EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 69dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 615kg (91)

Bridgestone Turanza 6

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 69dB
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 615kg (91)

Huomaa etu! Osta neljä vähintään 16 tuuman Bridgestone-rengasta, rekisteröidy Bridgestonen verkkosivulla ja anna renkaista arviosi, niin saat valita jopa 70 euron arvoisen palkinnon. Lue lisää, rekisteröidy ja anna rengasarvostelu osoitteessa promo.bridgestone.fi.

Täyttä hallintaa myös sateisina päivinä

Bridgestonen Turanza 6 -kesärengas on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat luotettavuutta ja turvallisuutta vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vakuutu renkaan erinomaisista ajo-ominaisuuksista niin kuivalla kuin märällä tiellä haastoitpa renkaan sitten moottoritien kaarteissa tai äkkijarrutusten täyttämässä kaupunkiympäristössä. Sähköautovalmius: rengas on suunniteltu täyttämään sähköautojen erityisvaatimukset.

*Huippuluokan markäpito-ominaisuudet

*Pitkä käyttöikä

*Parempi polttoaine- ja energiatehokkuus edeltäjäänsä verrattuna

Luotettavaa pitoa sadekelillä

Bridgestonen Turanza 6 on valmistettu innovatiivisesta kumiseoksesta, joka parantaa renkaan turvallisuutta vaihtelevissa sääolosuhteissa. Olka-alueen uudenlainen palakuviointi auttaa parantamaan renkaan pitoa märällä ajotiellä poistamalla vettä renkaan alta ja vähentäen siten vaarallista vesiliirtoa.

Pidempi käyttöikä ja pienempi polttoaineen kulutus

Turanza 6 -renkaan tarkasti suunniteltu olkapääalueen siksak-kuvio jakaa renkaaseen kohdistuvaa painetta tasaisemmin, jolloin myös renkaan kuluminen on tasaisempaa ja rengas kestää pidempään. Renkaan optimoitu runkorakenne yhdessä kulutuspinnan alhaisen vierintävastuksen kanssa mahdollistaa pidemmät ajomatkat pienemmällä polttoaine- ja energiamäärällä.

Bridgestone - eturivin rengasratkaisuja

Bridgestone on maailman suurin henkilöautorenkaiden valmistaja tarjoten rengasalan uusimpia ratkaisuja. Vianor tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia renkaita moniin käyttötarkoituksiin yhteistyössä Bridgestonen kanssa.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: 22283

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Bridgestone Turanza 6

Kokonaisarvosana*