla, märillä, jäisillä ja lumisilla teillä. Uusi Double Block Grip -muotoilu tekee pidosta ja ajokäytöksestä ylivertaisia. Sisäänrakennettujen nastojen tavoin toimivat Arctic Grip Crystals -hiukkaset takaavat erinomaisen suorituskyvyn jäällä. Renkaan kuluessa hiukkaset tulevat esiin ja toimivat tarvittaessa pitoreservinä.

PUHDASTA KONTROLLIA

Hakkapeliitta R5 SUV:n runkorakenne on vahva, joten se parantaa renkaan ajovakautta ja kestävyyttä sekä tuo kuljettajalle turvaa talven vaihteleviin ajo-olosuhteisiin lumisista ja jäisistä teistä tieosuuksiin, joilla on halkeamia ja kuoppia. Lisää suojaa ja kestävyyttä renkaalle antavat Aramid-vahvistetut sivupinnat. Sekoituksessa käytetty vahva ja synteettinen aramidkuitu vahvistaa sivupintoja lisäten renkaan kestävyyttä iskuja ja viiltoja vastaan. Näin ollen renkaan rikkoutumisen riski myös pienenee.Samaa materiaalia käytetään ilmailu- ja puolustusteollisuuden tuotteissa.

PUHDASTA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ

Hakkapeliitta R5 SUV:n suunnittelussa on tehty valintoja materiaalivalinnoista alkaen, jotka pienentävät renkaan hiilijalanjälkeä. Katumaastureita varten suunniteltu Green Trace -pintesekoitus varmistaa Hakkapeliitta R5 SUV:n erinomaisen talvipidon, suuren kilometrimäärän ja pienen vierintävastuksen parantaen renkaan vakautta ja kestävyyttä entisestään. Laajalla lämpötila-alueella toimivat jäykkä kumisekoitus takaa renkaalle pitkän käyttöiän ja pieni vierintävastus säästää polttoainetta ja vähentää haitallisia päästöjä.

PETTÄMÄTÖNTÄ PITOA JÄÄLLÄ JA YLIVERTAINEN AJOKÄYTÖS

Hakkapeliitta R5 SUV:n pintakuvion kumiin sekoitetut mikroskooppiset Arctic Grip Crystals -pitohiukkaset toimivat kuin sisäänrakennetut nastat luomalla terävia ja kestäviä pitosärmiä kumiin. Kun rengas kuluu, hiukkaset tulevat esiin ja toimivat tarvittavana pitoreservinä.

Hakkapeliitta R5:n ylivertaisen pidon ja ajokäytöksen taustalla on Double Block Grip -muotoilu, joka näkyy etenkin renkaan olka-alueilla. Kuviopalojen jäykkä rivi alkaa keskeltä ja jatkuu katha kohti olka-alueita. Renkaan olka-alueilla ja välialueella on 40% enemmän kuviopaloja edeltäjäänsä verrattuna, joka tarkoittaa, että kontaktialueella on enemmän tienpintaa koskettavaa kumia. Tämä tarkoittaa sitä, että renkaan pito liukkailla pinnoilla paranee.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV selviytyi Tuulilasin (11/2022) testeissä testivoittajaksi.

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV on rengastestin selkeä voittaja. Se saavuttaa täydet pisteet lumi- ja jääkokeissa. Renkaan kaarrepito on omaa luokkaansa, ja sillä on helppo ajaa pidon rajalla. Terävä ohjaustuntuma sekä nopea ja vakaa käytös väitösliikkeissä tekee renkaasta luotettavan matkakumppanin.

EU-rengasmerkinnät: T432195

Hyvät ajo-ominsisuudet
Zeke - 14.5.2024
Pari viikkoa on ollut käytössä ja tuntuvat hyviltä
Hiljainen rengas ja pitoa löytyy
Miha - 4.4.2024
Renkailla ajettu nyt n.1000km vaihtelevassa kelissä muutamasta plusasteesta koviin pakkasiin. Voidaan todeta, että renkaat ovat erittäin hiljaiset ja pito on loistava. Hakkaturva on myös tervetullut lisä.
Olen tyytyväinen renkaiden hiljaisuuteen.
PeKKa - 12.3.2024
Uudet renkaat ovat olleet alla vasta 4 vkoa/ 600 km, mutta olen tyytyväinen renkaiden hiljaisuuteen ja ohjattavuuteen, ei vetele urissa.
Riittävän hyvä rengas useimpiin keliolosuhteisiin
VH75 - 4.2.2024
Olen käyttänyt kitkarenkaita useissa katumaastureissa, renkaissa on hyvä pito, ovat hiljaisia ja yllättävän kestäviä.
hyvä rengas
marko 69 - 1.2.2024
hyvä rengas. parempi kuin edellinen R3 SUV 265/65/18
Hiljainen ja hyvin pitävä kitkarengas
TeroK - 2.1.2024
Nokian Hakkapeliitta R5 SUV kitkarengas on erinomainen kitkarengas talveen, pitää hyvin niin lumella kuin jäälläkin. Sen lisäksi renkaissa tulee mukana hakkaturva, joka korvaa uuden renkaan ilmaiseksi jos tulee odottamaton rengasrikko kuten itselleni sattui käymään. Suosittelen.
Oikein hyvä kitkarengas.
Hannu 64 - 28.12.2023
Ostin renkaat kolmisen viikkoa sitten, olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. Hyvä pito jäiselläkin tiellä. Erittäin hiljainen rengas.
Olen aina luottanut Nokian rengaiden kehitykseen
JuRu - 26.12.2023
Ostamissani renkaissa on krystal kiteet, joiden pidon pitäisi olla parempi jäällä. Jo nyt olen huomannut kaarreajon ja pitävyyden edut.
Paras kokeilemani kitkatalvirengas
limart-3 - 21.12.2023
Ostin tämän 2 viikkoa sitten ja olen todella tyytyväinen
Yllättävän huonot
Maurimyyra - 21.12.2023
Ensimmäiset kitkat ja ensimmäinen hybridi auto XC60. Ennen ollut kitkat mutta ei kai se ero nyt näin suuri voi olla? Loivassa mutkassa maantiellä alle 80 km/h ja huomaa kun auto lähtee puskemaan ojaa kohti. Toki peilijäätä oli silloin, mutta muutenkin pito ei ole ollut toivottua.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV

Kokonaisarvosana*