Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Nastarenkaat

(112 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen katumaasturien kuljettajille. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä.Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Enemmän kestävyyttä ja tasapainoista pitoa katumaastureihin

Talven jäiset lumiset ja jäiset tiet vaativat paljon katumaasturin talvirenkailta ja ja kuljettajalta. Katumaasturit asettavat talrienkaalle omat vaatimuksensa myös vakauden ja kestävyyden suhteen. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV vastaa näihin vaatimuksiin. Vahvasti lamelloitu pintakuvio lisää vakautta ajon aikana ja Aramid Sidewall -teknologia lisää renkaan kestävyyttä ja auttaa ehkäisemään kalliita ja vaarallisia rengasvaurioita.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas katumaastureihin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV selviytyi Tuulilasin (11/2022) testeissä jaetulle 1.sijalle.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV loistaa huippupisteillä lumella ja jäällä. Se saavuttaa parhaat testipisteet kaarrepidossa kaikissa ajo-olosuhteissa. Rengas tarjoaa ajamisen riemua ja parasta mahdollista talvipitoa.

Pitkästä aikaa Suomessa valmistettu Hakkapeliitta
Vanha dieseli ja nastarenkaat - 8.4.2024
Ensimmäiset 3000 km ennen kevään tuloa toimivat odotetusti: tiellä pysyttiin ja perille päästiin. Rengasmelu tuntui aika kovalta. Ehkä se johtui siitä, että vanhoissa venäläisissä Hakkapeliitoissa ei ollut paljon nastoja jäljellä.
Hyvä talvirengas
Grandy54 - 3.4.2024
Melko tyytyväinen ja johtuu rengasmelusta, ihmeellistä kun autona on uusi Mercedes GLC
Mukavuus ja turvallisuus samassa renkaassa
Jasa - 22.3.2024
Nokian renkaat tarjoavat erinomaisen premium-luokan laaturenkaan, jossa kaikki tuntuu olevan kohdillaan.
Hyvin toimiva talvirengas raskaalle autolle
Kannes - 22.3.2024
Kolme viikkoa käytössä ollut MB EQC:n alla ja toimii loistavasti. Pitää hienosti vesikelillä, sohjossa, lumella ja jäällä. Näitä kaikkia kelejä on viimeisen kolmen viikon aikana ollut. Ainoa miinus tulee rengasmelusta, joka nyt ainakin uusissa renkaissa on vielä kohtuullisen kova, ainakin sähköautossa sen paremmin huomaa.
Paras
Tomaatti - 15.3.2024
Kaksi viikkoa ja toimii vesijäisellä tiellä sekä on hiljaisempi kuin kolme vuotta sitten ns vastaava.
Parhaat talvirattaat tähän saakka
mss - 7.3.2024
Olen tosi tyytyväinen näihin talvi renkaisiin hyvin pysyy tiellä ja turvallista ajaa
Pitävä nastarengas
Håkan - 28.2.2024
Hyvä pito jäisellä ja lumisella tiellä, vakaa ja hiljainen.
Todella hyvä talvirengas
Jakke88 - 28.2.2024
Noin reilun kuukauden käytössä ollut Nokia Hakka 10 suv laitettiin Volvon nelikon alle ja kokemukset ovat olleet vain positiivisia. Kertaakaan liikkeelle lähdössä ei ole sutinut vaan pito on ollut kelillä kuin kelillä paras mahdollinen. Ja kuivalla asfaltilla ajettaessa rengasmelu on ollut pieni ja siedettävä. Ja ainoa miinus on vähän korkea hinta, mutta sekin kirpaisee vain kerran. Mutta suosittelen kaikille erittäin hyvä rengas.
Tästä ei nastarengas parane
Jeppes - 22.2.2024
Turvallisuus ja mukavuus parasta Hakkapeliitta laatua. Pelkkää nautintoa autolla ajelu, jos ajonautinto olisi vain renkaista kiinni.
Paras kokemani talvirengas
Tarppi - 19.2.2024
Ostin nämä kaksi viikkoa sitten ja ovat olleet todella hyvät jäisillä teillä.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Kokonaisarvosana*