EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 615kg (91)

Bridgestone Turanza T005

Kesärenkaat

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 210km/h (H)
Kantavuus: 615kg (91)

Huomaa etu! Osta neljä vähintään 16 tuuman Bridgestone-rengasta, rekisteröidy Bridgestonen verkkosivulla ja anna renkaista arviosi, niin saat valita jopa 70 euron arvoisen palkinnon. Lue lisää, rekisteröidy ja anna rengasarvostelu osoitteessa promo.bridgestone.fi.

Pitkää käyttöikää ja turvallisuutta märille teille

Bridgestone Turanza T005 on laadukas kesärengas henkilöautoihin. Renkaan erinomaisen märkäpidon ansiosta voit ajaa luottavaisin mielin sekä märällä että kuivalla tiellä.

*Erinomainen märkäsuorituskyky

*Hyvä kulutuskestävyys ja pitkä käyttöikä

Erinomaiset märkäominaisuudet

Turanza T005 -kesärenkaan A-luokan märkäominaisuudet on saavutettu NanoPro-Tech™-kumiseoksen ja optimoidun kulutuspintakuvion avulla. Renkaan leveät urat hajauttavat veden pois nopeasti renkaan pinnalta ja vähentävät siten vesiliirron riskiä. Voit nauttia hallinnan tunteesta kesän vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Turanza T005 -kesärenkaan renkaan runko on vahvistettu teräksellä ja kovalla polyesterillä, mikä vakauttaa rengasta ja vähentää vierintävastusta. Voit nauttia tasaisesta ja vakaasta ajosta säästäen samalla polttoainetta.

Bridgestone - eturivin rengasratkaisuja

Bridgestone on maailman suurin henkilöautorenkaiden valmistaja tarjoten rengasalan uusimpia ratkaisuja. Vianor tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia renkaita moniin käyttötarkoituksiin yhteistyössä Bridgestonen kanssa.

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

EU-rengasmerkinnät: 8904

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Bridgestone Turanza T005

Kokonaisarvosana*