Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Nastarenkaat

(52 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen katumaasturien kuljettajille. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä.Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Enemmän kestävyyttä ja tasapainoista pitoa katumaastureihin

Talven jäiset lumiset ja jäiset tiet vaativat paljon katumaasturin talvirenkailta ja ja kuljettajalta. Katumaasturit asettavat talrienkaalle omat vaatimuksensa myös vakauden ja kestävyyden suhteen. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV vastaa näihin vaatimuksiin. Vahvasti lamelloitu pintakuvio lisää vakautta ajon aikana ja Aramid Sidewall -teknologia lisää renkaan kestävyyttä ja auttaa ehkäisemään kalliita ja vaarallisia rengasvaurioita.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas katumaastureihin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

Huomaa etu! Rengassarjan ostajalle ohjauskulmien tarkastus ja säätö vain 59 € (norm. 99 €). Käytä ostoskorissa koodia KIMPPA.Toimi pian, etu on voimassa vain 12.2.2023 asti.  

Osta nyt, maksa vasta 90 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. 1.1. – 12.3.2023 välillä tehtyihin ostoihin saat nyt jopa 90 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV selviytyi Tuulilasin (11/2022) testeissä jaetulle 1.sijalle.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV loistaa huippupisteillä lumella ja jäällä. Se saavuttaa parhaat testipisteet kaarrepidossa kaikissa ajo-olosuhteissa. Rengas tarjoaa ajamisen riemua ja parasta mahdollista talvipitoa.

Tuttu ja turvallinen hakkapeliitta talvirengas
Metsämies - 20.1.2023
Olen ajanut henkilöautolla reilusti yli miljoona kilometriä, siitä vajaa puolet talvirenkailla. Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana alla on ollut aina nokian hakkapeliitat. Noin kuukausi sitten hankkimani hakkapeliitta 10 suv renkaat on ihan ok, mutta mielestäni uraherkemmät kuin aiemmat hakkapeliitta 8 ja 9 mallit.
Kohtuullinen.
Hege - 19.1.2023
Hyvä pito kiihdytyksessä ja jarrutettaessa, hieman äänekäs.
Sopivat / Subaru XV
cazzy - 19.1.2023
Alunperin ostin GoodYear UltraGrip Ice Arctic SUV renkaat vanhojen kuluneiden Hakkapeliittojen tilalle. Näissä kuului kuitenkin tässä automallissa harmittava sivuääni. Ko. rekailla oli kuitenkin tyytyväisyystakuu ja vaihdoin tilalle Hakkapeliitta 10 SUV renkaat. Näissä ääni poistui. Ajettavuudeltaan GoodYearit olivat ko. autossa paremmat ja olisivat sopineet tarpeisiini syvässä lumessa ajoon paremmin. Erityisesti yllätyin että Hakkapeliitoissa huomattavasti heikompi sivuttaispito. Renkaat ovat kuitenkin yleisesti ottaen hyvät ja sopivat ko. automalliin.
hyvältä tuntuu
lapinpetteri - 16.1.2023
pito esim. liukkaissa liikenneympyröissä tuntuu olevan hyvä
Erinomainen pito
Jarppa - 13.1.2023
Pito selkeästi parempi kuin IceContact 2:ssa, joista nastoja alkoi irrota nopeasti. Monissa paikoissa selviää takavedolla, kun aiemmin oli neliveto oltava käytössä koko talven. Suosittelen.
Hyvin toimiva talvirengas
Tare-59 - 1.1.2023
Ostin renkaat jo kesälläja nyt kun olen kokeillut niitä talviolosuhteissa, niin olen hyvin tyytyväinen
Toimiva
ola_41 - 27.12.2022
Testattu on pito, äkkijarrutustilanteessa, lumisella ja liukkaalla, toimii todellakin. Ojassa olisi oltu, jollain muulla renkaalla.
Hyvät ominaisuudet omaava rengas
Turake13 - 21.12.2022
Ajoin n. 2000 km pohjoiseen ja takaisin, olen erittäin tyytyväinen rengasvalintaani.
Hyvät ainakin uutena
Juusii - 16.12.2022
Kuukauden ajolla hyvä ostos. Saa nähdä miten talvipolanteella toimii.
Täyden 10 kummit
MTS - 15.12.2022
Pito on hyvä kaikkiin suuntiin ja miellyttävä ajokokemus kaikella lailla!

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Kokonaisarvosana*