Nokian Hakkapeliitta 10 SUV nastarengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV

Nastarenkaat

(13 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 10 SUV nastarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen pito jäällä ja lumella
• Vakaa ja tarkka ajettavuus, myös paljailla teillä
• Maksimaalista ajomukavuutta, miellyttävä äänitaso
• Enemmän ajokilometrejä ja alhainen polttoaineenkulutus

Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 SUV -nastarengas tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen katumaasturien kuljettajille. Tässä seuraavan sukupolven turvallisuutta tarjoavassa talvirenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä.Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pitakuvio sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen ja miellyttävän.

Ylivertaista talvipitoa nykyaikaisesta nastoitusratkaisusta

Haastavissa talviolosuhteissa lumiset tiet tekevät usein kaistanvahdoista ja mutkissa ajamisesta haastavaa. Reaktioaika ja jarrutusmatka on tällöin keskeinen turvallisuuteen vaikuttava tekijä. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n nastoitusratkaisu tuo talvikeleihin lisää reagointiaikaa ensiluokkaisen lumipidon ansiosta. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Enemmän kestävyyttä ja tasapainoista pitoa katumaastureihin

Talven jäiset lumiset ja jäiset tiet vaativat paljon katumaasturin talvirenkailta ja ja kuljettajalta. Katumaasturit asettavat talrienkaalle omat vaatimuksensa myös vakauden ja kestävyyden suhteen. Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 SUV vastaa näihin vaatimuksiin. Vahvasti lamelloitu pintakuvio lisää vakautta ajon aikana ja Aramid Sidewall -teknologia lisää renkaan kestävyyttä ja auttaa ehkäisemään kalliita ja vaarallisia rengasvaurioita.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä.

Hiljainen nastarengas katumaastureihin

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta.Nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Hyvä lumipito
Tireh62 - 8.1.2022
Hyvä pito lumella, pieni auraamattomuus ei haittaa. Jäisellä tiellä heikompi, varsinkin liikkeelle lähdössä etuvedolla.
Todella mahtavat talvirenkaat
Roope4 - 5.1.2022
Eka pitkä reissu tehty ja todella hiljaiset ja pito loistava.
Nokian Talvirenkaat edelleen parhaat
Lefa_88 - 20.12.2021
Vaikka renkaat ovat kalliimmasta päästä, ne ovat mielestäni hintansa arvoiset. Tosi hyvä pito niin lumisella kuin jäisellä tienpinnalla. Nastat pitävät toki hieman ääntä, mutta eihän äänetöntä nastaa ole olemassa. Olen todella tyytyväinen, suosittelen!
Erinomainen rengas talveen
TTTT7 - 18.12.2021
Marraskuun alussa ensiasennettuna XC60 Volvoon ja toimiva rengas vaikuttaa olevan kaikkiin keleihin. Auton käytös vaikeissakin olosuhteissa rauhallista. Jäisellä ja lumisella tiellä vakuuttava. Hiljaisempi kuin edeltävä Nokian nastarengas. Turvallinen valinta.
Talvirengasarvio
Timo 49 - 15.12.2021
Ostin uudet Hakapeliitta 10 SUV renkaat marraskuun lopulla juuri parahiksi talvikeleihin ja hyvin ovat pitäneet jäällä, lumessa ja loskassa.
Hyviltä tuntuvat ainakin toistaiseksi.
Tapsa68 - 11.12.2021
Otin renkaat käyttöön 10. marraskuuta. Talvikelejä oli aluksi harvakseltaan. Nyt on ollut lumisateita ja pakkasta useita viikkoja. Etenkin pito lumessa on ollut hyvä eikä muissakaan ominaisuuksissa ole valittamista. Ääntä en kaipaa yhtään enempää, mutta tämän verran siedän.
Pitoa ja vetoa
- 8.12.2021
Renkaat ollut noin kuukauden käytössä. Vielä ei ole moittimista. Renkaat ovat hiljaisemmat mitä oli aiemmat. Veto- ja jarrutuspito ovat hyviä ja se mikä kiinnittänyt eniten huomiota on sivuttaispito. Huomattavasti parempi, kuin aiemmissa renkaissa.
Taattua laatua!
illu 62v. - 7.12.2021
Ostin uudet Hakkapeliitat, joka ei pettänyt tälläkään kertaa. Olen ajanut yli kymmenellä henkilöautolla yhteensä yli 1.000.000 km. Koskaan en ole ostanut muuta talvirengasta, kuin Nokian Hakkapeliitta. Parhaimmillaan kuuraisella aamuasfaltilla, joka kiiltelee peilikirkkaana!
Erinomaiset
Fugu1 - 6.12.2021
Huomattavasti paremmat kuin aiemmat Continentalin nastat !
Valtava kehitys Hakkapeliitta 7:stä! Miellyttävän vähä-ääninen sulallakin.
Pentin 1917 poika - 5.12.2021
Renkaan selän olakkeet pyöreähköt, pienentää melua. Pito hyvä mustalla jäälläkin. Lumipito nokialaisen hyvä. Erittäin miellyttävä ajaa.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 10 SUV

Kokonaisarvosana*