Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Nordman North 9 SUV

Nastarenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 850kg (102)

Vakaata suorituskykyä kaikkiin talviolosuhteisiin

Katumaastureihin ja crossovereihin suunnitellut Nordman North 9 SUV -nastarenkaat tarjoavat vakaata suorituskykyä kaikkiin talviolosuhteisiin. Renkaat sopivat kuljettajalle, joka etsii tasapainoisia, luotettavia ja turvallisia renkaita talvisiin ajo-olosuhteisiin. Renkaan ajettavuus säilyy täsmällisenä ja helppona eri keliolosuhteissa.

*Lujaa talvipitoa – turvallisuutta erityisesti jäisille tienpinnoille

*Ajamisen helppoutta – tarkka ajotuntuma ja vaivaton ohjaus kaikissa tilanteissa

*Erinomaista suorituskykyä – pitkä käyttöikä ja maksimaalinen kestävyys talvesta talveen

Tehostettua pitovoimaa

Nordman North 9 SUV -talvirenkaiden suorituskyky perustuu laadukkaisiin NorthTech 9 -ratkaisuihin. NorthTech 9 -ankkurinastat on tehty kestämään vuodesta toiseen mahdollistaen pitkän käyttöiän. Digitaalisesti optimoitu nastoitus lisää turvallisuutta erityisesti liukkailla tienpinnoilla.

Täsmällistä tarkkuutta

Nordman North 9 SUV -nastarenkaat tarjoavat sujuvaa ajoa läpi ankarimman talven - tarkka tuntuma ja vaivaton ohjaus takaavat autosi hallinnan kaikissa tilanteissa. Tarkka ajotuntuma ja kontrolli lumisilla ja märillä teillä ovat aggressiivisen 3D-lamelloidun kulutuspintakuvion sekä salamanmuotoisten Snow Grip Boosterien ansiota.

Täyttä suorituskykyä

Katumaasturin renkaita on entisestään vahvistettu tukevalla rakenteella ja maksimaalisella kestävyydellä. Nordman North 9 SUV -renkaat tarjoavat erinomaista talvipitoa, kulutuskestävyyttä ja alhaista energiankulutusta. Vahvarakenteiset, kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Joustava, mutta luja NorthTech 9 -kumiseos tarjoaa huippuluokan suorituskykyä kylmissäkin talviolosuhteissa.

Nordman - tires for your direction

Uudistunut Nordman-tuoteperhe jatkaa tutun, vuonna 2004 perustetun brändin jalanjäljissä. Tarkasti testatut ja käytössä toimiviksi koetut tekniset ratkaisut takaavat, että Nordman -renkaat ovat turvallisuudeltaan ja hinta-laatusuhteeltaan varma valinta pohjoisen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin. Nokian Renkaat omistaa Nordman-rengasmerkin.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nordman North 9 SUV

Kokonaisarvosana*