Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Nastarenkaat

(26 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen katumaasturien kuljettajille. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä.Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Enemmän kestävyyttä ja tasapainoista pitoa katumaastureihin

Talven jäiset lumiset ja jäiset tiet vaativat paljon katumaasturin talvirenkailta ja ja kuljettajalta. Katumaasturit asettavat talrienkaalle omat vaatimuksensa myös vakauden ja kestävyyden suhteen. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV vastaa näihin vaatimuksiin. Vahvasti lamelloitu pintakuvio lisää vakautta ajon aikana ja Aramid Sidewall -teknologia lisää renkaan kestävyyttä ja auttaa ehkäisemään kalliita ja vaarallisia rengasvaurioita.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas katumaastureihin

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2022 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka -kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.5.2023 asti.

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

ei ole muita vaihtoehtoja, no hakkapeliitta 9 suv
edustaja66 - 2.4.2022
todella hyvät eikä niin äänekkäätkään. hieman ehkä hakee urissa mutta siihen on tottunut
Pirun hyvä
Kipe - 24.3.2022
Sulalla ja jäätiköllä ajoa. Jäätiköllä tautinen pito.
Renkaana hyvä, mutta ainoa oikea ratkaisu on ostaa nelipyöräveto.
Nelivetoa kokeillut - 22.2.2022
Jotenkin pärjää maaseudulla, mutta neliveto on ainoa oikea ratkaisu kulkemiseen maaseudulla.
Mainio valinta
Sailor - 15.2.2022
Toimivat mainiosti jopa Turun jäätyneitä perunapeltoja muistuttavilla kaduilla ja teillä.
Mukavan hiljaiset
VolvoXC70 MB E350 Volkswagen Passat - 13.2.2022
Todella tyytyväinen ostokseen, aiempia kokemuksia Continentaleista, misukoista ja HP 8 ja HP 9 renkaista. Nämä ovat hiljaisimmat tähän asti, ja tuntuvat muutenkin hyviltä auton alla.
Todella hyvä pito kaikilla keleillä.
Karlo64 - 9.2.2022
Ostin renkaat n. Kuukausi sitten ja ajelen päivittäin sekä kaupunki- että maantieajoa. Olen ollut hyvin tyytyväinen renkaisiin.
Tähänastisista talvirenkaista mitä minulla on ollut, paras.
m5008 - 8.2.2022
150 km ajettu kaikenlaisilla keleillä ja toimii erityisesti kaarteissa tosi hyvin.
Juuri näin!
Tarkka - 2.2.2022
Juurikin näin ostin n. 3vk.sitten ja olen tyytyväinen kitkojen jälkeen yhtä hiljaiset! 😄
Loistava pito ja miellyttävästi kulkee
MB250suv - 2.2.2022
Talvirengas lumeen ja jäiseen tiehen, loistava pito tuo hyvän ajofiiliksen
Todella hyvä kokonaisuus
Hakka61 - 30.1.2022
Yllätti todella hyvällä pidolla, myös melutaso on alhainen myös asfaltille ajettaessa.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV

Kokonaisarvosana*