Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Nastarenkaat

(77 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen katumaasturien kuljettajille. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä.Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Enemmän kestävyyttä ja tasapainoista pitoa katumaastureihin

Talven jäiset lumiset ja jäiset tiet vaativat paljon katumaasturin talvirenkailta ja ja kuljettajalta. Katumaasturit asettavat talrienkaalle omat vaatimuksensa myös vakauden ja kestävyyden suhteen. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV vastaa näihin vaatimuksiin. Vahvasti lamelloitu pintakuvio lisää vakautta ajon aikana ja Aramid Sidewall -teknologia lisää renkaan kestävyyttä ja auttaa ehkäisemään kalliita ja vaarallisia rengasvaurioita.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas katumaastureihin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >> 

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -5 % alennuksen uusista renkaista.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Saat 30 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV selviytyi Tuulilasin (11/2022) testeissä jaetulle 1.sijalle.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV loistaa huippupisteillä lumella ja jäällä. Se saavuttaa parhaat testipisteet kaarrepidossa kaikissa ajo-olosuhteissa. Rengas tarjoaa ajamisen riemua ja parasta mahdollista talvipitoa.

Kokemus renkaista
Esa 70 - 29.11.2023
Ihan hyvä pito.Ääni kitkojen jälkeen miinusta. Kulutuksesta ei vielä näyttöä näillä kilometreillä.
Ehdottomasti talvirengas parhaasta päästä!
Heguli - 26.11.2023
Edelliset kuluneet kitkat olivat jo turvallisuusriski, nyt on tukevan turvallista ajella uusilla Nokialaisilla. Ovat kyllä nastarenkaiksi yllättävän hiljaiset. Suosittelen lämpimästi.
Yllättävän hiljainen nastarengas
UusiSähköautoilija - 24.11.2023
Parin viikon kokemus vasta, joten liukkaimmat kelit on vielä kokematta.
Tähän asti paras Nokialainen
JJ - 22.11.2023
Vaihdoin kuluneet kitkarenkaat nastoihin. Kitkat olivat tulleet käytettynä ostetun auton mukana. Odotin kovaa nastamelua verrattuna aikaisemmin käyttämiini Nokian nastarenkaisiin, mutta yllätyin positiivisesti. Tukevan tuntuinen SUV-rengas.
Täällä hetkellä paras talvirenkaat
Maka1 - 22.11.2023
Tällä hetkellä paras kokemani renkaat. Sivuttaispito loskakelissa hyvä ja hyvä liikkeelle lähtö kyky.
Ei ole vielä kokemusta uusista talvirenkaista liukkaalla
Elias55 - 15.11.2023
Hieman ulvova tieääni autoon sisälle, ei kuitenkaan hyvin häiritsevä. Nastaäänet ei juuri kuulu.
Hyvä rengas
Susi1 - 7.11.2023
Enpä juuri huomannut sulilla keleillä eroa kun hakkapeliitan kesärenkaat vaihdoin talvirenkaisiin. Tukevilta tuntuvat
Turvallisuus ennen kaikkea
Rompan Ukko - 7.11.2023
Arvuuttelu kitka/nasta päätyi nyt nastaan. Eikä kaduta.
Vaikuttaa muutaman viikon kokemuksen perusteella jääpito olevan todella hyvä.
Rex77 - 6.11.2023
Ostin renkaat kuukausi sitten ja olen todella tyytyväinen vaikka vähän kalliit renkaat olivatkin.
Hiljainen nastarengas.
MiM - 4.11.2023
Toistaiseksi olen ajellut ko renkailla vain kesäkelillä, renkaat ok.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Kokonaisarvosana*